Konuşsam sorum haklı olmama rağmen silinir ondan susuyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dinle yıkanmış kafalar ancak ölünce son bulur. Çünkü inancı aklını kullanmaya engel oluyor.
beyni olan adam trye gelmeyeceği için, beyni olan da yine bir şekilde çıkıyor
Olur mu kuzum avrııııpa bizi kıskaniy
Evet mülteci alma adaletsizlik konusunda falan 1. yiz 2. olanla aramızda dağlar kadar fark var
Seviyorum zeki insanları iyi ki varsınız ve daima var olun keza halimiz harap olacak diyeceğim de daha ne kadar olur ne olur bir seviye var mı bunu karşılayacak bilmiyorum ama kötü durumdayız çooooook hemde
kesinlikle 2023 seçimleride giderse iç savaş çıkar bence (umarım) artık ne oluyorsa olsun cidden yoruldum
Kore de bir iş imkanı var kovalıyorum nasip olursa oraya geçiş yapacağım bir hafta on güne de kuzey ırak 'ta olacağım çünkü burada olmuyor
Bende azerbeycan'a geçmeyi planlıyorum en kısa zamanda hem sıkıntı yaşamam rahat uyum sağlarım
Gidersen beni de çağırır mısın? Kars da bir Azerbeycan sayılır konuşmamı orada değerlendireyim bari. 😀
İlk aileme açılmam lazım çünkü cidden yoruldum olmuyor kardeş ülkede en azından çalışıp huzurlu hayat yaşayabilirim umarım ailem izin verir ya da benimle beraber gelirler
Şimdi soru sormaya devam edeceğim olmayacak buradan. Rabbim gönlüne göre versin dar gün kötü gün göstermesin sana. Fi emanillah, inni ühibbike Fillâh. 👋👋
Umarım kurtuluruz bu yüzsüzler istifa falan etmez belli işin olmazsa sende benim gibi yapabilirsin dil zaten rahat selam yerine salam diyorlar necesin bax diye gidiyor zaten konuşma sırasında ne dediğini anlayabiliyorsun karşı tarafta seni anlayabiliyor
Maşallah yazılışına kadar hakimsin. Başka yorumlar da sorular da karşılaşmak üzere. Kendine iyi bak.
bence şöyle bizim beyne ihtiyacımız yok Allaha şükür iğrenç bi eğitim sistemine sahip olmasak o zaman ülkeden ne proflar çıkar yurdışına giden beyinler de hep tanınmış kişiler demek ki gerçekten zeki bi toplumuz
Doktora bin dolar maaş verirsen tüm dünya g tuyle güler sana
Ya kardeşim beyin göçüne ihtiyacımız yok ki.
Beyin göçü ne demek bilmiyorsun bence
Bana bak tc kızı boş konuşma ülkemizi kötüleme.
Ülke bok yolunda allahına sövdürtme ülkede 10 milyon mülteci var işsizlik verileri ortada millet geçinemiyor ülkede adalet yok ülkeyi ensar yandaşçıları yönetiyor sence bu ülke iyi bir ülke mi mültecilerin karıştıkları taciz tecavüz olaylarını saymıyorum bile
1000 afgandan 1 tanesi suça bulaşıyor diye kötü mü oldular? Hepsi din kardeşimiz azıcık insan ol.
İşsizlik yok iş beğenmemezlik var.
Ensar ne daha onu bilmiyorsun.
Küçük çoçuğun rızası var bir kereden bir şey olmaz bunu diyen kişiler bakan birisi eski aile bakanı diğeri adalet bakanı olayı sende biliyorsun pakistanlılarda taciz tecavüz olayları normal adamlarda bildiğin gelenek olmuş bu benim vatandaşım ya da ben kendi ülkemde neden taciz edilmek zorundayım mk ülkeyi kuran benim atalarım benim onların atası değil
SSK'yı batıran kim, sel olurken rakı balık yapan kim?
Her yerde taciz var amerika da taciz oranlarını biliyor musun?
Chpli değilim aradaki tek fark akp pedofiliyi normal karşılıyor ve para (ç) alıyorlar + ülkeye oğlancı
tacizci tecavüzcü tipleri doluşturup üzerine maddi manevi destek sağlıyor pakistanlı mülteciler tarafından videoları çekilen alay edilen 100 kadın göster bana yemin ederimki 1 aylık staj paramın tamamını camiye bağışlayacağım
Bana bak tc kızı ben seni inandırmak zorunda değilim.
Ben sadece şunu diyeceğim sen reise güven bu adam allah tarafından bize gönderilmiş bir veli nimet.
Yediği kul haklarıyla cehennemi garantiledi o neyse şunuaraştır ve tarafsız davran
Bacha bazi bunu yapanlar şimdi türkiyede
Al işte ya abi çatlayın bu adam gitmicek kazanıcak yine.
Kazanamaz iç savaş yazıyorum buraya ahlaksız herif unutma bunu
Öyle bir şey olursa kim kafa tutabilir?
Öyle bir şey olursa ohal olur gene gitmez rahat ol.
Ahlaksız olan sensin sana tek kelime saygısızlık etmedim.
Pedofili yandaşçısı olman zaten seni potansiyel tecavüzcü hatta pedofili yapıyor Baça bazi:Küçük reşit bile olmayan erkek çoçuklarına kadın kıyafeti giydirip oynatıp istismar etmeye deniliyor fakat pakistan ve afganistanda gelenek bu hatta afganların kaçma sebebi bu taliban eşcinselliğe karşı şimdi alayı türkiyede bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun... istiyorsan araştır bende yalan yok ensar mevzusuda dediğim gibi haber bile oldu kanıtları videoları bile var
Yahu adam SSK'yı batırdı diyorum sen ne diyorsun ya.
Sen iftiraya devam et tc kızı iyi geceler.
Al koyunsun sende umarım annen ya da ablan falan mülteciler tacize uğramaz fakat senin gibi birisi muhtemelen normal karşılar din kardeşimiz o gerekirse si**** bile diyecek kafadasın
Pakisanlilari aliyorlar ya:D
Kanka cidden komik değil Baça bazi tarzı geleneklere sahip olan rezil güya müslüman olan toplumdan bahsediyoruz