Babalarin hepsi mi böyle?

Merhaba içime dert ettiğim bir sıkıntım var ve acaba bende mi bir sorun var diye merak ediyorum.
Konu zaten belli 'babam' hakkında.
Babam ben 9 yaşında iken annemin kendi öz kardeşi ile yani teyzem ile ilişki yaşadı bu olay duyulunca annem boşandı tabiki ve babamda teyzem ile evlendi. Onunla evlendi ama başımızdan pek eksik olmadı. Maddi olarak hep destekledi bu olay yüzünden iki sülale de bizi suçlu bilip bizi kabul etmediler annem ben ve kız kardeşim babamın eline muhtaç kaldık tabiki. şu an 22 yaşındayım babam teyzem ile evli ve ondan 3 çocuğu var. Konu şu babam beni çok baskiliyor her bir hatamı arıyor gibi. Dışarı çıkacağım zaman nerdesin sen kiminlesin vs vs diyip yani nasıl desem beni hep o**pu olarak görme peşinde. Babamdan çok dayak yedigim için ondan çok korkuyorum o yüzden özgüvenim 0 babam ile kavga edemiyorum çünkü korkuyorum hakkımı savunamiyorum.
O istiyor diye kendi şehrim de üni ye gittim şu an 3. Sınıftayım gezmek eğlenmek istiyorum ama babam bunu istemiyor. Kendi hür iradem ile bir şey yapmak istesem ailemde aynı şekil " sen böyle biri değilsin. Hiç hoş değil yaptığın. Ee sen özgür ol o zaman biz sana hiç karışmayalim" gibi cümleler kuruyor. Ve bu durum çok ağrıma gidiyor.
Öğlen gezmeye gitsem niye gidiyon sen kiminle buluştun.
Akşam gitsem bu saate bit kizin dışarıda ne işi var falan filan. Sizce haksız olduğum bir konu var mı? Veya benim nasıl davranmam gerekiyor?
Kendimi nasıl savunabilirim?
Ne zaman kendimi babama karşı savunmaya çalışsam korkutucu bakıp " bak beni sinirlendirecek bir şey yapma ne güzel geçinip gidiyoruz. Aramızı bozma" diyor.
Ne yapacağım evlenince mi geçicek bu durum.
Babalarin hepsi mi böyle?