Ağla bedevi savunmaya bak Türk oğlu Türküm bu eziklik ile yasacaksin ömür boyu yaradan vurmuş zaten sana ağlamaya devam et git iltica başvurusu yap belki alırlar Avrupa'ya diyecemde kapısından bir adım atamazsın 😂
https://imgyukle.com/i/RlLqvP Ben burada viskimi içiyorum sana ezik hayatında başarılar diliyorum tabi ne kadar başarılı olabilirsen kudur ağla çöl bedevisi iyi geceler
35 Euro ile marketten 3 poşet doluyor ağzına kadar birde Hollanda Avrupa'nın pahalı bir ülkesi Almanya da diyorya gurbetçiler Avrupa aç düzenimiz var Türkiye cennet yalanlarını seveyim onların ben Türkiye de yaşasınlar bakalım asgari ücret ile madem Türkiye cennet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gözlerin çok güzel maşallah
Teşekkürler gizli hanım 😃
Gizli kalmak iyidir
Gizliliğe önem veriyoruz daima
İyi hoş
Aynen
K. Maraş Afşin
Güzel şehir
Afşin hiç güzel değil
Neden
Asosyal bir memleket
Sessizlik iyidir bence
Kötü yaşamadığınız için bilemezsiniz
Haklısınız Ayça hanım
Sanane sapık
Uza la çöl bedevisi
Kodomon kelii kel sapık
Ağla bedevi burada yaşayamayacağın hayatı yaşıyorum 😂😉
S. ktir lan amele
Ameleeee
Aynı ameleye benziyorsun
Kudur ağla bedevi gözlerini bir doktora baktır saçlarım çıktı hayatın boyunca gelemeyeceğin yer burası 😂😂 acınası hayatına devam et
Amele diyene bak aw gizli ulan hayatında sana bokunu atmayacak kizlar ile takılıyorum kudur çöl bedevisi 😂😝
Tipine s. kayım Suriyeli
Hahahaj ulan tam bir eziksin aw 😂 kudur kendi başını ye gizliden çık resmini göreyim bak atsan suratına yapismaz kesin
Suriyelilere güvenmiyorum neden atayım
Ağla bedevi savunmaya bak Türk oğlu Türküm bu eziklik ile yasacaksin ömür boyu yaradan vurmuş zaten sana ağlamaya devam et git iltica başvurusu yap belki alırlar Avrupa'ya diyecemde kapısından bir adım atamazsın 😂
Ya suriyeli Arapa bemziyorsun yoldan seni alıp anket yapsak kızların yüzde 99 u bu suriyeli der
Ulan kahkaha attım 😂 gözlerini s... kendine iyi bak diyecemde imkansız görünüyor bir doktora mutlaka gitmelisin klinik psikolog işini görür
Hadi hadi yedirmemedin kendine demi Arap yobazı
https://imgyukle.com/i/RlLqvP
Ben burada viskimi içiyorum sana ezik hayatında başarılar diliyorum tabi ne kadar başarılı olabilirsen kudur ağla çöl bedevisi iyi geceler
Ağlama ağlama emzik vereyim
Trajikomik satasan kuduran sensin bana ağlama diyorsun ulan bir insanda sinek kadar akıl olmaz mı oksijen israfı vallahi çatla kudur ulan
Bir parça et vereyim mi? 😂 Malum alamazsın orada
Ver ver 😂
https://imgyukle.com/i/RlLfC8
Gel kıyamadım kuzu kemiksiz aldim
14.99 mu şaka yapıyorsunnn Aman Allahımmm
Neyse iyi geceler üzülüyorum beni de kendine benzettin iyice böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum
Olum ciddi ciddi 15 mi etin kilosu
Neyse ciktir ette bu fiyat gerçek mi
6 Euro kilosu
Bir şey demiyorum uzuyorum 😂
6 Euro kilosu 60 Cent biralar Samsung Galaxy 21 ultra 600 euro
Maaş ne kadar ama senin
2000 Eurocuk 😂😝
E iyide adam burada 4700 tl alıyorsa yine aynı gibi
Ulan hiç mi aklın yok be adam birim olarak bak Türkiye'de 4bin maaş iPhone 13 25 bin TL burada 2 bin Euro maaş iPhone 13 1000 taş çatlasın 1100 Euro
Olum şaka yapıyorum 😂
35 Euro ile marketten 3 poşet doluyor ağzına kadar birde Hollanda Avrupa'nın pahalı bir ülkesi Almanya da diyorya gurbetçiler Avrupa aç düzenimiz var Türkiye cennet yalanlarını seveyim onların ben Türkiye de yaşasınlar bakalım asgari ücret ile madem Türkiye cennet
Aynen haklısın