ne olduğunu bilmiyorsanız googleden bakın belki sizde de vardır ve var olupta rahatsızlığından haberi olan arkadaşlar bunun için tedavi gören filan var mı nasıl bu takıntılardan kurtulmak için bişey yaptınız mı?
Cevabın nedir?
+1 yılhemde 4 yıldır😳 3 yıl önce hastalığın en kötü evresindeydim ve kanser olsam bundan iyi derdim okadar diyim yani. benimki sadece temizlikle ilgilide değildi. sayı sayma, çift sayı korkusu, çizgilere basmama, ders çalışırken tam öğrenmediğimi düşünmek falan filan daha neler. hala devam ediyo ama daha iyiyim. anafranil kullanıyorum onunda faydası oldu tabi ama daha çok kendinle ilgili bişey bu. bak sana şunu söyliyim eğer yeni başladıysa bu hastalık, hemen tedaviye başla yoksa işkenceye dönüşür kurtulamazsın sakın hafife alma
13 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim de fena derece psikopata bağlayacak dereceydi şu an çok şükür eskiye göre daha iyiyim :)
aynen çizgilere basmama falan bende de vardı :/ :D- +1 yıl
allah kurtarsın kardeşim😊😊😊
Soran+1 yılamin hepimizi :)
En İyi Cevaplar
Mesela el yıkama atlattı ben.
Sonra var takıntılar bir kaç tane.012 Yorumla
Soran+1 yılne gibi takıntılar?
Soran+1 yılpeki ne zamandır var bu :( ? bende de bir sürü var ohoo :D :(
- +1 yıl
Benim bu yaklaşık 5 6 senedir vardır düzeltmeye çalışmıyorum ama bana özellik katanlar onlar gibi geliyor.. beni diğer insanlardan ayıran falan... normalde baktığında işsiz işi gibi gözükebilir ama herkesin kabul edemediği takıntıları vardır.
Ben hiçteyse kabul ediyom ve onla yaşıyom.
Soran+1 yılama beynim ben hüküm vermek istiyorum düşünmek istemediğim şeyleri düşünmesi rahatsız edici bişey kendimi kötü hissediyorum :( kurtulmak lazım
Soran+1 yılkurtulmayınca yeni şeyler eklenir git gide :(
Soran+1 yılyaa gitmekte istemiyorum ama mecbur gibiyim :( kendi kendinr geçmez diyo googlede.
Soran+1 yılparonaya tam olarak ne?
Soran+1 yılyok işte bak özelden yazayım bir bak takıntılarıma
+1 yılBen de de var.9senedir. hayatima etkisi cok oldu. mesela 18 yasindayim. saclar bembeyaz. genetik degil. ailende de degil. hepsi bu saplanti nin yuzunden
028 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı yaa :( peki hangi tür takıntılar var :( bende de vardı hep vesvese deyip geçtim ama bugün araştırınca :/ çok kötü yaa :(
- +1 yıl
Mesela birisinin bana bakisina takarim. saatlerce gunlrrce. bana niye oyle bakti. acaba bana karsi nefrt mi besliyor. vs. yani kucucuk gereksi z bir olay i kafamda cok kurcaliyorum. dusunuyorum. kafam her saniye dolu.10 sniye once bisy mi dendi. iste o an unutamadigim. gereksiz konu aklima gelir yine. o esnada bana soylenen sey de aklimda silinir. bu saplantidan bir turlu kurtulamadim. olaylara cok derinden bakiyorum. belki onun icindir.
Soran+1 yılyaa benimde kurtulamadığım bir sürü şey var ve inan rahatsız ediyo insanı :( sanki zaman geçtikçe büyüyor da :( dur denmeli..
- +1 yıl
Ilk once rahatla. hem de cok. gozlerini kapa ve kafandaki butun gereksiz dusnlmesi ble sacma seyleri belirle. ve onlari kafandan at. kafani kurcalamaya degmez anliycagin.
Soran+1 yıldoğru evet ama bazen gidiyo bazen geliyo bu takıntılar :( aslında inansam geçeceğine geçer belki :)
- +1 yıl
Bu sorun hayatinda kotu bir etki yaratiyorsa zaten bunu kimse istemez. ama benim gibi yasanan her olaya ayrintili kafa yorarsan skinti okur. bu sikintilar ilk once zihinsel sonra da fiziksel olarak buyuk bir degisimeugratir bende oldugu gibi. bu da hayata kusmen icin bahanen olur.
Soran+1 yılhaklısın :( saçların çok muz beyazladı yani?
- +1 yıl
Siyah sac 6 ysa beyaz sac 4 . siyah beyaz oldu anliycagin. cevremdekiler saskin. bu yasta bu kadar beyaz. sikintinmi var diyorlar.
- +1 yıl
Bu sorun stress ve skntiya yol actigi icin fiziksel olarak yaslanma. cokus oluyor
Soran+1 yılama 18 yaşında böyle olduysan daha ileri de başka sorunlar olablir dikkat et :( benim de sçlarım azldı epey. tamam çok gür değildi ama azalıyo git gide. çok az farkediliyo :( stresten benim de hep işte :( azalması daha kötü zaten :( beyazlasa boyatırdım geçerdi.:(
Soran+1 yılevet aynen stres yüzünden oluyo :(i.
- +1 yıl
Derdinin dermani sensin. bunu inanarak basarabilirsin. daha fazla hayatini olumsuz yonde etkilemesine engel olmalisin. biliyorum. bir anda unutup bitmez. ama benim gibi olmk istemiyorsan. ben 9 senedir boylyim. hic kotu aliskanligim yok. ama bu sikintilar butun ic orgnlarimi kotu yonde etkilms olmali ki cok buyuk rahatsizliklar gecirdim. Psikolojik etmenler fiziksel yonde olumsuz etkiliyor. sen de bu duruma dusmek istemiyorsan. s*ktir edicksin.
Soran+1 yılhaklısın :( inanırsam yenebilirim aslında :( sen de düzelirsin inş yaa :( 9 yıl az değil :( gerçi bende de var küçüklükten beri bende böyleyim :/ benim de yıllar oldu
- +1 yıl
Ben hayatima boyle devam etmeye karar verdim. yillar alacagini almis zaten. dilerim ki sen mutlu olursun hayatinda. oflayip puflamazsin. sknti etmessin.
Soran+1 yılsaçmalama 18 yaşındasın daha yolun başındasın :) ben 20 yaşındayım bak 2 yaş büyüğüm senden :D ben yola mutlu devam edebilirsem sen de etmelisin :) kabullenmek olmaz :( tamam kabul edeceksen de çok kafaya takmaman lazım ki fiziksel olarak zarar görme :(
- +1 yıl
:) ha soyle
Soran+1 yılama bak sen de bana önerdiğin gibi hareket et lütfen :(
- +1 yıl
Tamam. srn kldimi onu soyle :)
Soran+1 yılanlamadım cümleni :/ ?
- +1 yıl
Sorun cozul du mu merk ettim. :) simdi anladin mi
- +1 yıl
5 dkda cozulurmu diceksin ama :) ben cozdum sayilir. onerin sayen de.
Soran+1 yılyaa bu soruyu sormadan aslında hasta sanıyorum kendimi ama şu an iyi oalbilirşm kendim başarırrım inanıyorum buna :) sen nasl çözdün :) ?
- +1 yıl
Psikolojikmen kendini iyi hissedersen hastalik falan ortadan kalkar
Soran+1 yılevt bak haklısın :) şu an iyi hissediyorum mesela : keşke hep böyle olsam :)
- +1 yıl
:) omur boyu mutlu ol isterim. keske diye bisey olamaz sen istedigin. surece.
Soran+1 yılamin inşaallah mutlu oluruz :) herkes olsun :)
- +1 yıl
Amin :)
Soran+1 yılamin :)
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah yardımcısı olsun bu hastalığa yakalananların.
takıntılarım vardır ama abartılacak kadar değil14 Yorumla
Soran+1 yılbende var sanırım :( vvalla çok zor yaa :( beynim beni dinlemiyo :( :( hasta olduğumu da yei öğrendim iyi mi :'( deli mi oluyoruz biz yani? bunu anlamadım :(
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Bence zor değil küçükken tik veya takıntı haline getirdiğim davranışlar vardı sonra kendi kendime bırakmıştım yani sende başarabilirsin bunu.
Beyinle alakası yok iradeyle alakalı yapmıcam de ve yapma zor değil.
Hastalık olarak gördüğün takıntı neler acaba? Delilik farklı bir boyuttur ya o kadarda değil.
Doktora gittiğinde sana ilaç verecekler onları kullanmanı önerecekler ama bence sen istedikten sonra ilaca gerek yok bırakırsın
Soran+1 yılne demek :D :))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBende var. Aşırı takıntılı bir insanı öyle böyle değil ya. Çift sayı takıntım var say say bitmez. Delircek gibi oluyorum bazen. Psikologda ilaç verdi uyutuyo öyle bir halta yaradığı yok. Her şey beyinde bitiyo
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben biraz bıraktım gibi. :/
- +1 yıl
Benim geçmiyor abicim ya. Nasıl bir şeyse.
Soran+1 yılbeyinde bitiyor diye kendinde söyledin :) başarabilirsin benim de tam geçmedi ama azaldı :)
- +1 yıl
Ben bitiremiyorum işte. Bir kaç gün böyle geçti gibi oluyor sonra bir bakmışım camı çerçeveyi eşit yapmaya çalışıyorum koltukları falan eşit ittirmeye çalışıyorum kapıya bile takıntım var o kapı yarım olmuycak açık ya da kapalı olcak._.
Soran+1 yıl:D :D amaan çokta kötü şeyle değil aslında seninkiler :)
+1 yılgeçmiyor kardeşim :/ benimkisi kendiliğinden geçmişti ama normalde takıntılı biri değildim çünkü sadece bir olayı takmıştım artık beynim acıyordu düşünmekten ama her şeyi kafasına takanlarınki geçmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılevet tamamen geçmiyor ama azalıyor :)
Bakmaya üşendim anlatsana bee mobilden giriyorum. Ćok fakiriz..
08 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yılne demek ne demek :D
Soran+1 yılyok hayır neden ki, sana oluyo mu? oluyo demek. neden oluyo peki
Soran+1 yılherkeste bişeyler oluyo demek :) geçtiyse iyi ama :)
Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Arkadaşımda vardı çok ileriydi onunki. Zor rahatsızlık, Allah yardım etsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa bende de biraz var adını bilmiyordum ben bugün öğrendim :( vesvese derdim hep bazen ağlardım kafaya takmayınca geçiyo arada ama yine beyin sürekli düşünüyo :( çok zor.
Soran+1 yılpsikatra mı. beni anlamaz diye düşünüyorum ne bileyim güvenemiyorum..
Soran+1 yılyaa googlede kendi kendine geçmez de deniliyor :( iyice korktum yaa yıllardır ben böyleyim üzerinde durmamıştım durmayınca geçiyo ara ara ama sonra geri geliyo işte :(
Soran+1 yılgideyim mi kesin sence işe yarar mı ilaç kullanmayı da sevmem deli mi oluyoruz biz şimdi yaa :'(
+1 yılbir sürü abidik gubidik şey var başımız da fani olmak ne zor be kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılzor :( ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir tanı konduysa pskiyatriye git annemde de zamanında bu tani konmuş pskiyatriye giderek düzelmis.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok konmadı bugün bu hastalığa denk geldim bazı şeyleri uyuyor sadece o kadar
Cevap sahibi+1 yılHerşey beyninde bitiyor ya inşallah bir skntin yoktur.
Soran+1 yılaynen beyin yapıyo :/ umarım geçer :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet var ama hayatımı etkileyecek kadar değil. o yüzden hastaneye gitmedim. zaten başka tedaviler de alıyorum. Eğer hayatını yaşanmaz hale getirdiyse psikiyatra git ilaçla düzelen hastalık. kendi kendine geçmez bilesin
00 Yorumla
+1 yılBir Bayan Arkadaşım Psikyatr'la Yendi Çapa Hastanesi Önerim...
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa psikiyatrlık görmüyorum kendimi.
- +1 yıl
Olmadan Gitmek Daha İyi İyice Eline Almadan Seni Hastalık İtersin Gerçekten Çok Zor Hastalık Çünkü...
Soran+1 yılyok bende yıllardır takıntı var :D çoğu takıntımı kendiliğimden bıraktım zor oluyo ama bırakılabiliyor. ya da psikologa giderim bir ara ama psikiyatra gitmem
+1 yılYok şükür ama psikoloğa gitmek iyi yöntem sanki
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmem belki giderim atlatamazsam :)
- +1 yıl
Sende hangi semptom var?
Soran+1 yılbiçok takıntı ama aşabilecğeim şeyler :) yani biraz uğraltırır ama aşarım :)
- +1 yıl
Çabalıyorsan aşarsın ama benden sana tavsiye kendini sorgulamak yerine tanı ve sev.
Soran+1 yılöyle yapacam :)
Estagfirullah demek laz cok cok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
google dan baktım bende yokmuş. Nereden edinebiliriz?
04 Yorumla
Soran+1 yılne saçmasın yaa takıntı mı edinecen? dalga geçmeye yer arayın
Soran+1 yıldalga geçmeye lüzum yok.. git başka sorularla da dalga geçmeye devam et.. bye
çok aşırı takıntılıyımdır :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D geçer inş :) ben de öyleyim
Ben baktım wiki amcadan bende yok ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılsevindim :)
Oha benim hastalığım ama kurtuldum mayısta
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kurtuldun?
Soran+1 yılohaa.. yapma be. bu kadar mu kötü bu hastalık :( hem niye atesit olmayı seçtin ki şeytan ele geçirmiş seni işte :(
+1 yılvardı artık yok gibi bişiy
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yok oldu peki?
- +1 yıl
ilaç tedavisi birazda kafada çözdüm olayı ama tamemen yok oldu diyemem senenin belli dönemlerinde çogalıyor sonra geçiyor filan garip bişiy
Soran+1 yılevet yaa bazen geçiyo sonra yine geliyo? sende ne gibi takıntı vardı mesela?
- +1 yıl
boşver :)
Soran+1 yılde lütfen bende de var çünkü ne takıntısı merak ediyorum burada diyemiyorsan özelden de :(
- +1 yıl
burada söliyemem evet
+1 yılSimetri takıntısı ılerı sevıyede deıl ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılYok sanırım kanka
09 Yorumla
Soran+1 yılsevindim senin adına :)
- +1 yıl
Sende varmıymış
Soran+1 yılbilmiyorum valla googlede baktım var :D ama atlatabilirim diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
Kuruntu yapıyo olmayasın sakın
Soran+1 yılyok yok kuruntu değil eminim :D ama aşılamayacak da değil :)
- +1 yıl
Calsyomusun okuyomusun
Soran+1 yılüniversiteye hazırlanıyorum en stresli zamanlaaar :D
- +1 yıl
Ondan kaynaklaniyo olabilir. Ama sen biliyon atlatrim diyosun atlat o zmn 🌻🌻🌻
Soran+1 yılevet atlaabilecğime inanıyorum :) soruyu sormadan emin değildim ama eminim şimdi :) inş :)
- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılbilmem vardır belki
00 Yorumla
+1 yılben varım
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?