Kahvaltısız olur mu ya insana enerji veriyor. Hem bunu nasıl başarıyorsunuz? Vallahi ben kahvaltısız güne gün demem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sabah kahvaltı yapmak içimden gelmiyor ya, yapınca da kilo aldığımı hissediyorum belki de psikolojiktir ama yapmayınca kendimi daha hafif hissediyorum o yüzden saat 10 gibi bir bardak çay saat 13'de bir öğün akşam 7'de bazen yerim bazen onu da yemem öyle geçer gün. Sağlıklı değil belki ama böyle. 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
edinilen alışkanlık işe veya bir yere yetişme kaygısı ve geç yatıp erken kalkamama yataktan çıkamama sonucunda kahvaltıya vakit ayıramamak ve bunun zamanla rutin haline gelmesi gibi nedenlerden kahvaltı yapılamıyor
00 Yorumla Bir ara yabancı filmlerdeki kuğul kahve içip işe gitme pozu yaptıydımda kendimi börekçiye zor attım😁😁
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kahvaltıda 1500 kalori alıyorum. Kahvaltısız gezecek son insanım =)
10 Yorumla- m+1 yıl
Ben yıllardır günü kahvaltısız başlıyorum iki yıldır neredeyse Türkiye’de iken yapıyorum işte bitti o kadar
00 Yorumla - +1 yıl
Benim kahvaltısız güne başladığımı kim sana söyledi bakım😀😀
Çok şükür her gün kahvaltımı hazırlar ve yaparım…👍🏻00 Yorumla - +1 yıl
Güne saat 7.30 da bazen 6.30 da başladığım için kişisel bakımdan sonra sigara içerim. Şarkımı açarım ve saat 10 gibi kahvaltımı yaparım.
00 Yorumla Güne kahvaltı yapmadan asla başlamam. Annem sağ olsun küçüklükten beri bana bu alışkanlığı aşıladı. O yüzden hep kahvaltımı düzenli yaparım.
00 Yorumla- +1 yıl
Dışarı çıkacaksam erken saatte yiyemiyorum. Dışarı çıkmayacaksam kahvaltısız olmaz tabi.
10 Yorumla - +1 yıl
Güne sade bi filtre kahveyle başlarsan gayet mümkün
00 Yorumla - +1 yıl
Kahvaltı etme ihtiyacı duymuyorum. Aklıma gelmiyor, ben de kahvaltı etmiyorum.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Başlamıyorum da diyetteyim hiç yememiş gibi bişeyim 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı. Ben kalabalık kahvaltıya alismisim yalniz canim pek istemiyor iyice acikana kadar yemiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Güne asla kahvaltısız başlamam
00 Yorumla bır sure sonra sıgara ve acı kahve yetıyormus gıbı ama ne kadar saglıklı bılemem
00 Yorumla- +1 yıl
Sabah kahvaltısını yapamıyorum
00 Yorumla Sucuklu başlarım kanka
00 Yorumla6da çayım demlenmiş olur, ve kahvaltım hazır...
00 Yorumla- +1 yıl
Onsuz başladığım günün kahvaltısını napimm : (
00 Yorumla Canım istemiyor çünkü
00 Yorumla- +1 yıl
Kahvaltisiz gune baslamam
01 Yorumla - +1 yıl
Kahvaltıya gerek yok cunku
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç başlayamam mutlaka kahvaltı yaparım
00 Yorumla - +1 yıl
Her sabah kahvaltı ederim.
00 Yorumla - +1 yıl