Kapalıyım ama açılma düşüncesi var aklımda?

Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun. Benim annemin ailesi vs çok dindar ama sorsan hiçbiri Müslümanlık görevi yapmıyor. Annem küçük yaşta evlendi kapandı vs. Isteyerek olmamış yani. Annem gerçekten tüm görevini bana layığıyla yerine getirdi. Beni yavaş yavaş alıştırdi. Bana sevdirmeye çalıştı tesettürü. annemin ailesi zorla kapanmam için ısrar ediyordu. Bir kandil günü bu bence başında kalsin çok yakıştı dedi. Bende o yaz saçımı falan boyamıştık. Yeni bir okula kaydolmustum. O saçlarıma gitmsitim. Yeni kız falan geldi denilince çok konusulmustum. Üst sınıftaki herkes beni gormeye gelmişti. Bundan 1 hafta sonra kapanınca her şey içimde kaldı. Okuldaki TEK KAPALI KISI BENDIM. Acayip ozeniyordum herkese. dislanmaya başladım biraz. Ama kendime göre çevre buldum. yavas yavaş alıştım. Sonra lise için bir yere taşındık ve öyle hayata devam ettim liseye geçince çok güzel giyinmeye başladım. Herkes benim tsrzimi övüp duruyordu. Annem bana istediğim tüm kıyafetleri alıyordu. Evde giymem için şort crop bile alırdi. Bu ayı da saymazsam artık 12. Sınıf öğrencisiyim. Benim diğer kapalı ya da istemyerek kapanan insanların aksine herkesten daha çok özgüvenim vardı. Çünkü kendimi kalkan içinde hissediyordum. Ki hâlâ öyle. Çok rahatım. Her yere gidiyorum arkadaşlarımla. Okuldaki herkes beni seviyor. Sevmeyen de var o da çok aktif biri olduğum içindir. Yaz gelince böyle oluyorum sanki. Kendimi açık düşünüyorum mutlu hissediyorum. Ama ben kapalı mutsuz değilim ki. Çözemiyorum. Annemle konustum ve 2 ay gibi bir sürenin sonunda açılacağima karar verdik. Annem destekliyor. Içimde kalmaması taraftarı. Annem açılmıştı. Birlikte aynı giyinirdik hatta. Sonra kaldı bir süre öyle ve kapandı. Dünyanın en iyi kadını gerçekten. Benim içimde kalsın istemiyor. Bu yüzden acil diyor. Bir sürü kıyafet aldı bana. Zaten usluplu giyinirim. Hazırlık yapıyor resmen. Eğer acilmayip bu içimde bir düşünce olarak kalırsa yavaş yavaş tesettürden sogurum. Ama ben acilirsam kesinlikle 22 yaşında falan geri kapanirim. Uzun süre açık kalmak bana çok garip geliyor. Açıkçası namazımi kılan biride değilim. Oruç tutuyorum sadece. Ama gerçekten çok iyi kalpli ve ahlaklı biriyim. Ne yapacağım bilmiyorum.. açık arkadaslarim var onlara bakınca diyorum ki acilayim en iyisi. Içimde kalmaz en azından diyorum. Ben çocukken annem bana etek giydirince zorla aşağı çekerdim. Ama başörtüsü konusu açılınca ağlardım o kadar istemiyordum. Şimdi ne yapicam bilmiyorum. Allah için bir şeyler yazin fikrinizi söyleyin. Ama kırıcı saygısız baskıcı ve beni kötü hissetirecek şeyler yazmayın...
Kapalıyım ama açılma düşüncesi var aklımda?