Bu siteden tanıştığım fake bu soruyu görüyorsan napıyosun bana ulaşsana acayip merak ediyorum. Paylaşım da yapabilirsin bulabileceğim şekilde hayaimin bir kisminin icine sictiktan sonra neler yaptin acaba 😂😂
#Edyline
#Edyline
2015-2018 arası benım en cok aktıf oldugum zamanlar , hatırlarım nıckını soylesen..
Fakelerden aklıma gelen kısılerın en basında erotik panda ile poisoned denen itici herif vardı.. ama senın onlarla sevgılı olcagını dusunmuyorum.. nıck ver cat dıye dusureyım sana kısılık analızını
Kendıne Berkay dıyen samsunlu erotıkpanda fake oldugunu ben 3 ayda anlamıstım buranın kızları panda da panda pesınde dolanırken daha... hey yavrum hey.. kımler var kımler.
ben senın bırtane duvarın yanında cdekılmıs pplı resmını falan hatırlıyorum.. daha o zamankı hesaplarını.. hafızam gucludur
fake o edi.. fotografla oynuyordu... biri onu ifşa ettı kızlardan adını unuttum ıfsa edenı
Cevap
24Cevap
Hayır yok.
var tabi. benden çooooooook uzakta yaşayan tanımadığım insanlar şu an napıyo acaba çok merak ediyorum
boş ver fakeyi tatlım burada halis mulis tc erkeği var
Ne yaptığını merak ettiğim biri olunca direkt napuyosun diye mesaj atarım
Ben kızların fakesine denk geliyorum erkeğin fakesidemi oluyor dbjddjsj
Niye böyle birini merak ediyorsun ki. İlgi çekici birisi olarak mı kodluyorsun beyninde
Var ama sormak istemiyorum çünkü cevap vermeyecegini biliyorum
Edi sen bu komploları yutmazdın
2016dan önceyse bilmem
Sen nasıl kandın buna kanka beklemezdim
Hayır yok neden merak edeyim giden birini
Var. Aleyna tilki ne yapıyo acaba şuanda
kürdan ile dişini temizliyordur
kızım diye seni kandıranı mı soruyon
bir hayallerı yıkma vakasıımı dahamı :)
Yok çok şükür o kadar değer verdiğim kimse olmadı
Bence gülmekten başka bir şey yapmadı :D
Şu 5 yıl önceki mi sjej