Yalan söyleyen bir insanın söylediği yalana bağlı dolarak dili defalarca kesilip boğazına sokulacak.
OH OLSUN YALANCILARA
OH OLSUN YALANCILARA
Sizi bunlarlamı korkutuyorlar. Yahu anlamıyorum biz evlatlarımızı ya da kardeşlerimizi suç işledi diye ateşe atıp yakarmıyız? Asla yapmayız değilmi? En fazla 2 tokat atarız. Peki bizi yaradan rabbimiz neden en ağır işkenceye tabii tutsun ki bizi. Cehennemde derecesi belli olmayan ateşe atacakmış falan. Ben inançlı biri olarak bu soruyu kime sordumsa mantıklı bir cevap alamadım. Hocalar da dahil. Senin bu anlattığında hurafe. Yok koparılacak yok tekrar sokulacak. Ne bu orasının hiçmi güzel bir yanı yok herkes bir korku bir kinle anlatıyor anlamış değilim. Dinimiz hoşgörü dini ama konu din olunca kimsenin hoşgörü aklına dahi gelmiyor.
sen yanlış biliyosun allaha tövbe edersen gönülden allah affeder şüphesiz en iyi karar veren en merhametli olanda odur hak etmeyen kimse ceza çekmez hak edenler çeker
yalandan allah hiç hoşlanmaz
Nerden biliyosun benim yanlış bildiğimi ben araştırır sorarım çekinmem. Ama bana dayatılan hurafelerede kulak asmam. Ben dana Allah affetmezmi demişim. Konu ateş ve birde sizler neden dini korku ve kinle anlatıyorsunuz. Sevgi ve özendirerek anlatmak varken.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?