Aile & Toplum İyi bir aileye sahip olduğunu düşünüyor musun? RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selam, aile önemlidir peki sen bu konu da şanslı mısın?Al o kızı bana baba!! 😢 İyi bir aileye sahip olduğunu düşünüyor musun? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet düşünüyorum ailem konusunda çok şükür şanslıyım şükür 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Çekirdek ailem için evet ama sülale sıkıntı büyücü yenge eksik bi 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Taban tabana zıt bir konu. 1 0 Yorumla
felisMagna Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Hayranlıkla baktığın bir baban, mutlulukla öptüğün bir annen yoksa ailem var deme, kaç oradan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ailem çok iyi, çok ama çok Şanslıyım🙂🌹 1 2 Yorumla RebeLs_ +1 yıl Maşallah diyelim nazar değmesin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağol Reisim seninde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır düşünmüyorum
Evet düşünüyorum ailem konusunda çok şükür şanslıyım şükür
Çekirdek ailem için evet ama sülale sıkıntı büyücü yenge eksik bi
Taban tabana zıt bir konu.
Hayranlıkla baktığın bir baban, mutlulukla öptüğün bir annen yoksa ailem var deme, kaç oradan.
Ailem benim her şeyim.
ailem çok iyi, çok ama çok Şanslıyım🙂🌹
Maşallah diyelim nazar değmesin :)
sağol Reisim seninde
Hayir...
evet, çok şükür..