Bu insanın bastırılmış duyguları olduğunu düşünüyorum. Çünkü iki bireyin birbirlerine sevgi göstergesi olarak öpücük vermeleri ya da karşılıklı öpüşmeleri kimsenin ahlakını bozmaz. Görmek istemeyenler kafalarını çevirir ve konu kapanır. Kimsenin uyarmaya, yargılamaya, hakaret etmeye ya da şiddet göstermeye hakkı yoktur. Ayrıca eşcinsellere insanların neden bu kadar taktıklarını anlamıyorum. Günahsa ona günah. Yanacaksa o yanacak. Ahlaksa onun ahlakı kime ne bundan? Lut kavmi zart zurtmuş hadi oradan. İki insanın birbirini sevmesi kadar doğal hiçbir şey yok. Özellikle de o insanlar sevecekleri kişiyi seçmiyorsa.
İslamcılar kendi yaşam tarzlarına müdahale edilince ortalığı karıştırıyorlar, başkalarının yaşam tarzına karışmaktan beis görmüyorlar. Neo-liberalizm bu yüzden Türkiye gibi bir ülkede yürümez.
Ebu Hanife'nin (Hanefî mezhebinin İmam-ı âzâmı.) fikirlerine ve Sünni öğretisine göre bu yaptıkları çok yanlış meselâ, fakat kendilerini Hanefî Sünni olarak tanımlarlar. Benim ya da senin ideolojik duruşumuz hariç, kendi ideolojik duruşlarına da aykırı. Kendi yapmak istedikleri fakat kökten dinci yetiştirilmeleri yüzünden yapamadıklarını hiç kimse yapmasın istiyorlar. Mesele İslam'da değil; Mesele tahakküm kurmak ve sindirmek. İslam felsefesi içinde yüz yıllar önce çözülmüş problemleri tekrar problemmiş gibi ortaya çıkartıyorlar. Sorun maalesef çok daha derin.
Kimsenin ahlakını bozmaz ama gözünün önünde birilerinin öpüşmesi ya da elinin bacak arasına gitmesi hoş şeyler değil. Orada fazlalık givi hisettiriyor ve toplu taşıma içinde başka gidecek yer yok. Yoksa çiftlere saygım sonsuz. El ele tuttuşsunlar sarılsınlar sorun değil.
Iste bu amguardlain beyin zeka seviyeleri sadece kadinla sinirli. Kadin dusmani pezzzevenkler. Hepsi abazaliktan oluyor. Bu kodumn güzel kardeşim sureceksin afganistana irana. Gidip koyun keci ziksinler. Valla ulkenin basinda olsam. Gizli bir istihbarat servisi kurarim. Boyle cahil cumbelekleri ortadan kaldiririm bu essekkler yuzunde akp gibi hukumet basimizda ekonomimiz bokuu yemis durumda.