Üzerinden 1.5 yıl geçmiş bir kavga için şikayetçi olunabilir mi?

yaklaşık 1.5 yıl önce annem ve kız kardeşimle kendimizi kavgada bulduk kardesimin konuştuğu biri vardı o 17 kardesim 16ydı bu cocuk tekti ve benide ablasi olarak göruyodu her neyse bir gün bunun yengesi dayısının karisı annemi ariyor sıpanla cocugu doldurup doldurup ustumuze saliyosunuz onu eve mi kapatiyosunuz falan iftiralar atti telefonla atistilar bende aldim telefonu ne diyorsun sen o... kalt#k dedim sonra bu cocuk beni aradi agliyodu abla ben kotuyum dedi bende kardesimi alip bunun yanina gittim ayni mahalledyiz bi okul var orada oturduk dertlesiyoduk neyse bunun anasiyla yengesi geldik benle kardesim yengesine biseyler dedik kadinda biseyler dedi sonra bir baktik kadinin kocasi oğlu ve görümcesinin oğlu kosarak geldiler yani bu cocuğun dayısı ve kuzenleri biri 18 biri 30 vardi dayisi buna vurmaya calisti sen nasil yengene oyle yaparsin gibisindem benim annem orada o cocugun dovülmesine engel oldu ama kendi anası koydu ve oylece gitti sonra ben bu yengesini dovmeye calistim oglu geldi beni ittirdi sizi s... awk duklarim diye küfur etti ben kendimi yere atip ağlamaya basladim sinir krizi gecirdim sen kendi anana koy Allah belanizi vrrsin diye bagirdim sonra bayildim sonra bunlar dağildi bizim apartmandan 1 amca ile 2 oğlu geldi tabi ben baya kotuyum o cocuk onlari bisey yok dayi diye gonderdi biz annem kardesim o cocuk ben okulda aksam 11e kadar oturduk ben ağlamaktan iç cekiyorum ve aksam yemeği evde zehir oldu sabah kalvaltisiyla duruyorduk sonra bu cocuğun babası ve 30 yasindaki kuzeni bunu cagirdilar buda gitmeyince okula bizim yanimiza geldiler telefonlarimizin sarji bitik hava karanlik ve 3 kadiniz annem hic cevap vermeyin dedi oğluna diyoki bizim yanimizda bu ittler öküzleer serefsizlerr mi senin ailen bunlar mi sana para veriyor falan dedi bunlar yuzundenmi boyle oldun falan diyor oda diyoki benim derdim para değil sevgi diyor neyse biz araya girdik duzgunce konustuk bizim biseyden haberimiz yok biz sizi tanimiyoruz bile dedik annemle ben adama abi ddk
Güncellemeler
+1 yıl
kuzenide kesin lan awkoduklarim dedi neyse polisi arayamadik telefonlarin sarji olmayjnca sonra rahmetli anneannem okula geldi onlari kovdu sesimizi duymus dedenizede polisede demeyin dedi onun hatrina sustuk kardesimde 5veya 6 ay sonra o pzewenkten ayrildi onlarla geri barismis
Güncellemeler
+1 yıl
babasından nefret ediyordu benim oyle babam yok diyodu annesiyle buna kötü davraniyomus ama yılan anasi bisey belli etmiyodu onada onun yaptigi anneligi sokaktaki köpekte yapar benim ailem sizsiniz diyodu kavgadan sonra onlarin Allah belasini versin falan neler diyodu kardesimde ileride olacaklari anladi hatta ben senden ayrilsam sen onlarla geri barisirsjn dedi ben oyle bir karaktersizlik yaparmiyim diyodu oc
Üzerinden 1.5 yıl geçmiş bir kavga için şikayetçi olunabilir mi?