Kafam karıştı sjsj?

Arkadasima kalmaya gittim ve mahallesini tanımıyorum insanlarini parka oturmaya gittik ve arkadaşım ordaki çocukların hepsini tanıyor birkaç tanesi beni takip ediyordu Instagram'da sohbetleri olduğu zaman arkadaşımla benimde adım geciyordu ama bugün o çocuklarla parkta karşılaştık ve yanımıza oturdular arkadaşımla sohbet ederken bianda bana itici olduğumu söylediler dış görünüşün itici falan filan anaokulundan beri duyduğum kelimeydi ve yıkıldım artık duzelmeyen bir şey bu takintiligi bu insanlar yaoior ve artık elimi havaya kaldırırken bile düşünüyorum instada ayrı davranıyorlar sanalda insan degilmisim gibi davranıolar kavga etmekten kaçıyorum daha itici olmamak için çok üstüme geldiklerinde yine ediyorum bu dondugen çok bıktım yani erkekler yapışık neşeli kolay manipüle edilen kızları seviyorlar sanırım işlerine gelmeyince laf ama elimiz kolumuz var eksiğimiz yok insanız hepimiz neden benle bir jnsan gibi konusulmuyor halbuki oturduklarinda da güler yüzle selam dedim yani kafaya bunu taktım şimdi kdjdkdj okuyan bordo bereli
Kafam karıştı sjsj?