Babam bize karşı para konusunda çok cimrilik yapıyor yani istenilen bir şeyi geç de olsa alıyor ama para vermede filan sıkıntı yaşatıyor bize biraz
Daha önce de yengem anneme demiş seni aldatıyor diye annemin pek inanası gelmemiş Birkaç aydır annem bu konuyu gündeme getiriyor babama sorular soruyor ama babam hiç söylemiyor mesela hayır aldatmıyorum gibisinden Hani aldatıyorsa inkar da etmiyor, aldatmıyorsa bize savunmasını da yapmıyor kapalı kutu gibi kuru kuru susuyor sadece
Daha demin de aynısı oldu annem sordu babam sessiz kaldı falan işte
Yani sessiz sakin biri her şeyi içinde yaşıyor çok konuşkan bi tip değil Mesela Haziran ayında bi arkadaşıyla bi şehire tatil ayarlamışlar kendilerine ama biz bunu telefon konuşmasında öğrendik bize hiç demedi bile şu günde şuraya gidicem diye
Babam bize karşı para konusunda çok cimrilik yapıyor yani istenilen bir şeyi geç de olsa alıyor ama para vermede filan sıkıntı yaşatıyor bize biraz
Daha önce de yengem anneme demiş seni aldatıyor diye annemin pek inanası gelmemiş Birkaç aydır annem bu konuyu gündeme getiriyor babama sorular soruyor ama babam hiç söylemiyor mesela hayır aldatmıyorum gibisinden Hani aldatıyorsa inkar da etmiyor, aldatmıyorsa bize savunmasını da yapmıyor kapalı kutu gibi kuru kuru susuyor sadece… [+]
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet çok oldu var maalesef olmaz olsun onun gibi ata 😒
Nasıl öğrendin
Şüpheleniyorsa vardır büyük ihtimal soruyor ve susuyorsa kesin ihtimal birisi var
Nasıl öğrenebilirim peki
Yer yüzünde babası anasını aldatmamış çok az çocuk vardır.
Bence yardım etme annene çünkü öğrenirse ayrilirlar
Öyle bir şey varsa kim ister öyle şerefsiz birini?
İyide ortada sen kalcaksin
Bana bir şey olmaz ben bir şekilde başımın çaresine bakarım
Peki babanın ne gibi farklı davranışları var nasıl şüphe duydunuz
Daha önce de yengem anneme demiş seni aldatıyor diye annemin pek inanası gelmemiş
Birkaç aydır annem bu konuyu gündeme getiriyor babama sorular soruyor ama babam hiç söylemiyor mesela hayır aldatmıyorum gibisinden
Hani aldatıyorsa inkar da etmiyor, aldatmıyorsa bize savunmasını da yapmıyor kapalı kutu gibi kuru kuru susuyor sadece
Daha demin de aynısı oldu annem sordu babam sessiz kaldı falan işte
Annem babama, sen yoksa ikinci bir evi daha mı geçindiriyorsun bu paralar nereye gidiyor falan dedi demin
Baban aylık ne kadar kazanıyor ki belki işyerinden filan işten xikarilmistir size soylemiyordur
Genel olarak maaşının 13 bin olduğunu biliyoruz babam bi keresinde anneme demişti işten çıkarılma olmadı hiçbir zaman
E peki babanın telefonuna bakamiyormusun rehberine filan baksan? belki adı kayitlidir
Rehberinde 700-800 kişi var nasıl bakayım
E yuh bu adam ne iş yapıyor 800 kişi ne demek be.. peki baban eve geç geldiği oluyor mu
Arkadaş çevresi geniş onun. Bazen gezmelere gidiyor bazen işte mesaiye kalıyor anca öyle geç geliyor
Peki normalde mesaiye kaliyormuydu eski yillarda
Evet kalıyordu
Ama eskiden mesaileri daha uzundu yani eskiden eve 9-10 gibi geliyordu şimdiki işinde mesaide 8-9 gibi
Garip peki hiç mi tepki vermiyor annenin sorularına aldatma sorularına. yani eğer boşanmak istese boşanmaz mi baban
Gerçekten hiç tepki vermiyor annem aylardır soruyor demin sorduğunda da öyle oldu
Ne, hayır seni aldatmıyorum diyor
Ne de, evet aldatıyorum diyor
Tamamen susuyor insan bi bişey der yani
Babam öyle boşanacak tip değil hemen boşanmaz
Zormus ya o kadar yıl beraber yasa çocuğun olsun sonrada aldat insan anlam veremiyor böyle şeylere.
Ortada daha henüz bir şey yok var mı yok mu diye anlamaya çalışıyoruz annemle ben ama nasıl araştırırız onu da bilmiyorum
Peki baban normalde böyle sakin birimidir böyle olaylar karşısında
Yani sessiz sakin biri her şeyi içinde yaşıyor çok konuşkan bi tip değil
Mesela Haziran ayında bi arkadaşıyla bi şehire tatil ayarlamışlar kendilerine ama biz bunu telefon konuşmasında öğrendik bize hiç demedi bile şu günde şuraya gidicem diye
O zaman bırakın kendi haline ne diyelim umarım aldatmiyirdur
Umarım yoktur. Kimsenin başına gelmesini istmem kötü bir durum
inşallh
Sen kimi yakaladin...
Henüz birini yakalamadım
Bildiğim kadarıyla öyle bir şey olmadı
Babam aldattı
Nasıl öğrendin
Gördü telefonda
Daha önce de yengem anneme demiş seni aldatıyor diye annemin pek inanası gelmemiş
Birkaç aydır annem bu konuyu gündeme getiriyor babama sorular soruyor ama babam hiç söylemiyor mesela hayır aldatmıyorum gibisinden
Hani aldatıyorsa inkar da etmiyor, aldatmıyorsa bize savunmasını da yapmıyor kapalı kutu gibi kuru kuru susuyor sadece… [+]
Annem babama, sen yoksa ikinci bir evi daha mı geçindiriyorsun bu paralar nereye gidiyor falan dedi demin
Sence var mı böyle bir şey
Var bence