Bugun artislik yaptım ona bana dovecekmis gibi baktı dinlendi az işim güzel diye kavga etmedim yoksa dalıp kovdururdum onu 4 yaş buyuk fakat benim boyum uzun mülteci sevmeyen nefret ederim yanlış kişiye diklendi işimden olmamak icin onu dovmedim Eşi ile beraber çalışıyor eşi iyi bana ama kendisi beni sevmiyor gibi ben anlıyorum İranlılar Türkleri sevmez mi Atatürk düşmanı mı dir numaradan yüzüme gülümsüyor ama içinde bir kin var gibi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25Pek sevmez ama sert insanlardır normalse onlar git bi konuşmaya çalış yine
Aynen birazda deli tipi var arkadaşı geliyor uzuun saçlı deli tipli kendisi de sakallı 😄 ilk geldiğim fun kıl oldum ona zaten sana fotoğrafını aticam bulursam bekle
Bana Türkiye'de artislik yaptı zaten kıl dim ona hata yapmasını bekledim ama onu dövüp işinden edebilirim kendimide
Ben iranliyim. Ve turkler çok seviyoruz. Sen ona soyle bir sorun mu var neden böyle bakiyosun. hemde orasi sizin ulke. biz asla size saygisizlik yapmayiz
Eşi çok iyi beni seviyor tatlısın diyor el sıkıştık barıştık ama biraz pskolojk olarak sinirli bir tip beyin yapısını pek çözemedim
Sen boş ver takma. iranli erkekler normalde biraz sinirli. Ama iranlilar turkleri seviyor. onun piskolojik sorunlari var dusunuyorum
tamam eyw olabilir barıştık zaten
Karşıma seni severler ben den söylemesi ben de ağrı Doğubayazıtlıyım iranlılara yakınım iyi tanırım ha dikkat et kendine kocum 😂😂
İranlılar nasıl çevresi geniş mi 😄
Bende tuekumt Aksaraylı yım onu yere gömerim dua etsin işimi ortamı seviyorum çıkarım var çıksam dalıp vurmustim onu İranlı düşman türk duamanidir
İranlı multecidir vurup onu dovucem elimde kalıcak
Sakalını sktm n çocuğu işte tipinde meynemet yok vurup dovucem bir daha kizdirirsa sonra işten attiricam onunda kendimkde
boş ver onu da işini seviyormuş olan ne maaş alıyorsun da işini seviyorsun garsonluk pekte sevilecek bir şey değil bak meslek bile demiyorum çünkü eskiden ben de yaptım ama mecburiyetten sen korkuyorsun korkunu gizlemek için de garsonluğu bahane ediyorsun vurursun gider başka yerde çalışırsın ha ben asla sana vur demiyorum kavga etmeye deymez
Ben kız ortamı kız ayarlamak için girdim başka yere girsem sakal kestirirler burada sakal serbest 😄
Karısının yanında dövme, etik olmaz. Tenha bir alan da baş başa kaldığınız da rolleri paylaş.
Benden 4 yaş büyük kas kutlesi benden sağlam tenha yer olmaz 😄
Kalabalıkta özgüven oluyor bende 😄
Ama psikopata bagladigim zaman indiririm onu
Mevzu kas kütlesi olsaydı aslan, fili her gördüğü yerde ona saldırmaz.
Muhtemelen psikolojisi bozuktur, üstüne gitme
Biraz var gibi barista eşi iyi fakat yanına gelen arkadaşı falan kötü deli gibi kendiside uzun sakallı tipsiz tarakla sakallarını kaşıyor bazen ama iyi çalışıyor hakkı yenmez 😄
Bana artislik yapınca çok sinirlendim ne var oğlum lan dedim sonra müdür kasada diye problem çıkarmadım büyük firma çünkü 2 nizde işinizden olurduk
Muhtemelen psikolojisi bozuktur, üstüne gitme
Arkadaşı var bir tanesi bazen geliyor onunla konuşmaya deliye benziyor akli dengesi yerinde değil benimde mülteci kere ayar olmus biriyim bir dahakine vurur indiririm sonra onu isindent ederim ama çalıştırmam burası Türkiye ,❤️
Eşi var iyi kadın aram iyi ama erkek sakallı biraz problemli neyse bir daha dinlenmez umarim işimi sevdiğim için fazla üzerine yurumedim
Altta bir tane mal arkadaş iranlılar kürtlerle aynı diye si kimsonik bir cevap yazmış skskalak işte milletimizin temel sorunu bu ; insanları mensup olduğu ırktan dolayı yargılamak... Ben yarı Türk yarı Kürdüm ve tüm ırkları severim, saygı gösteririm.
İş ırkta dinde dilde renkte bitmiyor, şahsiyette bitiyor...
İranlılar kürtlerle aynı
Nasıl mesela?