Aile & Toplum 1 ay Askere en erken celpte nasıl giderim? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Seneye askere gidiyorumda Mayıs 2023 gözüküyor e devlette benim ailevi sebeplerden dolayı en erken celpte yani şubatta gitmem gerekiyor napmam gerekiyor Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Askere en erken celpte nasıl giderim? 03 Görüşünü yaz
Gizli Üye 1 ay şey erken gitme dilekçesi gibi bir şey vardı sanırım, bir araştır, askerlik şube iletiyorsun onu onlar da erkene çekmeye çalışıyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Görüş sahibi 1 ay www.askeribilgiler.com/.../...ilekcesi-ornegi.html
SeyidPak | Aile & Toplum konusunda 116 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Askerlik şubesine danışman gerek kanka Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay tamam kanka
Kağan_Altınışık_bfrl Xper 6 1 ay Kaç yaşındasın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay 19 yaşındayım Kağan_Altınışık_bfrl 1 ay 2002. Doğumlu musun Soran 1 ay 2003 lüyüm kral seneye askerlik benim Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay Kafama takıldı sormak istedim Kağan_Altınışık_bfrl 1 ay 2003 lu isen 2023 de gidersin Soran 1 ay Biliyorum hizmet tercihini dikkate alıyorlarmı Kağan_Altınışık_bfrl 1 ay Ben 2020 Haziran da gittim Kağan_Altınışık_bfrl 1 ay Aralık da. Döndüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
03şey erken gitme dilekçesi gibi bir şey vardı sanırım, bir araştır, askerlik şube iletiyorsun onu onlar da erkene çekmeye çalışıyorlar
www.askeribilgiler.com/.../...ilekcesi-ornegi.html
Askerlik şubesine danışman gerek kanka
tamam kanka
Kaç yaşındasın
19 yaşındayım
2002. Doğumlu musun
2003 lüyüm kral seneye askerlik benim
Kafama takıldı sormak istedim
2003 lu isen 2023 de gidersin
Biliyorum hizmet tercihini dikkate alıyorlarmı
Ben 2020 Haziran da gittim
Aralık da. Döndüm