Terk eden sevgilinin pişman olma olasılığı nedir?

Arkadaşlar dunden berı sorular soruyorum bugun ayrıldık.Benden sıkılmış benı sevmıyomus bitirdi.3 yıldır sevgılıydık artık içiçeydik herseyımız birdi. İkiz gibydik.Daha 1 hafta önce bırlıktydık mutluyduk.Bu hafta aramadı sormadı ben hep aradım gerı donmedı mesajlar attım aramadı. Bugun sonkez soruyorum askım benımle var mısın yok musun dedım yokum dedı.Neden naptım sana daha 1 hafta önce mutluyduk dedım artık senı sevmıyorum sıkıldım dedı. İsabet olmuş bende gunlerdı sana bunu sölemek iiçin arıyordum.Sakın bundan sonra benı arama dedım. Böyle bıttı..Faceden sıldım engelledım bırde dondurdumm hesabı. Sizce bunu yapanın pişman olma olasılıgı nedır.Aynı seyı 8 ay oncede yaptı 2 ay ayrı kaldık kendı dondu sızce pişman olur mu.Onu cok sevdıgımı bılıyo.Gercekten ck deger verdım. Cebımdekı son kurusu hep ona harcadım. 2 hafta önce aılesıyle kavga ettı benm evımın onune geldı dertlestık agladı fılan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ona acı cktırmek ıcın bı yontem buldum.Bız karatede tanısmıstık.Hocam bana demsıtıkı gurkandan ayrıl o ıyı bırısı ama senı uzer demıstı bunu uzerıne ben gurkandan ayrıldım 5 ay ayrı kaldık sonra gızlıce sevgılı olmaya devam ettık ve hoca anladı.Hocayla aram bozuldu.Hocam hep derdıkı 18 yasına gel snra elele karsıma cıkın destek olrum dedı ama 18. yasımızda terkettı dıyorum kı hocaya msnden maıl atıyım haklıymıssınz fıln dıe gurkanda bunu okur msn sıfremı bılıyo gırer kesın okur nsıl
Terk eden sevgilinin pişman olma olasılığı nedir?