Aile & Toplum Bugüne kadar size verilen en güzel hediye nedir? Ogzdr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bu küçük ama güzel hediyeyi hiçbir şeye değişmem, topladığı papatyaları saymıyorum bile 🙄🥰 Bugüne kadar size verilen en güzel hediye nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Güz bir hediyem olmadı 1 2 Yorumla Ogzdr +1 yıl Hadi ya umarım küçük ama mutlu edici bir hediye alırsın 😉😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler bro :)
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sevdiğim bir arkadaşımdan aldığım doğum günü hediyesi olarak verdiği bir kitap aklıma o geldi bir an. 1 10 Yorumla Ogzdr +1 yıl Bak bu da güzel kitabın ismini hatirliyormusun merak ettim 😊 Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Kitap Hırsızı Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Markus Zusak Yorumla Ogzdr +1 yıl Hmm, görmüştüm sanki bu kitabı önerirmisin akıcı bir kitap mı :) Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl İkinci dünya savaşıyla ilgileniyorsan o dönemin Almanyasında bir yahudiyi evinde saklayan bir Alman ailesi ve o Alman ailesindeki kitapları çok seven üvey bir kızı anlatıyor. Olaylar hem yazarın ağzından hem de ölümün ağzından anlatılıyor. Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Öneririm 😌👍 Yorumla Ogzdr +1 yıl Evet ilgilendiğim alanlardandir ikinci Dünya savaşı konusu da güzele benziyor şu an elimde kitap var bittiğinde bunu alabilirim 😊 Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Tm umarım en kısa sürede okur ve görüşünü bana bildirirsin merak ettim sevicek misin? Yorumla Ogzdr +1 yıl Öyle çok kitap seçmem, sadece okurken akıcı olup beni bağlaması yeterli okursam senin ile paylaşmak isterim 😊😊 Yorumla DoğrulukCadısı +1 yıl Tm👍 Yorumla
Zeyñepsis Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kız bebeler böyle işte, bir de erkeklere bak. Burnuna tesbih boncuğu sokuyorlar 😄 1 1 Yorumla Ogzdr +1 yıl Ahaahaa güldüm ya kız olduğu hemen kendini belli ediyor 😄😄😊 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Ablamla eniştem okulumu bitirdiler Bana verdikleri en güzel hediye 1 5 Yorumla Ogzdr +1 yıl Ahaha galiba senin yerine sınavı felan verdiler 😄 Yorumla terziayca +1 yıl Evet Matematik özellikle Yorumla Ogzdr +1 yıl Şansilisin o zaman bence 😄 Yorumla terziayca +1 yıl Hayatım boyu şanslıydım biliyor musun tabi hayatımda bazı eksiklikler var da onlar hayatın tuzu biberi değil mi Yorumla Ogzdr +1 yıl Çok güzel o zaman o şanstan biraz da bize lazım ya 😄😂 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Dostlarımdan geldi hediyeler bugüne kadar en güzelleri. 0 0 Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ailem❤️ hediyeyi veren kişi zaten ortada 1 1 Yorumla Ogzdr +1 yıl Hımm bu da bir farklı bakış açısı, evet doğru 😊😊 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir yiğenim yok ne yazık ki 1 2 Yorumla Ogzdr +1 yıl Ah bee inşallah olur 😄😊 Yorumla BayanOlric +1 yıl Nasip :) Yorumla
Aokumuş9091 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hiç hediye almadım desem 1 1 Yorumla Ogzdr +1 yıl Üzersin... 🥲 Yorumla
Sidinyavrusu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şeeeeyyy 2 11 Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Yorumla Ogzdr +1 yıl Ahahaahaha Allah'ım bu nedir kızgınlığa bak, öfkeye bakk 🤦🏻♂️😂😂😂 Yorumla Zeyñepsis +1 yıl puhahahshahehs bu da iyiymiş Yorumla Zeyñepsis +1 yıl yalnız xper5 yoruma nasıl görsel ekliyor ben ekleyemiyorum :/ Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Ekdhdkdhdjdj yağız daha 7 yaşındasın bu öfke fazla değil mi ablacım djdjdkdndkd Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl İmg yükle sitesinden link attım kankam yoruma eklemiştim normalde görseli niyeyse gitmedi ben de link şeklinde yanıt attım yoruma Yorumla Ogzdr +1 yıl Bizim kızda 7 yaşında ama üzmez beni papatya toplamış masama koymuş kaçmış 🤦🏻♂️😂😂 Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Kızlar dünya tatlısı işte erkekler öyle mi. d kdjdkdndm Yorumla Ogzdr +1 yıl Ahaha erkekler ise: aç su kapiyiiii sana kizginimm 😂🤦🏻♂️ Yorumla Sidinyavrusu +1 yıl Kulaklık takmıştım kapı kilitliydi duymamışım bu naçizane notu kapının altından göndermiş 😅😅😅 Yorumla Ogzdr +1 yıl Erkek işte ya kızgın sürat atmış 🤦🏻♂️😂😂😂 Yorumla
ShelbyninSigarası Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Şu kadar sevilsek her şey düzelir gibi 1 1 Yorumla Ogzdr +1 yıl Ah ahh şu zaman da duyulan tek şey sevgi 🥰😊 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bir insandı 1 1 Yorumla Ogzdr +1 yıl Nasıll 😮 Yorumla
Sine_mSu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Kum saati 1 2 Yorumla Ogzdr +1 yıl Hmm, güzel ve değişik 🤔😊 Yorumla Sine_mSu +1 yıl Evet anlamli Yorumla
Kumrallbeyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yigenin kaç yaşında 1 2 Yorumla Ogzdr +1 yıl 7 yaşında Yorumla Kumrallbeyyy +1 yıl MaşaAllah ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güz bir hediyem olmadı
Hadi ya umarım küçük ama mutlu edici bir hediye alırsın 😉😊
Teşekkürler bro :)
Sevdiğim bir arkadaşımdan aldığım doğum günü hediyesi olarak verdiği bir kitap aklıma o geldi bir an.
Bak bu da güzel kitabın ismini hatirliyormusun merak ettim 😊
Kitap Hırsızı
Markus Zusak
Hmm, görmüştüm sanki bu kitabı önerirmisin akıcı bir kitap mı :)
İkinci dünya savaşıyla ilgileniyorsan o dönemin Almanyasında bir yahudiyi evinde saklayan bir Alman ailesi ve o Alman ailesindeki kitapları çok seven üvey bir kızı anlatıyor. Olaylar hem yazarın ağzından hem de ölümün ağzından anlatılıyor.
Öneririm 😌👍
Evet ilgilendiğim alanlardandir ikinci Dünya savaşı konusu da güzele benziyor şu an elimde kitap var bittiğinde bunu alabilirim 😊
Tm umarım en kısa sürede okur ve görüşünü bana bildirirsin merak ettim sevicek misin?
Öyle çok kitap seçmem, sadece okurken akıcı olup beni bağlaması yeterli okursam senin ile paylaşmak isterim 😊😊
Tm👍
Kız bebeler böyle işte, bir de erkeklere bak. Burnuna tesbih boncuğu sokuyorlar 😄
Ahaahaa güldüm ya kız olduğu hemen kendini belli ediyor 😄😄😊
Ablamla eniştem okulumu bitirdiler Bana verdikleri en güzel hediye
Ahaha galiba senin yerine sınavı felan verdiler 😄
Evet Matematik özellikle
Şansilisin o zaman bence 😄
Hayatım boyu şanslıydım biliyor musun tabi hayatımda bazı eksiklikler var da onlar hayatın tuzu biberi değil mi
Çok güzel o zaman o şanstan biraz da bize lazım ya 😄😂
Dostlarımdan geldi hediyeler bugüne kadar en güzelleri.
Ailem❤️ hediyeyi veren kişi zaten ortada
Hımm bu da bir farklı bakış açısı, evet doğru 😊😊
Bir yiğenim yok ne yazık ki
Ah bee inşallah olur 😄😊
Nasip :)
Hiç hediye almadım desem
Üzersin... 🥲
Şeeeeyyy
Ahahaahaha Allah'ım bu nedir kızgınlığa bak, öfkeye bakk 🤦🏻♂️😂😂😂
puhahahshahehs bu da iyiymiş
yalnız xper5 yoruma nasıl görsel ekliyor ben ekleyemiyorum :/
Ekdhdkdhdjdj yağız daha 7 yaşındasın bu öfke fazla değil mi ablacım djdjdkdndkd
İmg yükle sitesinden link attım kankam yoruma eklemiştim normalde görseli niyeyse gitmedi ben de link şeklinde yanıt attım yoruma
Bizim kızda 7 yaşında ama üzmez beni papatya toplamış masama koymuş kaçmış 🤦🏻♂️😂😂
Kızlar dünya tatlısı işte erkekler öyle mi. d kdjdkdndm
Ahaha erkekler ise: aç su kapiyiiii sana kizginimm 😂🤦🏻♂️
Kulaklık takmıştım kapı kilitliydi duymamışım bu naçizane notu kapının altından göndermiş 😅😅😅
Erkek işte ya kızgın sürat atmış 🤦🏻♂️😂😂😂
Şu kadar sevilsek her şey düzelir gibi
Ah ahh şu zaman da duyulan tek şey sevgi 🥰😊
Bir insandı
Nasıll 😮
Kum saati
Hmm, güzel ve değişik 🤔😊
Evet anlamli
Yigenin kaç yaşında
7 yaşında
MaşaAllah ☺️