Abd'de insanlara bakıyorum söz konusu çalışmak olunca hepsi bir anda tembellesiyor 😂
Aynı bu resimdeki gibiler...Çalışmak istemeyen tembel bir arkadaşım var adı merry. Babası onu zorla bir iş sahibi yaptı. Yaptığı iş bi diş macunu fabrikasında boş tüp gelirse onları ayrıştırmak. Sadece oturuyor 5-10 dk da 1 boş tüp geliyor onu sepete atıyor hepsi bu! Boş tüp gelince sistem uyarıyor! Resim temsili!Resimdeki kişiler macunları yüklüyor. Sonra belirli bir yere gelince sistem boş kutuları tespit ediyor o boş kutuları arkadaşım sepete atıyor.
Saatlik 13,75$ maaş alıyor ve günde sadece 6 saat çalışıyor ve buna bile itiraz ediyor şaka gibi 😂 bir de çalışmaktan utanıyor gerçekten ilginç. Senin bu durumunu paylaşsam turkiyeden senin yerinde çalışmak isteyen binlerce kişi bulurum dedim. Sonra bana" kim böyle ezik bir işte çalışmak ister ki" dedi!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amerika daki insanlar zeki ve daha başarılılar
Amerika da insanlar çalışmak istemiyor. Tembellik ve kötü beslenme oldukça fazla.
Aynen fastfoodlar çok ucuz ve her yerde satılıyor üstüne üstlük her yerde reklamları var
2 haftada 3 kilo almıştım resmen
Ben fastfood yemiyorum. Haftada 1 öğün anca yiyorum. Burger menü aldım 8.50$ ve Gerçekten aşırı doyuruyor 😅
Yeni gitmenin şaşkınlığıyla bayaa tüketmiştim😅
A haber mi diyor bunlar amerika tembel olduğu için süper güç şuanda uzaya üs kurdu adamlar dgdfgfd
Türkiye de işçiler insan değil de essek yerine konduğu için bu işte çalışmak isterdim
Bazıları tembel ve bazıları dünyanın başka hiçbir yerindeki gibi değil
Kız haklı yalnız robot işi bu
Ama maaşı? Her sey dâhil olunca 2400$ kazanıyor. Hemde elinde telefon ile sosyal medyada gezinirken kazanıyor bu parayı!
2400 dolar bize yüksek orada standart bir maaş
Aynen burada 2400$ sıradan bir ücret ama çok iyinde gecinilebilecek bir ucret
Oraya gidip bakmak lazım
Başkalarını bilmem ama ben tercih etmezdim
Beni götür oraya bak nasıl calisiyorum
Michigan'da mi bu
Hayır
Nerede
Çalışırım