şöyle yaz gelince bana Antalya'ya taşınma isteği de geliyor. fakat gerçekten değer mi? nasıl bir yerdir? neler yapılır? hangi işlerde çalışılır? vs vs.. hiç bilmediğim bir yer aslında
Antalya hiç bir zaman ucuz değildi. Antalya sanayi şehri değil turizm şehri. Fiyatların uçuk olması normal. eğer cebinde paran varsa Antalya mükemmel bir tercih olurdu.
Ben sorunu tam okumadım ya da duzeltmissin sana şu şekilde yardımcı olurum. Yazın Antalya'da kalan aile evine dönmeyen öğrenciler oluyor okulun sayfasında ev arkadaşı arıyoruz diyor onlarla konuşup 1 oda kiralayarak kalacak yer masrafını ucuza getirebilirsin Antalya sezonluk bir memleket olduğu için yaz gelmeden bahar aylarında Antalya'ya gitmen yerleşmen gerek emin ol istediğin işte çalışır iş bulursun ama bu saatten sonra Antalya'da iş bulmak ev bulmak sadece hayal olur gelecek sene 3 ay Antalya'da kalacağım ve bunu tek yapacağım dersen bu yöntem ile hem gezer hem parasız kalmaz ekonomik bir şekilde Antalya keşfi yapabilirsiniz
Paran varsa ve çok nezih sakin insanların içinde yaşamak istiyorsan Lara'ya gideceksin, hareket istiyorsan Mark Antalya tarafında yaşayacaksın hemen kapalı yola inersin kale içine gidersin, sürekli denizi göreyim hemen inebileyim yuzebileyim diyorsan Konyaaltı'nda yaşayacaksın, paran yok Antalyalı olayım diyorsan Varsak'ta yaşayabilirsin 😄🤗
yüzmek deniz gezilecek güzel yerler benim olayım. öyle klüptür danstır eğlencedir bu tip şeyleri sevmem. ayrıca öyle zengin de değlm tabiki, olsam ne işim var antalyada yurt dışına kaçarm 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üni okumak için hayalim olan şehirdi bence ordan bir yazlık alıp yaz boyu kalıp kışın memlekete döneceksin
ruslar yüzünden ev fiyatları ve kiraları uçmuş orada. o yüzden zor o iş
Antalya hiç bir zaman ucuz değildi. Antalya sanayi şehri değil turizm şehri. Fiyatların uçuk olması normal. eğer cebinde paran varsa Antalya mükemmel bir tercih olurdu.
Ben sorunu tam okumadım ya da duzeltmissin sana şu şekilde yardımcı olurum. Yazın Antalya'da kalan aile evine dönmeyen öğrenciler oluyor okulun sayfasında ev arkadaşı arıyoruz diyor onlarla konuşup 1 oda kiralayarak kalacak yer masrafını ucuza getirebilirsin Antalya sezonluk bir memleket olduğu için yaz gelmeden bahar aylarında Antalya'ya gitmen yerleşmen gerek emin ol istediğin işte çalışır iş bulursun ama bu saatten sonra Antalya'da iş bulmak ev bulmak sadece hayal olur gelecek sene 3 ay Antalya'da kalacağım ve bunu tek yapacağım dersen bu yöntem ile hem gezer hem parasız kalmaz ekonomik bir şekilde Antalya keşfi yapabilirsiniz
Ben 6 yıl yaşadım. Planlarım bozulmazsa önümüzdeki kış tekrar taşınacağım kalıcı olarak
bizi de götür 🙂
Olur... Tek başıma ev tutmayı düşünüyordum. Seninle daha az kira öderim 🤣🤣
yasanir. alanya da cok guzel ama is bulmalisin rus ve ukraynalilar yuzunden fiyatlar ucuk
maalesef onlar da araplar gibi ayrı bela
yok ya seviyom ben onlari :D
koskoca orta asyayı sömürmeleri yetmiyor gibi gelip burayı da sömürüyorlar. birkaç sene sonra görecem sizi de
karisma keyfini cikariyorum ben. somursunler sorun degil :D
senin gibilerin bir de din kardeşleri varyasyonu var dimi
Canım Antalya'm.. yaşantının merkezi..
öyle mi dersin. antakyada mı yaşyorsn ve nereler var mesela semt olarak güzel yaşanız
Paran varsa ve çok nezih sakin insanların içinde yaşamak istiyorsan Lara'ya gideceksin, hareket istiyorsan Mark Antalya tarafında yaşayacaksın hemen kapalı yola inersin kale içine gidersin, sürekli denizi göreyim hemen inebileyim yuzebileyim diyorsan Konyaaltı'nda yaşayacaksın, paran yok Antalyalı olayım diyorsan Varsak'ta yaşayabilirsin 😄🤗
yüzmek deniz gezilecek güzel yerler benim olayım. öyle klüptür danstır eğlencedir bu tip şeyleri sevmem. ayrıca öyle zengin de değlm tabiki, olsam ne işim var antalyada yurt dışına kaçarm 😂😂😂
ama verdiğin bilgiler çok güzel yararlı. sanırım konyaaltı en mantıklısı
Bence de öyle. En tercih edilebilir yer.
e teşekkürler 🤗
Rica ederimm dostum Antalya'da mutlu olursun, sadece havası bile yarar adama 😄🤗
değer tabi ki çok memnunum :)
nerede yaşıyorsun?
Yardımcı olayım
bilgi verebilirisn mümkünse
Naturalbiri1 bu benim instaam yasz sen