Her ne kadar yapmamaya çalışsamda ister istemez ego yapmış oluyorum farkındayım ama durumu doğru izah edebilmenin başka bir yolunu bulamadım, kaçışım yoktu lütfen bağışlayın beni 🙏
Cidden neden böyle oluyor bilmiyorum. Çoğu erkeklerin ayıla bayıla aşık olduğu kızlar bile her nedense benim ilgimi çekmiyor. Bilemiyorum gözlemlerime göre çoğunluk olarak bir erkek bir kızı kolayca beğeniyor ama bende bu çok zor. Fazla ilgi mi beni sıkıyor yoksa?
Cidden neden böyle oluyor bilmiyorum. Çoğu erkeklerin ayıla bayıla aşık olduğu kızlar bile her nedense benim ilgimi çekmiyor. Bilemiyorum gözlemlerime göre çoğunluk olarak bir erkek bir kızı kolayca beğeniyor ama bende bu çok zor. Fazla ilgi mi beni sıkıyor yoksa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
belki de artık gönlün ayran olmaktan sıkılmıştır. mevsimlerden olgunluktur.
Hiç bir zaman gönlüm ayran olmadı
psikolojik olarak savunma mekanizması mı geliştirdin
Neye karşı?
kızlara karşı kimseyi beğenmem diye
Böyle birşeyi neden yapayim ki bende sebebini anlamaya çalışıyorum zaten
Belkide kızlar bazı erkekler tarafından fazla abartıldığı için beklentimi karşılamıyor olabilirler yani bunun gibi bir şey de olabilir sebebi bilemiyorum
bilinçaltında farklı sebepler olabilir. belki geçmişte yaşadığın pişmanlıklar
Üzerimde travma etkisi mi bırakmıştır diyorsun yani?
Ama açıkçası hiç bir kız beni o kadar ciddi oranda üzmedi, sanmıyorum pek.
Ama asla asla güze bir kızı beğenmem diye bir durumda yok tabi, böyle bir şey söylemiyorum, sadece fazla seçiciyim ve sebebini anlayamıyorum.
Savunma mekanizması olsa muhtemelen hiç bir kızı beğenmezdim direk. Beğensemde kabullenemezdim, savunma mekanizması gibi hissetmiyorum.
anladım. bence kişiliğe önem veren birisin belki de dış güzellik çok önemli değildir
Jsjsjs erkek ya
Hayırlısı be
doymuşsun