Aile & Toplum Ailenizde en iyi anlaştığınız ve en fazla zıtlaştığınız kişi kim? banahuzurverinkanks Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim en iyi anlaştığım ve en fazla zıtlaştığım kişi aynı kişi ve o kişi de kardeşim. Güncellemeler+1 yıl Güncel Ailenizde en iyi anlaştığınız ve en fazla zıtlaştığınız kişi kim? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sadece benim 1 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl En iyi anlaştığım kendim desem😄 en çok zıtlaştığım ablamdır. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Benim de en iyi anlaştığım kişi de abim, en çok zıtlaştığım kişi de. 1 0 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. en iyi anlastigim annem, en zitlastigim kiz kardesim 1 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Var kendim hen çok iyi anlaşıyom hemde çok zıtlaşıyom. 1 0 Yorumla
isteeeboyle Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Valla zıtlaşsam da affediyorum herkesi. Hemen unutuyorum. Bu huyumu da sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ben ailenin geneliyle zıt yapıya sahibim 😂 1 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkek kardeşim , ne onunla ne o olmadan 1 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Hiçbiri olmadığı için problem yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sadece benim
En iyi anlaştığım kendim desem😄 en çok zıtlaştığım ablamdır.
Benim de en iyi anlaştığım kişi de abim, en çok zıtlaştığım kişi de.
en iyi anlastigim annem, en zitlastigim kiz kardesim
Var kendim hen çok iyi anlaşıyom hemde çok zıtlaşıyom.
Valla zıtlaşsam da affediyorum herkesi. Hemen unutuyorum. Bu huyumu da sevmiyorum
ben ailenin geneliyle zıt yapıya sahibim 😂
Babamla çok zıtız 😂
Erkek kardeşim , ne onunla ne o olmadan
Hiçbiri olmadığı için problem yok
En iyi anlaştığım yengem en zıt annem
Hepsi
Annem.
Kendim hariç herkes