Erkek Allahın sevgili kulu da kadın erkeğin kölesi mi?

Geçen internette kadının açık giyinmesinden rahatsız olmayan ve buna izin veren erkeğin dna sı bozulmuş diye paylaşılan videoya yorum yazdım. Ben erkeğin uzantısı değilim, nerde nasıl giyineceğimi bilirim diye.

Ne kadınlığım, ne müslümanlığım, ne haysiyetim ne şerefim, ne görgüm ne ahlakım kaldı. Üstelik ben açık giyinmek istiyorum bana karışmayın demedim. Nerede nasıl giyineceğime ancak ve ancak kendimin karar vereceğinden bahsettim. Halbuki ben gayette kapalı giyinen, vücut hatlarım belli olmasın diye toplumda koşmayan, herhangi bir spora bulaşmayan, evde tarla işinde bile başkası görürse diye eğilip kalkmayan biriyim. Erkeklerle mesafeli durup yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için ciddi konuşan biriyim.

Ve yine de hala bir adamın boyunduruğu altında olmanın en haksızca şey olduğunu düşünüyorum. Hatta biliyorum. Sevgili arkadaşlar bu nasıl bir zulüm ki bu insanlar bu kadar vicdansızca kadının erkekten aşağı olduğuna, kıyafetini bile kendisinin belirleyemeyecek kadar aciz olduğuna inanıyorlar. Ben bu mankafalık karşısında hayrete düşüyorum.

İçimde kaldı da yazmak istedim
Erkek Allahın sevgili kulu da kadın erkeğin kölesi mi?