Arkadaşlar merhaha askerlikte veya özel harekat olmak istiyorum A. N. A. L. Bölgesine bakıyorlarmış
bunun nedeni nedir birde gerçekten böyle bir şey var mı?
bunun nedeni nedir birde gerçekten böyle bir şey var mı?
Hem sağlık açısından hem de cinsel yönelim açısından evet penis, anüs her yere bakıyorlar. Gözündeki iristen testisindeki bene kadar bilgi sahibi olmak ister devlet.
Yok diyorlar parmak sokuyorlar falan korktum birden baksınlar bakmasına ama var mı gerçekten parmaklamak falan
Parmaklama bilmiyorum. Basur kontrolü mü bu lan? Olabilir de.
Ne biliyim parmakla olayı kötü ama sen 26 yaşındasın askere gitmişsindir sende oraya nasıl baktılar eğil mı dediler ne yaptılar
Normal askere bakmıyorlar. Rütbeli personele bakıyorlar.
Ben mesela normal asker olcam cağırcaklar 6 ay veya 12 ay zorunlu orada bakmayacaklar mı?
Hayır
Tamamdır çok rahatsız ettim kusura bakma son sorum mesela ben Jandarma Özel Harekat veya Polis Özel Harekat, veya İstihbarat veya sözleşmeli uzman çavuş veya er falan olmaya karar versem orada bakcaklar mı böyle mesleklerde
Rütbeli personelle erin arasında fark var, erleri detaylıca tedaviye vs sokmuyorlar. Genel sağlık sorunlarına göre askere alıyorlar ya da çürük veriyorlar. Ama rütbeli personel olunca devletin maaşlı elemanı oluyorsun, daha üst düzey görevin oluyor. Sahada görev yapacak personelin her sorununu veya yönelimini bilmek istiyorlar.
Anladım sağol
Cevap
4Cevap
Hayır bakmıyorlar. Bizde sadece düz muayene vardı. Bir de sadece vücudunun üst kısmına bakarlar. Kesik, yara veya kusurlu bir şey var mı diye.
Arkadaşlar dalga geçiyordu parmaklayacaklar oranı falan korktum birden 🤣 sağol
Bedelli yaptım bakmadılar bir şeyime lakin bakacaklarını da sanmıyorum çünkü meslekle oranın pek bir alakası yok bence...
Anlamadım arkadaş var dalga geçip geçip duruyor utandım
Ne alaka askerlik yapacak got var mı diye mi bakıyorlar
Öyle diyenler var utandım yok eğil diyorlarmış falan
Tamamdır teşekkürler
Yok be ya. Ben de şortta durmuşlardı.
Tamamdır arkadaş dalga geçiyor gerçekten bakarlar mı diye merak ettim
ne alaka beeeee
Bilmiyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?