Merhaba gençlik benim akrabam var rehberde kayıtlı senelerdir bu beni görünce kuzen naber filan der ama senede 1-2 defa anca görürüm şu an başka bir şehirde imamlık yapıyor bir süredir.
Sadede geleyim bu şimdi geçen Instagram açmış wp duruma kullanıcı adını paylaşmış eklensin diye kardeşime gösterdim bak böyle paylaşmış sen de ekle diye ama benim durumda yok dedi halbuki erkek kardeşim onda ekli ve arada konuşurlar. Bana özel mi açmıştır sizce o durumu? . Birde bugün wp profilime bakanlar uygulaması var onun adı gözüktü. Onu senelerdir beğeniyorum aslında böyle işte...
Sadede geleyim bu şimdi geçen Instagram açmış wp duruma kullanıcı adını paylaşmış eklensin diye kardeşime gösterdim bak böyle paylaşmış sen de ekle diye ama benim durumda yok dedi halbuki erkek kardeşim onda ekli ve arada konuşurlar. Bana özel mi açmıştır sizce o durumu? . Birde bugün wp profilime bakanlar uygulaması var onun adı gözüktü. Onu senelerdir beğeniyorum aslında böyle işte...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O da seni beğeniyor gibi
Keşke öyle olsa
Evet sana ilgi duyuyor
Öyle midir gerçekten. Belki yanlış anladım?
Bence senin niyetini bilmediği için çekiniyor. Bu tarz ufak atılımlar yaparak senin de ona adım atıp atmayacagini kontrol ediyor. Ama uzun süre böyle devam ederse karşı tarafın niyeti ne olursa olsun ardına düşme. Çünkü daha sevdiğini söyleyemeyen biriyle ne kadar ileri gidilir
Yani aslında girişken insan kendisi. Çekincesi olacağını zannetmiyorum o konularda. Ama 1 defa rastladım bu yaptığına
Sana özel açmış sapık imam
Hoop yavaş
Var bişiler evet sade sana açmış olabilir
Keşke başka bir şekilde çaktırsa anlayacağım sevip sevmediğini
Dünyanın en kötü hissi işte belirsizlik
Maalesef öyle acaba yanlış anlamış miyimdir...
Kardeş bişeyler var gibi ama yine de adım atmak için birkaç hareketini daha bekle derim
Senin içine doğduysa vardır birşeyler belki😂Allah söyletti herhalde
Yani kardeşin bi durum paylaşşın herkese eğer o görürse kardeşinjn durumunu sadece sana özel paylaşmış demektir o durumu
Mantıklı evet de kardeşim tersler dikkafalı o ya
Sen onu istiyonmu
E tabi hatta evlenip aile kurmayı bile çok isterim iyi biri çünkü
Konuş o zaman açıl ona
Konuşmalısın bence
Olmaz öyle şey ya. Belki bir başkası var kalbinde. Bide bunun ailesi dindar çarşaflı filan istiyor anası
Sen nasılsın
Geri dönüş olumsuz olursa kendimi ezik hissederim
Olur mu
Yok ya ya burdan yaz ya yazma
Peki sen bilirsin rahatsız ettiysem özür dilerim 😔
her şey
her şey? ?