Aile & Toplum Uyuyamayınca ne yapıyorsunuz? Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Mood Güncellemeler+1 yıl Günaydın 👻 Uyuyamayınca ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Film izliyorum ya da müzik dinliyorum 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düşünüyorum , karadelik gibi düşünceler içine çekiyor 1 1 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bir kurtulamıyoruz Aa Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Camı açıp temiz hava alıyorum biraz müzik falan dinliyorum en son çare gözlerimi kapatıp koyun sayıyorum 2 0 Yorumla
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Genelde instram vidio olstururum müzik dinlerim veya sevgilime takılırım telefondann:)) 3 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Uyuyamayınca hayal kuruyorum ve o hayaller beni uyutuyor. 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Genel olarka yürüyüşe çıkıyorum, o anki enerjim bitsin ki vücut yorgun düşüp uyuyabileyim diye. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Madem uykum yok , kahve içeyim der ve kahve içerim. Mesela şu an 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl çok zengin olduğumu hayal ediyorum acayip işe yarıyor bu taktik :D 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmadik hayaller kuruyorum maks 5 dk sonra iptal oluyorum büyük ihtimal yukarıdan bakıyorlar bu dangalak gine saçmalıyor bunun fişini çekin diyolar 😄 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Burada görüş paylaşıyorum, oyun oynuyor film izliyorum 0 1 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Bazen de balkonda 🚬 Yorumla
1Ardasorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sabaha kadar oturup kalkıp işe gidiyorum 1 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Eziyet gibi :/ Yorumla 1Ardasorsun +1 yıl Ama işten gelip uyuyunca harika oluyor.Deliksiz uyku. Dert yok tasa yok.Hatta bazen platonigimi bile görüyom rüyada Ama rüyada bile yine uzaktan Yorumla
Şahin1278 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Sabaha kadar yarın ki işlerimi halediyorum gündüzde yatıyorum 😅 1 0 Yorumla
Demirak Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Gece insanıyım daha çok geceleri takılmayı seviyorum film izletim müzik dinlerim duş alırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyuyana kadar mastürbasyon yaparım p*rno izlerim yorulunca uyurum 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buralarda takılıyorum şu an olduğu gibi 2 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kendimi dinç olamaya şartlıyorum 1 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl YouTube olumlama videosu veya bakara suresi 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kitap okurum ya da bir şeyler izlerim. 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yatakta hayatı sorgulayıp kendime küfrediyorum 1 0 Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 🤔senidemi uyku tutmadı 1 1 Yorumla Burannnn +1 yıl Günaydın 🤸 Yorumla
sistemkölesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl telefonla bakıyorum sağa sola, kurcalamaca 1 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Yüzyüstü yatıp telefonla oynuyorum😄 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl KS ye takılıyorum aradada film izlerim.. 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. açıyorum KS takılıyorum öyle 1 0 Yorumla
MrBoğaz Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Burada takılıyorum işte 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Tv izlerim. 2 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Bi bakayım neler var🙂 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 😊 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Öyle bekliyorum 1 10 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Öyle kuru kuru gitmez yanina çerez falanda al haha Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Redbull aldım kardo gocuman gocuman ahha Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Soru uyumakla alakalı laaan :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uyuyamayınca redbull içelim işte 😂 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Gerçi bende uykum çokça kaçarsa gelsin diye kahve içiyorum yadırgamadim :D Yorumla Balhaatunn +1 yıl Biri redbul biri kahve diyor bunlar olan uykuyu da kaçırır😄 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Normal değiliz demek ki :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Az önce içtim valla uykum kaçtı. Şimdi bi film açarım saat 3 - 4 olur sonra 2 saat uyku ile çalışırım bana yeter 😃 Yorumla Balhaatunn +1 yıl İyi seyirler Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nefesimi tutuyorum direkt etki 0 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Kac dk Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl 30 saniye falan sonra beyin boşa çıkıyor düşünce falanda yok temiz uyku Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bunu ben de bilmiyorum ya çok saçma bi süreç 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Volta atıyorum 1 9 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Uykun geliyor mu öyle😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Geldiği oldu en son baktım olmuyor duvara kafa atıyorum Yorumla Balhaatunn +1 yıl Duvar sağlam kalıyor mu bari Yorumla Rascoln36 +1 yıl Lan asdhjs o kalıyor ben kalamıyorum ama Yorumla Balhaatunn +1 yıl Kırmayalım duvarı sonra usta ara dur işin yoksa jsjshds Yorumla Rascoln36 +1 yıl Peki ya benim usta olduğum gerçeği asdfhj Yorumla Balhaatunn +1 yıl yapboz gibi olur eğlenceli sjdsj Yorumla Rascoln36 +1 yıl Çok eğlencelidir sorma asfhj Yorumla Balhaatunn +1 yıl 😂 Yorumla
Dennis1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Farklı fantezi peşinde koşuyorum sıkıldıgım icin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Düşünüyorum bol bol 2 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha fazla içiyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Bir şeyler izlerim 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyumuyorum 🙄 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oyun oynuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Film izliyorum ya da müzik dinliyorum
Düşünüyorum , karadelik gibi düşünceler içine çekiyor
Bir kurtulamıyoruz Aa
Camı açıp temiz hava alıyorum biraz müzik falan dinliyorum en son çare gözlerimi kapatıp koyun sayıyorum
Genelde instram vidio olstururum müzik dinlerim veya sevgilime takılırım telefondann:))
Uyuyamayınca hayal kuruyorum ve o hayaller beni uyutuyor.
Genel olarka yürüyüşe çıkıyorum, o anki enerjim bitsin ki vücut yorgun düşüp uyuyabileyim diye.
Madem uykum yok , kahve içeyim der ve kahve içerim. Mesela şu an
çok zengin olduğumu hayal ediyorum acayip işe yarıyor bu taktik :D
Olmadik hayaller kuruyorum maks 5 dk sonra iptal oluyorum büyük ihtimal yukarıdan bakıyorlar bu dangalak gine saçmalıyor bunun fişini çekin diyolar 😄
Burada görüş paylaşıyorum, oyun oynuyor film izliyorum
Bazen de balkonda 🚬
Sabaha kadar oturup kalkıp işe gidiyorum
Eziyet gibi :/
Ama işten gelip uyuyunca harika oluyor.
Deliksiz uyku. Dert yok tasa yok.
Hatta bazen platonigimi bile görüyom rüyada
Ama rüyada bile yine uzaktan
Sabaha kadar yarın ki işlerimi halediyorum gündüzde yatıyorum 😅
Gece insanıyım daha çok geceleri takılmayı seviyorum film izletim müzik dinlerim duş alırım
Uyuyana kadar mastürbasyon yaparım p*rno izlerim yorulunca uyurum
Telefonla ilgileniyorum
Buralarda takılıyorum şu an olduğu gibi
Gidenlerin geri gelmesini bekliyorum
Uyku ilacım var ondan içiyorum
Kendimi dinç olamaya şartlıyorum
YouTube olumlama videosu veya bakara suresi
Kitap okurum ya da bir şeyler izlerim.
Müzik dinliyorum ya da video seyrediyorum
Genelde film falan izliyorum.
Yatmaya devam ediyorum genelde
Bir şeyler açıp izliyorum
Yatakta hayatı sorgulayıp kendime küfrediyorum
🤔senidemi uyku tutmadı
Günaydın 🤸
insanlarla konuşuyorum bazen :D
telefonla bakıyorum sağa sola, kurcalamaca
Yüzyüstü yatıp telefonla oynuyorum😄
KS ye takılıyorum aradada film izlerim..
açıyorum KS takılıyorum öyle
Burada takılıyorum işte
Tv izlerim.
Bi bakayım neler var🙂
😊
Öyle bekliyorum
Öyle kuru kuru gitmez yanina çerez falanda al haha
Redbull aldım kardo gocuman gocuman ahha
Soru uyumakla alakalı laaan :D
Uyuyamayınca redbull içelim işte 😂
Gerçi bende uykum çokça kaçarsa gelsin diye kahve içiyorum yadırgamadim :D
Biri redbul biri kahve diyor bunlar olan uykuyu da kaçırır😄
Normal değiliz demek ki :D
Az önce içtim valla uykum kaçtı. Şimdi bi film açarım saat 3 - 4 olur sonra 2 saat uyku ile çalışırım bana yeter 😃
İyi seyirler
Teşekkür ederim
Nefesimi tutuyorum direkt etki
Kac dk
30 saniye falan sonra beyin boşa çıkıyor düşünce falanda yok temiz uyku
Bunu ben de bilmiyorum ya çok saçma bi süreç
seks teksem mastürbasyon iyi geliyor 😉
Volta atıyorum
Uykun geliyor mu öyle😀
Geldiği oldu en son baktım olmuyor duvara kafa atıyorum
Duvar sağlam kalıyor mu bari
Lan asdhjs o kalıyor ben kalamıyorum ama