Evet insanlarla tanışmak hele ki tanımadığımız insanlarla konuşmak zor gelebilir , bende bir konser öncesi hem hasta hem yorgundum. Ama o gün çok eğlenmiş bir kaç kişiyle de tanışmıştım. Bende çok çok girişken biri sayılmam sadece eğlenmeye ve insanlara açık olmak gerek. Kızlarla tanışmak isteyen de çok olur ama dikkat et kötü amaçlarla gelenlere
istiyorum tabi ki 3 gündür iletişim kurmaya çalışmaktan ciğerim soldu Dış görünüş yüzünden böyle uzak durulmak beni de yoruyor 3 gündür susmak bilmiyorum ama bir allahın kulu da adım atmadı bana Bu hafta yeterince kötü hissettim fazlasına ihtiyacım yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki orada tanışırsın?
Olmuyor öyle
Soğuk duruyorum dışarıdan kimse yanaşmıyor bana
Benim yanaştıklarımda kaçıyor
Evet insanlarla tanışmak hele ki tanımadığımız insanlarla konuşmak zor gelebilir , bende bir konser öncesi hem hasta hem yorgundum. Ama o gün çok eğlenmiş bir kaç kişiyle de tanışmıştım. Bende çok çok girişken biri sayılmam sadece eğlenmeye ve insanlara açık olmak gerek. Kızlarla tanışmak isteyen de çok olur ama dikkat et kötü amaçlarla gelenlere
Gitmeyeceğim ya
3 gündür şenlikteydim zaten tek bir allahın kulu bile gelmedi
Bunda da kimse gelmez
Gereksiz yere yorulmanın anlamı yok
Sen tanışmak istiyor musun insanlarla?
istiyorum tabi ki
3 gündür iletişim kurmaya çalışmaktan ciğerim soldu
Dış görünüş yüzünden böyle uzak durulmak beni de yoruyor
3 gündür susmak bilmiyorum ama bir allahın kulu da adım atmadı bana
Bu hafta yeterince kötü hissettim fazlasına ihtiyacım yok
İnsanların da içi geçmiş heralde günümüzde hoşgörü , nezaket çok azaldı üzme kendini, nerdeydi ki bu festival hangi şehirdesin
Ankara
Hiç duymamıştım bu hafta Ankara'da değildim sanırım ondan duymamışım
Okul şenliği bu
Halka açık değil
Anladım, canını sıkma illa ki farklı insanlarla tanışacağın çok fırsat olacak hayatında
Bu hafta olmasın da sonrasına bakarız 🙄😑
Bu hafta seni yormuş 😅
Hem de çok
Dertleşmek istersen bana yazabilirsin çok da canını sıkma insanlar için kendine dikkat et
Teşekkür ederim, çok sağ ol 🙏
git git değişiklik olur
gitmelisin
Bende eğlenmeyi bilmiyorum ki
lan gitme o zaman otur evde çürü
Tamam
Uzi mi
Mor ve ötesi
Arkadaş bul knk
Bulamıyorum
Zor değil yani
Sana değil bana zor