• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

İslam'da laiklik var mı?

sevannc
sevannc Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ne düşünüyorsun bu konuda
İslam'da laiklik var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Şu aşağıdaki cahile güzel kapak yapardım da yorumu kapatmış. Kültür seviyesi düşük olduğu çok belli. İslam'da devlet başkanı aynı zamanda halifedir. Yani devleti İslam yönetir. Osmanlı da Fatih, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni dönemi Kur'an'ın en doğru uygulandığı dönemlerdi. Laiklik gelince din devletten ayrıldı. Allah'ın kanunları yerine insanlar kendi kanunlarını koydular. Bu yüzden de bugün günümüzde tecavüzcü zihniyetler , kadın katillerine kimse bir şey yapamıyor. Çünkü laik sistem kanunları onları koruyor. Ebedi mühebbet hapis ceza değildir. Adam dışarda kalsa karnını doyurmak için çalışıp ekmeğe yiyeceğe para verirken, hem tecavüz edip, hem kadın öldürüyor, bir de üstüne devlet bedava ekmek, yatak, yemek veriyor. O aşağıdaki cahil arkadaş da biraz tarih okur umarım. İslâm öncesi kadınlar seks işçisi olarak pazarda mal gibi satılıyordu. Kuran bu kadınlara evlilik ve hürriyet hakkı tanıyan ilk ve tek kitaptır.

0
    26 Yorumla
    • sevannc
      sevannc
      +1 yıl

Güzel cevap

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Laik değil ümmetci politika yüzünden ülkeye Suriyelileri doldurduk iyi mi oldu?

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 hükümetin politikası zaten yanlış bu ümmetçi politika değil. Kur'an ayeti açık. Ey Müminler! İnkâr edenlerle savaşta karşı karşıya gelince onlara arkanızı dönüp kaçmayın. Kim savaş için yer değiştirmek veya başka bir birliğe katılmak amacıyla olmaksızın savaş sırasında düşmana arkasını dönüp kaçarsa Allah’ın öfkesine uğramış olur, onun varacağı yer cehennemdir, ne kötü bir son! Osmanlı da ülkeye sığınan kimseye ayrımcılık yapılmadı. Eli silah tutanlar yan gelip yatmadı. Hükümet sadece kadın , yaşlı ve çocukları alacaktı ülkeye. Vasıfsız eli silah tutan erkekleri almayacaktı ülkeye. Kusursuz olan insanlar değil , İslam'dır.

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Şimdi insanlara Ensar gibi şeylerle kandırıyorlar din ve devlet işleri birbirine karışmamalı bence

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 Gerçek İslam'da bence yoktur. Allah'ın adaleti vardır. Niye Hz. Ömer dönemindeki dünyaya adalet dersi veren kimse gelmiyor? Gerçek İslam'ı yaşatacak kişiler lazım bu ülkenin başına. Fatih Sultan Mehmet Han bile kendini mahkeme de yargılatmış, mahkeme sonucunda adaletsiz karar verseydin eğer , canını alırdım demiş kadıya. Sen din ve devleti ayırırsan eğer bugünkü tecavüzlere, kadın cinayetlerine razı olmak zorunda kalırsın. İslam'da kısas vardır. Bir kadına tecavüzün , cinayetin sonucu ölümdür. Laiklik sistem ise bunları koruma altına alıyor şu an. İdamı da hiç bir laik sistem getiremez çünkü Avrupa Birliği ile uyum anlaşması var bu ülkenin. Anlaşmayı da hiç bir laik kafası feshetmez.

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Şeriat olursa erkeklerin 4 tane kadın alma hakkı oluyor ama ya da zina yapanlara büyük cezalar oluyor bunların olmasını ister misin

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 Kardeşim İslam ile ilgili kaçtane kitap okudun da İnançsız argümanları ile yorum yapıyorsun. İslâm da ikinci eş almak kolay mı sanıyorsun sen? Şartları ne biliyor musun? Neyse sana özet geçeyim. Alllah diyor ki eğer ikinci evliliği yapacaksan eşler arasında adaletli olmak zorundasın ve ikinci eşle zaruret (ruhsat) halinde evlenebilirsin. Örneğin namaz kılan bir adam bacağı sakat ise bu adam oturarak namaz kılabilir. Sakatlık onun zaruret hali yani ruhsatıdır. 2., 3. ,4. Eş için ruhsat 1) aynı hanımla iki gece üst üste uyuyamazsın,4 eş alırsan her 4 gecede 1 hanımla beraber olmak zorundasın. Eğer 4 hanımında cinsi ihtiyaçlarını bu şekilde karşılayamazsan kadının seni bu yüzden boşama hakkı var, 2) Evin geçimi kadının değil erkeğin üzerindedir. Kadın evin geçimi ve çocukları için harcama yapmak zorunda değil ama erkek zorunda. Aldığın maaş 10 bin olsun bütün eşlerine adaletli harcama yapmak zorundasın eğer hepsine eşit ve adaletli harcama yapıp para vermezsen sana ikinci evlilik bile haram. Peki neden tek eşi zorunlu tutmadı diye soracak olursan. Onun cevabını öğrenemek için , Kurtuluş savaşı sonrası nüfusa bakarsan anlarsın. İslam evrenseldir. Savaşta en çok erkekler ölür. Geriye kadınlar kalır. Bugün Ukrayna yenilirse orada erkek kıtlığı olacak. Ülke darma duman. Kalan kadınlara kim bakacak? Kim iş imkanı sağlayacak? Nüfus nasıl çoğalacak? Bu yüzden bu gibil durumlar için evrensel kitap bunuda düşünmek zorunda. Eğer biz Çanakkale de yenilseydik. Bizim ana, bacılarımıza ne yapacaklardı sence? Abd Irak'ta ne yaptı kadınlara? Kuran ise bunu bize yasaklıyor. Evlilik yolu ile o kadınlara sahip çıkın diyor

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

İşte bunu da anlamıyorum neden evi geçindirmek erkeğe ait böyle bir durumda ben evlenmek istemem niye kadın çalışmıyor da ben çalışıyorum niye bir kadına bakmak benim görevim çalışsın kazansın

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 neden kızımız ne iş yapıyor diye sormuyorlar da oğlumuz ne iş yapıyor diye soruyorlar. Bu geleneği de yıkalım o zaman? Kadın evi geçindirmek zorunda değil ama isterse destek olabilir. Fakat erkek destek olmak zorunda. Kadın isterse çalışmasa bile görücü gelir ama erkek çalışmazsa kız vermezler

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Çalışmayan kadınla evlenmem kendim kazanır kendim yerim niye çalışmayan kadınla evlenelim

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 işte bu da senin ruhsatın olur. İslam'da bunu diyor. 4 eş alma ruhsatını kullanacak isen şartlara uymak zorundasın. Bu şartları yerine getiremezsen , ikinci eşi aldıktan sonra bile adaletli olacak onların maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılayamayacaksan evlenemezsin diyor. Örneğin Adam zengin iş adamıdır. Bu ruhsatı kullanmak isterse adaletli olmak şartıyla kullanabilir. Bir eşine ev alırsa diğerine de almak zorunda. Yani öyle kolay değil ikinci eşle kafasına göre evlenemez kimse İslam'a göre. Sen ben çalışmayanla evlenmem dersin, ben de zengin bir adam olursam eşimi çalıştırmam derim. Evde çocuğuna annelik yapsın. Çocuğum, sırf annesi ise gidiyor diye anne sevgisinden mahrum kalmasın derim. İlerde evlenirsen çocuğun 1-2 yaşına gelince annesi işe gitti diye nasıl ağladığına kendin şahit olacaksın. Ulan KS de biri demişti, insanın içi cız ediyormuş, evladını ağlarken görünce diyeceksin

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Kadın zenginse 4 erkek alamıyor ama o nasıl olacak?

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 dostum annenin 4 adamla evli olmamasını ister miydin?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Annem de babam da 4 eşli olsun istemezdim tek eşlilik den yanayım

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Zenginler 4 kadınla evli olsun fakirler zina yaptı diye ceza alsın bu güzel mi?

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 dostum zengin de olsan şartları var. Mesela Hac neden zengine farz da fakire değil? O zaman zenginler de buna isyan etsin. Zengin de olsan zina fakir zengin dinlemez herkes cezasını alır. Zaten Kur'an da adaletli olamayacaksan eşler arasında ikinci evlilik haram diyor tek eşle evli kal diyor. Sen kolay mı sanıyorsun iki eşle evliliği. Biz 1 tane ile baş edemiyoruz ikinci kıyameti koparır. Ben senle iki gece üst üste kalamam de bakayım o evde huzur olacak mı? Allah bunu bildiği için biz insanların adaleti kolay kolay sağlayamayacağımızı bildiği için adalet maddesi koymuş ayete. Bu yüzden de haram kılmış ikinci eşi adaletli olamazsın diye tek eşe razı ol diye İnce bir mesaj vermiş ama anlamak isteyene tâbi

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Zenginin zina yapmasına gerek yok 4 tane kadın var istediğiyle yatar fakir ne yapacak?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Ayrıca zengin adamın 4 evi olur her kadın ayrı evde olur isteğiyle istediği zaman yatar

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 istediği ile kim diyor isteği zaman yatar? İki gece üst üste aynı kişiyle yatamaz. 4 farklı gecede 4 farklı eşi ile yatmak zorunda. Biri araba isterse, birine alırsa aynı değerde diğer hanımlarına almak zorunda. İslam'a göre çok evlik yapan biri kafasına göre takılamaz. Çok yorgunum bugün de şu eşimde kalmayayım diyemezsin. Çok evlilik mükafat değil cezadır bir erkek için. Zaten Allah sırf bu aralığı zengin için değil, savaş sonrası kadınlara sahip çıkılsın diye indiriyor. Kadının eşi ölmüş, çocuğu ölmüş savaşta. Ülke darma duman. İş sahası yok. Bu kadın nasıl geçimini sağlayacak? Japonya sek işçisi olarak çalıştırdı bu kadınları. Bizde mi öyle yapalım yoksa evlilik yolu ile mi sahip çıkalım? İnsanların ki mi daha adaletli yoksa Allah'ın kanunları mı?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Az önce zenginse alır diyordun şimdi savaş sonrası alır diyorsun bir karar ver

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 dostum aynı şey. Allah ruhsat koymuş diyorum kendine güvenen babayiğit varsa ben adaleti sağlarım diyorsa bugün alsında görelim bakalım sağlayabiliyor mu? Allah'da bunu bildiği için bu maddeyi koyuyor diyorum. Ben bu ayeti ilerde savaş çıkarsa kadınları sahiplenin diye indirdim fakat sahiplendiğiniz kadınlar arasında dahi adaletli olmak zorundasınız eğer bu ayete göre hareket edeceksiniz diyor. Yani biri çıkıp da ben zenginim böyle bir ayet var. Ben bu ruhsatı kullanacağım diyorsa hodri meydan alsında görelim bakalım İslam'ın emrine göre adaletli olabilecek mi? Yani sana demiyorum ki ben savaş sonrası kadınları kapış diye. O kadın seni isteyecek mi bakalım? Kadın ikinci eş olmak isteyecek mi? İslam'da kadının da söz hakkı var. Sor bakalım zengin bir adamın 4. Eşi olmak ister misiniz diye ne cevap alacaksın kızlardan kendin gör cevapları

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Peki kendine güvenen zengin kadın niye 4 koca alamıyor

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 bak dostum bunun için fıtrat bilmen lazım. İlk insan Hz. Adem (as) Cennete tek başına iken. Dua ediyor keşke bir arkadaşım olaydı diye. Allah' da Kadını sırf erkeğe arkadaş olsun diye yaratıyor. Yani erkeği kadın için değil, kadını erkek için yaratıyor. Kadın , erkek içindir. Kadın yokken erkek vardı. Kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratıldı. Erkek kadının bir parçasından değil. Doğanın bir parçasından yaratıldı. Bu yüzden Peygamberler hep erkekti. Çünkü , peygamber olmak demek, cefa, zulüm çekmek demektir. Kadın işkence kaldıramaz Hassas ve narindir. Erkek öyle değil. Allah kadını bu yüzden hep koruma altına alır. Kadında utanma duygusu var, kadın erkeğin namusudur. Namus davası denilince neden kadın için işlenen cinayet geliyor akla? Namusuma göz ditiler ne demek meselâ? Bu kelimelerin kökeni bu yaradılıştan gelir. Meselâ senin oğlun bir de kızın olsa. İkisi de evlilik çağına ve evlilik imkanına sahip olsun. Ve baba bizim nasıl biri ile evlenmemiz gerektiğini en iyi sen bilirsin diyerek bu kararı sana bırakmış olsunlar. Sen Oğluna desen ki şu kız çok güzel, işi de iyi. huyu da, seni bunla evlendireyim mi desen. Oğlan baksa kız manken gibi bir içim su olsa ağzının suyu akar sevinçten göbek atar. Peki kızına desen ki kızım seni şu adamla evlendireyim mi desen , çok yakışıklı, durumu iyi falan desen. Kız ne yapar? Yüzü kızarır utanır. Bu yüzden Allah da kadınlarda bu haya ve utanma duygusu fitratı olduğu için erkeğe bu ruhsatı vermiş kadına değil.

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 bugün biri çıksa deseki benim bir öz bir de anneliğim var. Çocukta söylerken utanmaz. Toplum yadırgamaz normal karşılar. Ama biri çıkıp dese ki benim hem öz babam var, hem de ikinci babam var. Bu cümleyi bile kurmak istemez insan utancından

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Benim için ikiside aynı babamın 2 karısı olması da annemin iki kocası olması da iğrenç bu yüzden laiklik daha iyi

Yorumla
    • Handsomehell01
      Handsomehell01
      +1 yıl

@met96 Kur'an'da benim için yoktur. Allah'n hükümleri vardır. Seni yaratan Allah'ın kanunlarına karşı gelirsen, seni öldürdüğü zaman bu isyanın sonuçları ağır olur. Nasıl ki vatana ihanet edenler cezalandırılıyor ise Allah'ın hükümlerine karşı gelirsen de cezasına katlanırsın. Allah bu yüzden sana tercih yapma hakkı tanıyor. Ya beni dinler cennetime girersin. Ya geçici dünya hayatına aldanır, dünyaya taparsın, bu dünyada hep kalacağını sanarak benim yarattığım insanların, bana karşı çıkardığı kanunları savunursan da sende onlara birlikte, öldükten sonra sonsuz azaba katlanırsın. Ona göre tercihini yap diye zaten sana tercih hakkı tanıyor ecel saatin dolana kadar. Ha gün gelir Tevbe eder, aklın başına gelir, Allah'tan af dilersin ölmeden yanlış düşündüğün için, Allah affeder. Tevbe kapısı ecel saatin dolana kadar açık ama yok bu zihniyet ile Allah'ın kanunlarını beğenmeden ölürsen o zaman da sonsuz azaba katlanmak zorunda kalırsın. İstediğin tercihi yapmak da özgürsün

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yok gözüm
    İslam'da 4 karı almak var, yetmezse köle ve cariyelerle ilişkiye girmek var. Onlar da mı yetmedi beyaz tenli bakire huriler, memeleri yomurcuklanmış kızlar var

Allah erkeklerin uçkuru için ne lazımsa vermiş

0
    1 Yorumla
    • sevannc
      sevannc
      +1 yıl

Doğrusu ne olmaliydi

• met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Laiklik olmak zorunda şu an ülkeye ümmetci politika yüzünde Suriyelileri doldurduk iyi mi oldu?

0
    0 Yorumla
  • ChooChoo_
    ChooChoo_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 93%
    +1 yıl

Yok maalesef

0
    0 Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Yok kardeşim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Besim tibuk reisimiz

0
    2 Yorumla
    • sevannc
      sevannc
      +1 yıl

Hastayım Besime

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Adamdaki karizma kimsede yok mk

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İslam'da laiklik var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce laiklik islamda var mı İslam'a uyuyormu? 6 cevap verildi
Hem müslüman hem laik olunur mu? 8 cevap verildi
Hem müslüman hem laik olunur mu? 14 cevap verildi
Müslüman biri laik olabilir mi? 6 cevap verildi
İslamiyet cehalet dini midir? 17 cevap verildi
Müslüman birisi laik olabilir mi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨