Bugün bir minübüste bindigim an farkettim koltuklar doluydu 6 kisi kadar toplam sirf onlar o sekilde diye arkalarina oturamadim. Kız cocugun boynunu opup kokluyodu banane dedim o an icimden sonra dikiz aynasindan sofor farketti. Izledi ilk napiyolar diye gordum. Baktim bende opusuyolar bildigin birbirlerini elliyolar gupegunduz toplu tasimada. Arkada oturanlar gikini cikarmiyo ben utandim o kizin yerine resmen. Bu nasil ahlaksizlik?
Saygisizlik... gidin evinizde yiyişin a... q hayv. nlik bu bildigin.
(Sofor gordugunde bagirdi hop noluyo napiyosunuz dedi hemen inin minubusten hemen inin dedi. Erkek 10 saniye konusmadi sonra bisey yapmiyooooruz ki dedi. 5 dk sonrada indim Onlar da indi.)
Genclik aile terbiyesinden yoksun dini imani gectim. Toplumda nasil sevisilmez ayakustu onu ogrenmiyecek kadar ahlaksiz. Bende gencim boyle nam. zslk ilk kez gordum inin dendigi rezil edildigi halde piskin piskin inmeyip sarilmaya devam eden. Opmeyi biraktilar en azindan_-_-
Saygisizlik... gidin evinizde yiyişin a... q hayv. nlik bu bildigin.
(Sofor gordugunde bagirdi hop noluyo napiyosunuz dedi hemen inin minubusten hemen inin dedi. Erkek 10 saniye konusmadi sonra bisey yapmiyooooruz ki dedi. 5 dk sonrada indim Onlar da indi.)
Genclik aile terbiyesinden yoksun dini imani gectim. Toplumda nasil sevisilmez ayakustu onu ogrenmiyecek kadar ahlaksiz. Bende gencim boyle nam. zslk ilk kez gordum inin dendigi rezil edildigi halde piskin piskin inmeyip sarilmaya devam eden. Opmeyi biraktilar en azindan_-_-
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer