Bence kizlar tip degil her seye bakiyor ama tipte parayla oluyor
Yani bence para+pclik diyorum ben
Yani bence para+pclik diyorum ben
Ben paraya bakmıyorum ama iş sahibi olmasını isterim mesela. Çünkü günümüz şartlarında çalışmayan bir erkekle gelecek düşünmek beni yorar. Öyle lüks yaşantı halim yok ilgim de yok. Ve karakter benim için çok önemli. Tipi öyle çok yakışıklı olsun demiyorum ama bakımlı olmasını da isterim
Bakim da parayla oluyor anlatmak istedigim bu
Allah için bakımli olmak için zengin olmak mı lazım sanki abartmayın. Temiz kıyafetler giymek temiz ve bakımlı eller ve saçlarla gezmek o kadar da pahalı değil
Ahhaha zengin mi diyorum sana off niye bu kadar slksiniz mk
İyi misin para olmadan yaşanmaz zaten neyin kafasındasın sen
Eee bende onu diyom bakim yapamayan bir insan nasil yaksikli olsun
Detaya katılıyorum
Agaa eski hesaba dönmüşün
Agam kapaticam insallah daha gurmemek uzere fhgjb diger hesaptan simdilik devam sonra onuda kapatacam burdan en az 1 ay gitmem gerekiyor burada kaldikca cikamiyorum
Agam bee sen bilirsin maalesef bura bağımlılık yapıyor ben hiç çıkamıyorum csfsfs
Cevap
3Cevap
Kadınlar paraya ve tipe bakar, erkeklerde güzelliğe ve fiziğe
Aynen ikisi birlikte zaten tipte parayla olur
Bu işin kızı erkeği yok gençler her Allah'ın kulu tipe bakıyor ama kimisi beter yakışıklı olsun der kimisi az yakışıklı olsun ama adam olsun der
Paraya bakiyor demek istedin herhalde ben hicbir yakisikliyi parasiz gormuyorum
Nsjsjsjs bu anlamı sen kendin çıkardın
Tipe bakmayan erkekler var ayrica herkes deme
Kim var hani göster
Oo cok var tipe baksak allah askina en cirkin kizin bile egosu olur mu :d
En çirkin kızın egosu tipe bakıldığından olduğunu mu sanıyorsun 😅😅
Tipe bakmak bence cikardir sacma bir olay tipe bakilmamali zaten karsindaki yakisikliysa ne yapcan hava mi atcan elaleme? Karakter yoksa sevgili olunmaz (NOKTA)
Kizlarda bu yok ama parali pclere aninda yapisiyorlar
Kardeşim sen kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bana ben tıp her şey gidin sevgili olun demiyorum bende biliyorum herhalde adam olmayanla bir yol kat edilmeyeceğini bunu git yakışıklı görünce ağzı sulananlara söyle bana değil
Senle konsuyoruz Şu an sonucta jdjxjx niye sinirlendin kiz sakin hemcinsini soyledim sadece
Benim dusuncem herkes dengine bakmali ve karakteri varsa sevgili olmali o halde uzulen kisi azalir
Ya sabahtan beri bölgeleriyle uğraşıyorum valla tükendim bende yani kızlar böyle kızlar şöyle diye 😔😔 yani bizi de beğenen yok seven yok kız olmakla ilgisi yok kaç kişiden nasıl engel yediğimi bilirim ben o yüzden biraz yükseldim kusura bakma lütfen
Bende öyle düşünüyorum herkes hakkı olanı isterse daha iyi olur karakter herkesde olmuyor işte
Alla alla sen mi engel yedin niye ki yani bu ulkede kizlarin red yemesi alisik bir durum degil
Onemli degil bu arada sıkma canini ☹
Tipsiz olunca öyle oluyor birinin tipime küfür ettiğini hatırlıyon mk tipimi zikecekmis valla bak yine ağzım bozuldu neyse kız olmakla cidden alakası yok
Belli bir kaç kişi var bugün biri en sonunda engellettirdi kendini hayır benim anlamadığım hem temiz kız istiyorlar hem de ben temizim diyen kıza inanmıyorlar hemen orsp diye laf atıyorlar ya bu ne saçma bir şey tek yaptıkları kızlara ona buna mal mal konuşmak ama az kaldı yani
Kimsenin tipine laf edilmemeli boş ver o kesin cok cirkindir ki bu ezikligin vermis oldugu boslugu baskasina saldirarak doldurmaya calisir
Teşekkür ederim sağol 😥
Ya uzulme ama oyle zorbalari olduresim geliyor en buyuk kotuluk insanlari secmedigi konulardan yargilamaktir hepsini bi yere toplayip yakmak geliyor icimden 😡
Yok iyiyim ben ya alıştım gerçekten sadece bugün biraz fazla geldi o kadar boş ver sende herkes kendine yakışanı yapıyor
Erkek guzel kiza asim olur kiz aşık olduğu erkeği yakışıklı bulur 🙄
Kiz bi erkek pc ve parali degilse asik olmaz
Erkekler daha cok tipci
O yuzden mi en cirkin kizin bile egosu oluyor 😀
Yok valla kizlar icin gecerli degil bir sekilde buluyorlar
tip, para, mevkiye bakan günümüzde kızlar.
ikisi de bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?