Aile & Toplum Çok sıkıcı değil mi bugün? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İçimde bir sıkkınlık varSizde de böyle mi. Lanet dolunay Çok sıkıcı değil mi bugün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Evet aşırı sıkıcı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oofff evet benimde yaaa bugün sabahtan berii öyşe kötüyüm kiiii hiç kojuşasım edesim yok dolunaydan dolayı oldugunu biliyordum zaten 1 0 Yorumla
SonNöbetTutucu Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayır bir şey hissetmiyorum. Bu arada Muğla'nın neresindesin? 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet biraz öyle 1 0 Yorumla
cankrallll Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet cok sıkıcı birinin yanında yatabilirmiyim yumak. isterdim 0 0 Yorumla
Nadir1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Pazartesi sendromu olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İzinliyim yarın Yorumla Nadir1919 +1 yıl Ben genelde film izlerim ya da ayetül kürsü okurum rahatlarım sende seni mutlu edecek bişey yap Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Kesinlikle ya 1 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Değik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herşeye muhalefetsin apq Yorumla Serqts +1 yıl Akpli mi olaydım 🍺 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabah iş var uyuuu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İzinliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet aşırı sıkıcı
Oofff evet benimde yaaa bugün sabahtan berii öyşe kötüyüm kiiii hiç kojuşasım edesim yok dolunaydan dolayı oldugunu biliyordum zaten
Hayır bir şey hissetmiyorum. Bu arada Muğla'nın neresindesin?
bir şey olmaz ablacım takma kafana
Evet biraz öyle
Evet cok sıkıcı birinin yanında yatabilirmiyim yumak. isterdim
Pazartesi sendromu olmasın
İzinliyim yarın
Ben genelde film izlerim ya da ayetül kürsü okurum rahatlarım sende seni mutlu edecek bişey yap
Her gün sıkıcı
Yok ya ben gayet mutluyum
Kesinlikle ya
ortam sessiz
Değik
Herşeye muhalefetsin apq
Akpli mi olaydım 🍺
Sabah iş var uyuuu
İzinliyim