Aile & Toplum Erkekler bu doğru mu? BenmNeyim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler de bizim gibi sürekli rekabet içerisinde mi? 😅😅 Evet kesinlikle doğru Kısmen doğru Hayır kesinlikle doğru değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler bu doğru mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnkar eden edebilir, ben genelinde bunu gördüm kendimde de bunu gördüm. Ben kıskanma gibi bir huyum yoktur, fakat bir konuda en iyisi olma gibi bir huyum vardır. 0 0 Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Alakasi yok. Benim tek rakibim thy dermişim 🤣🤣 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kadınca bir düşünce 0 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl Bunu yazan bir erkek. Yorumla ElCuco +1 yıl Emin olmak gerek Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. Ben değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kizlar yapmayın 0 2 Yorumla BenmNeyim +1 yıl Ne yapmayalım 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili hiç kız bulamıyorum ya Yorumla