Bir erkek evde eşinden ya da normal olarak cüzdanını eşine söylemeden neden evde herhangi bir köşeye saklar başka yere yanına almasa bile işe giderken
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki senden şüphelenmiş. Para mı tırtıklıyon kız adamdan :D
Yapacagm en son şey
Ne bilelim hee ne bilelim. Hırkız seni :D :D
Kez sesini gerizakli boş boş konuscksan millete yorum yapma
Hırkızı yakaladım koşuuuuuun :D :D :D (Ulen bugün sağlam eğleniyorum ha. Özellikle beni ciddiye alanlar yok mu :D Ben kendimi bu kadar ciddiye almıyorum :D)
Sana güvenmiyor demekki ya da bişey saklıyor
Ya para konusunda istedgm zmaan verio bu bir olmadı iki olmadi farklı yerlere koyuyo cüzdanda para olmasa bile evde ortada olur ya da pantolonun cebinde olur
O zaman senden bişey saklıyor
Prezervatif olabilir mi
Yokya baktm bisy de yok sakladgi refleks olarak mi acaba koyuyo
Evde çocuk var mı
Kaç yıldır evlisiniz
Çocuk yok yeni evliyix bı kaç ay bebegmde var yeni hamileyim
Daha önceden nasıldı
Güveni yokmu
Yok ortaya koymuo ve bana soylemio hiç haberim olmuo evde bırakıp bırakmadığını nerde oldgnu benim bildgm ortafa olur yatakodasnn komidinin üzerinde olur
İnsanın eşi ama yaptığı hareket insanın zoruna gidio
Sana böyle davranıyorsa evliliğin bi anlamı kalmıyor hani senin ekonomik özgürlüğünü bırak bide elindekini kaçırıyor sonuçta mutlu olmak için evlendin böylesini iyi düşün derim
Ya para istedgm zaman verio ama insanın zoruna gidio benm bldgm ortada olur eşinin cüzdanı ya da cebinde sürekli bana söylemesini geçtim cebinde biliorum farklı yerlere koyuyo bunu kaç kere yaptı sustum bugun de komidimizin çekmecesi ne koymuş bisy aldım almasam gormeyecktm
Senden gizliyor güveni hiç yok böyle de yapılmaz seni neden istemek zorunda bırakıyor böyle bir şey olabilirmi en azından bi ortak banka kartı verir bilgilerini sana paylaşır bence ya gerçekten bir şey gizliyor ya da sana güvenmiyor gidersin diye
Onunda kartı var benmde banka kartlarim benim çantam ortada saklamam yani dolabimda ama bunu bir kere yapmadı kaç kere yaptı alttan alım susum diyorum ama çok zoruma gitti sanki ben cüzdanını karsitriomus gibi bide benim yapacağım son şey bana para vermeden elimi sürmem cüzdanına öyle bı huyum yok
Bunu dile getirmek bile utanç verici al karşına söyle bi ilişki güven üzeri kurulur bunu yapamıyorsa bu ilişki yürümesin
Bana söylemesini geçtim yani degidik yerlere saklio ne bilim ortaya konur benim bildiğim bı ara ni oralara koyuyosun ortaya koy dedim cevab veremedi yanına da almio cuzdanini benm bldgm bisy istesem gelirken al cüzdanı almadm almamasına bisy diemiorum degdk yerlere saklaması bana zaten kartını vermez benm bı tane kartım hesap kartm var diye kartlarının hiç birini vermez en son istedm varya kartın ona atarm para dedi
Evin içinde her gün bi yere saklıyorsa gizlediği başka bir şey var bu para güven meselesi değil sanada açıklamasını yapamıyor bence biraz araştırsan kokusu çıkar
Cuzdanini da karstryrm içinde bisy yok kartlardan başka
İlginç evde sizden başka yaşıyan var mı
Hayır ikimziiz
Bunun senden gizlediği başka bir şey var
Senin eşin mi bu
Anlam veremiyorum bazen bana cüzdanını aldgni zanndeyrm ise gderken almıyor neyse ortaya da koymuo ya başka yere saklio ya bı yere saklio ortaya koymamasina sinir oluorum benim birşeye ihtycm olur kartna vs vs banada soylemio bisye ihtycn olursa Al diye ne olur nolmaz diye
Ne kadarlık evlilik
7 ay felan oldu
Hmm.. Bana bi yazar misin sen arkadaşım
Kanka ben yazamıyorum sana takip atmışsın ama sana instaami vereyim yazz olur mu
İstagrm yok benm ya maalsf