Türkiye'de Olan İnsanların +18 Konulardaki Bu Tavırları Sizi De O Konulardan Ve İnsanlardan Soğutuyor Mu?

Cidden bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum sadece. Bence sadece şu siteye bakarsanız bile erkeklerinin yamyam gibi olduğunu görürsünüz resmen. Yani cidden yemin ederim ben utanıyorum artık çoğunun yerine. Yaptıkları basbaya tacizlik. Ayrıca zaten evli olup bir de sarkıntılık yapanları demiyorum bile. Kadınlar da yine erkeklere göre bir tık daha iyi ama onların da aşırı bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bence bunun en büyük sebebi erken yaşta herhangi bir eğitim çocuklara verilmiyor ve büyüyünce maalesef yanlış sonuçlar doğuruyor ama elbette ki tek sebep bu değil. Bakın yalan yok bende ergenken özellikle bir dönem zorlandığım anlar oldu ama yine de bu kadar düşmedim çok şükür. Cidden evet malum konu her yönden önemli kardeşlerim, abilerim ve ablalarım yalan yok ama inanın bana bu dünyada ondan çok daha önemli ve güzel şeyler var 😊.
Türkiye'de Olan İnsanların +18 Konulardaki Bu Tavırları Sizi De O Konulardan Ve İnsanlardan Soğutuyor Mu?