İnstagram'da tanıdıklar beni takip etmiyor, sizce neden?

Merhaba ben bir Instagram hesabı açtım. Ama resim falan koymadım sadece isim koydum daha yeni açtım bu arada sarı saçlı mavi gözlüyüm ismimide okuldan 100 150 kişi rahat bilir lise 4 üm her sene karma oluyor çünkü ama instagramdan bana okuldan kimse takip isteği falan atmadı bende kimseye atmadım sınıftanda kimse takip isteği atmadı sizce bunun sebebi ne dış görünüş olarak burnum kalkık ufak bir burun saçım sapsarı limon renginde baya sarı gözümde mavi annem Rus babamda türk arkadaşım bana tipimin babyface havalı yumuşak olduğunu söyler koskoca okulda tek sarışın zaten benim bir tane kız varda onun saç boya kendiside diyor zaten bir çocuk var onunda saçı sarı ama o ukranyalı okulda sadece 2 tane sarı var işte biri ben biride ukranyalı olan peki sizce sınıftan okuldan ismimi bilenler neden beni hiç takip etmedi sizce daha hesap yeni resim koymadım da ismimi bilenler neden takip etmedi tüm okul birbirini takip ediyor beni neden takip etmediler okulda tipsiz bir kezbanı veya kekoyu 300 400 okuldan kişi takip ediyor bende sinirlendim kendime bot takipçi attım şu an 70 bin bot takipçim var beni peki sizce neden takip etmedi sınıftakiler falan bende onlara istek atmadım ama sizce bunun sebebi ne olabilir lütfen dalga geçmeyin ciddi olun? Sebebi net diyene Şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdan bizim okuldan bir kızı okuldan 400 erkek kız takip ediyor kızda okuldaki 400 kızı takip ediyor cidden neden böyle kızda güzel değil okuldan esmer çirkin bir kekoyuda okuldaki tüm erkekler ve kızlar takip ediyor neden böyle bunun sebebi ne okuldakiler cahilmi yoksa sebeb ne sizce
Güncellemeler
+1 yıl
halen çözemedim okuldaki herkes herkesi neden takip ediyor sebebi siz çozebildinizmi?
İnstagram'da tanıdıklar beni takip etmiyor, sizce neden?