Herkes ne şanslı ya. doğum günümde bana ayıcık alanda olmadı çiçek alanda. Almayanlar olarak bu hayatı izlemeye mi gelmişiz?

Düşünsene hayatında bir çok insan var ve iyi gününde yanındalar hergün hediye o bu ama kötü gününde üç beş kişi 😊 bırak böylesi daha iyi kimse yok diye çevrende ölecek değilsin ya
En iyisini yapmışsın böyle daha rahat emin ol benimde kafam rahat tek başına kahve içmekte keyifli bir aktivite 😃
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bana iki doğum günümde de farklı insanlar aldı da noldu hiçbiri şu an yanımda değil 😂
0
Yemin ediyorum birisi bana ayıcık alsa kafasında kararım ayıcık ne lan
sen yine almışsın 25 yaş hediye bakiri biri var mesela bak, haline şükret bence :D
Doğumgünümü sağda solda vurgulayıp hediye alın diye ciyaklamıyorum, en yakınlarım hariç kimse bilmez, onlarda da hediye kültürü yok doğulu insanlarız.
Biri özellikle düşünüp içinden gelip almıyorsa boş ver gitsin, zaten ben bu kadar kafaya takmıyorum üzülmüyorum, tek üzüldüğüm şey hayatımda o insan diyebileceğim birinin olmaması, o olsa bana kurşun kalem bile alsa benim için dünyaları almış gibi olurdu.
Doğrudur, demek istediğim şey işte en azından birkaç kişiden ibarette olsa eline bir şeyler geçiyor mutlu olabiliyorsun, bunları hiç yaşamayan insanlar da var kendini kötüleme yani.
Bana da alan olmadı hiç . hatta bu yılki doğum günümü 2 kişi kutladı
Bosaa yaşıyoruz bazi insanlae cok şanslı bazilari da çok şansız
Bana da ayı aldılar ayı istemiyordum hepimizin derdi farklı kwpxöaşd
sana bir hediye atmak istedim şimdi.
Bazı yıllar kutlanmıyor bile değil hediye
Bı dahakine haber et hediyeleri yollayalim
Yaş kaç
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş