Çevremde kadınsı dişi göreceğim insan yok. Ne bileyim annem falan kısa etek giydirmezdi kendi de giymezdi. Evin içinde hep pijama ile görürdüm lisede falan kızım güzel giyin kendine bak doğru doğal makyaj yap vs tavsiyesi vermezdi ben hep int ten kendim araştırırdım. Mesela birisi dantelli iç çamaşırı alsın ne gerek var böyle şeylere vs der. Sanki yatak da bile edepli olmak gerekiyor gibi konuşur.
Kadınsı görebildiğiniz insanlar oldu mu veya nasıl ogrendiniz?
Kadınsı görebildiğiniz insanlar oldu mu veya nasıl ogrendiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın olmak veya kadınsı olmak dantel, giyim ve makyajla ölçülmez. Kadınlar istedikleri gibi giyinir ve her koşulda kadındır. Öyle siizn bahsettiğiniz gibi bunun ölçü ve kuralları yoktur
Dişil enerjisi yüksek biriyim. bir şey görmedim görmeme de gerek yoktu. Ben gösterdim diyebilirim.
Edep bozukluğu Bi kereden bişey olmaz deme ile başlar
Muhafazakar çevrede yaşıyorsun demek ki kısıtlanıyor Kız tarafı demek ki
Hep beraber erkek e takılın
Dişilik ve çekicilik kadının temel noktası bence
Kadınsı olmak giydigin kıyafetle mi ölcülüyor?
Kapalı giyinenler kadın sayılmıyor mu yani? Bu arada kapali degilim
Ne oluyor İslamcılarda Kadın olmak kıyafete bakıyor bol bol giyinmezsen Kadın demezler
Ne diyon?
Ebenin şeyini
Ya sen m*l misin ya yirtik dondan cikar gibi ne karisiyon
Toxic solcusun a*k
Sen kapalı mısın
Degilim a*k comarı bi sg ya
Kesin değilsin koyu muhafazakar ailede yaşıyorsun
Lan a*k insanı kapali degilim kapaliyada saygim var acigada a*k salagi twitter gibi b*ktan yerden atlayip gelme buraya ateistsin belli ben burada din konusu acmadim kadinsiliktan kasıt ne diye soru sordum sen de m*l gibi konuyu siyasete cektin a*ina korum senin canım beyinsiz
Muhafazakarlar s*ksiz seni beyinsiz
Beynini bu kadar yormana gerek yok ne olduğun belli bana çamur atma işe yaramaz ne olduğum seni alakadar etmez solcu sağcı ben yazmadım sen yazdın ne yazdığını kontrol et beni uğraştırma herkes ne olduğunu kabul etmez zaten
Bak işte kapalısın işte şu lafın bile ne olduğunu kabul ettiriyor artık kabul et
Kapalilar da kadinsi sayilmiyor mu diyorum mal gelmis buraya islam diyor muhafazaka diyor ne alaka a*k ne alaka sana diyebilecegim tek cevap muhafazakarları da s*keyim senin gibi toxic solcularida s*keyim mal beyinsizzz
Kapalı degilim olsam bile sana hesap mi vericem köpek hahahah sana birsey ispatlamak zorunda degilim din dusmanligini sg twitter da yap kizlar soruyorda degil allahin krosu
Lan g*rizekali islamciliktan bahseden ilk sen degil misin burada a*tal?
Hayır sayılmıyor sen mesela Kadın sayılmıyorsun 10 kat elbise giyeni Kadın olarak bakmam çağ dışısınız hocam siz ne diyeyim siz Kadınları kısıtlıyorsunuz her türlü gülen Kadına bile yollu diyorsunuz Kadınları peçe katsınlar görülmesin istiyorsunuz siz sağcılar baya cahil taş devrinden kalmışsınız pek umrumda da sağ sol kesimleri ama yani böyle yaparak ne olduğun anlaşılmak pekte zor olmuyor bu kafayla Orta Doğulu bir Erkek alıp hayatını karartacaksın benden demesi
Yorum yazmayın lütfen bildirim geliyo birbinize saygılı olun lütfen arkadaşlar
Ben her yerde herşeyi sorarım sana da soracak değilim tipik Anadolu cahil evladı kudurma ne olduğun belli
Kardesim beni rahat birak a*k ben bu ülkenin sağci koyunlarindan da biktim cahil solcularindanda biktim. Turk siyasetiyle ilgilenmiyorum sg baska biriyle konus bu konuları a*tal
Sana ne dedim ben TURK SIYASETIYLE ILGILENMYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Sen şu an da en elit en kültürlü en medeniyetli sensin yani bunu mu diyorsun :D sorsam ailen gazete okumaycak kadar cahil
Anadoluda degilim antalyaliyim a*k malı solcu cahilisin bu ülkenin sagcilarinida ayri s*keyim solcularinida ayri s*keyim oldu mu? HahahahajahahzHhaajdkf
Sanane benim ailemden g*rizekali hahahakdo senin ananda cok o*rospu belli ki boyle m*l cocuk yetistirmis hahahakskdkskdkf
Ben solcu sağcı ateist diye kelimeler yazmadım kendi kendine bir şeyler yazan sensin hakkımda kimi şey yapıyorsan yap zerre umrumda değil ellerine yazık boşuna sövme :D
TURK SIYASETINE ASIRI BAGLI OLAN KISILER MALDIR NEYIN DOGRU NEYIN YANLIS OLDUGUNU GOREMEZLER OZELLIKLE SENIN GIBILER SADECE TEK KENDI BILDIGINI DOGRU ZANNEDER BEN HIC BIRINI TUTMUYORUM KARDESIM SEN CAHILLIGINE DEVAM ET YA DA WITTERA GIT orada YAP BU BOS DUYARLARINI SG
Kendi aileni benle karıştırma dostum
SENIN AILENI G*TTEN * OLDU MU BEBEGIM HAHAHAHAHSKDKKG
Ben siyasete girmedim bana ne siyasetten ben siyasetçileri değil insanları suçlarım
Büyük harf yazma canım benim kaldırıyorlar
Senin ne yapmaya calistigin belli sadece 360 derece dondun bos yapma hahakskc
Ne yapmaya çalışmışım söyler misin abazanlık mı burada ki Kızlar cahil sende dahil hiç biri dikkatimi çekmiyor
Ben dönmedim dönmem de hala aynıyım
Böyle korkaklar gibi susarsın işte neyse bunu yazıp gideceğim senin gelecekte ki kocan belli kısıtlayacı kıskanç ruh hastası Orta Doğulu eğitimsiz kültürsüz Erkek alıp senin hayatını mahvedecek dışarı dahi çıkamazsın belli şiddet göreceksin o tip Erkekten yani bu kafayla bir arpa boyu ilerleyemezsin bana istediğin kadar laf sok hiç tınlamam bile ama senin geleceğin parlak değil bu bir gerçek
Birincisi yukarıdaki yorumumda kadinlik kiyafetle mi olculuyor diye sordum bunda bir sey yok ikincisi altına gelmissin yok islamcilar yok bunlar sunlar dedin konuyu dine bagladin amacin burada belliydi. Ve ben İnsanları suclarim dedin buna hic hakkin yok herkes senin kafana gore yasamak zorunda degil cunku burası Atamın kurdugu laik ve özgür bir ülke maddelerde de din ve vicdan özgürlüğünden bahsediyor kimsenin dinine ve dine göre yasamasina karisamazsin ve dalga da gecemezsin :)
Hahahahaha sustugumu sanmis zavalli
O senin saydigin kesim toxic sagcilardir ama ben ne solcu isterim ne de sagci bokunuzda bogulun ögggggkkkkk 😂🤢🤮🤮
😂😂🤣🤣🤣
Üfff valla cok sıkıcısın be sanki biz bilmiyoz ortadogululari evet orta doguda ataerkillik var biz bilmiyoz sanki o zihniyetleri aw hahahaakskdkffk
Yalan mı atıyorum muhafazakar kesim Kadınları kıyafete göre ölçüyor sen bunu görmeyecek kadar cahil misin? ne demek yok ya İslamcı benim geleceğimi belirleyemez bu insanlar oy kullanıyor bu insanlar adapte olamıyor Kadın öldürüyor Kadın şiddeti uyguluyor kıyafetinden dolayı dışlıyor hor görüyor yollu diyor böyle insana saygı duyulur mu din de merhamet vicdan saygı yok ezber konuşma istersen mesela dinci biri gelse sana dese Kızlar mini etek giyemez saldırsa ona saygı duyar mısın basit şekilde ne anlatıyorsun sen hocam sen
Sn bir şey bildiğin yok sadece kafa yorucu insansın kıt beyinlisin hiç bir şey kabul etmeyen dik kafalı birisin neyse ya bildiği oku ben daha bir şey demeyeceğim siz alışmışsınız moçalara mazoşistsiniz doğru unutmuşum
Senin bu dedigin siyasal islamcıların zihniyetidir kimse kimsenin kiyafetine karisamaz aranızdaki benzerlik bu işte. Birbirinize sayginiz yok biri gelir baskasini dine uymayan kiyafet giydigi icin hor gorur ama bu onun haddine degil herkes istedigini giyer. biri de baskasini sirf dine uyan kiyafet giydigi icin yobaz olarak gorur ve dalga gecer. Her biriniz toxicsiniz işte.
Okurum tabi bıktım sizin gibilerden akkoyunlardanda biktim toxic solculardan da sı*ayım muhafazakarinizada sekülerinizede. Hahhah
Çattık arkadaş adam koyu Müslüman saygısı yok diyorum giyemezsin diyor direk saldırır o esnada da diyeceksin sağcı solcu :D bu kadar mı aptalsın hocam sen ne çeşit insansın anlamıyorum dinin kendisinde yok saygı yok ki karşıda ki uysun dalgalık olan İslam ve kuralları ister kabul et ister etme uğraşamam seninle bb
Sen s*kmeye devam et bakalım 3-4 yıl sonra muhafazakar Erkekle olduğun zaman görürüm seni o zaman şey yapacak Avrupa Orta Doğu arasında kalmışsın çünkü
Sana göre dalgalıksa baskasina göre degildir. sevmezsen sevme senin kararin ama inancli insanlarada satasip durma m*l gibi. özgür ülke burası kimse senin kafana göre yasamak zorunda degil sen de baskasinin kafasina göre yasamak zorunda degilsin hadi yallah simdi
Üfff yav k*s ya takmiş bi orta doguya canım ne to*ic birisin lan sg
Yani sürekli dinle sömürelim onu bu diyorsun sürekli siyasetçiler seni kullansın dinle değil mi :D
Dinle sömürmek ayrı dinle yasamak ayrı bir sey bunu ayırt edemeyecek kadar kafasiz misin sen?
Robot gibisin aynı şeyleri sürekli söylüyorsun vermişler eline kağıt sürekli aynı şeyleri söyle :D
Çok cahilsin çok neyse ben neden yazıyorum ellerime yazık sana bu kadar vakit ayırdığım için bana dua etmen lazımdı hala ne konuşuyorsun şimdi uza inek gibi yaşamaya devem et artık yazmayacağım sus artık
Evet sen kafasiz oldugun icin surekli ayni seyleri tekrarlamak zorunda kaliyorumdur hahah
Sen cahilsin akkoyunlardan nefret ettigim kadar senin gibilerden de nefret ediyorum hadi sg
Artık kimden nefret ediyorsan et ama susmayı denersen iyi olacak
Haklisin cahile laf anlatmaktan yoruldum hadi byyy
Basit şekilde sessiz usulca gidebilirsin hala cahil diyorsun sende kaşıntı mı var hadi uza uzatma
Kadınsılıktan kasıt?
şimdi yaşın kaç