Aile & Toplum Beni nereye yemeğe götürmek isterdiniz? Elma_çekirdeğim2 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kırıcı olmayın lütfen.. Güncellemeler+1 yıl Güncel Beni nereye yemeğe götürmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl ege'de bir koy var. restoran. kayalardan oluşuyor tepeye çıkıyorsun. karşında ege denizi. belki buraya :d amaa niye götürmeliyim ki 0 0 Yorumla
mrwoo5 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ufak bir piknik sepeti hazırlayıp kafamıza göre bir yerde takılmak 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben hazırlarım ellerini de yersin o kadar kesinlikle fakirlikten değil 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bizim evde yiyelim mi ne güzel olur karşılıklı 😻😻🙄 0 0 Yorumla
Kalpyanlışhissetmez Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fakirim ya. Ama istersen döner yemeye gideriz😀 1 0 Yorumla
TresanN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ne yicen çok yeme ama ekonomi kötü biliyon sjjsjs 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ocakbaşı 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ege'de bir koy var. restoran. kayalardan oluşuyor tepeye çıkıyorsun. karşında ege denizi. belki buraya :d amaa niye götürmeliyim ki
Ufak bir piknik sepeti hazırlayıp kafamıza göre bir yerde takılmak
Ben hazırlarım ellerini de yersin o kadar kesinlikle fakirlikten değil
Bizim evde yiyelim mi ne güzel olur karşılıklı 😻😻🙄
Fakirim ya. Ama istersen döner yemeye gideriz😀
Boğazda rakı balık 😀
nereye istersen oraya
Ne yicen çok yeme ama ekonomi kötü biliyon sjjsjs
Ocakbaşı 😃
Boğazda rakı balık yapalım gel
Mangala götürürüm
Ne istiyorsun
Kız kulesine