Küçüklükten gelen çekingenligim var genetik heralde ya da yaşadığım şartlardan dolayı
Şimdi 21 yaşıma gelcem ne bı kıza açıldım ne de sevgilim oldu karşı cinsle alakam yok
Hayatım ev iş arası iş olmasa hep evdir ailem muhafazakar sayılır çok çekingen yetiştim küçükken düğünlerden kacardim kalabalığı hiç sevmezdim misafirliğe gitsem kalmazdım ağlardım gidelim diye
Şimdi büyüdüm herkes sosyal çevresini arkadaşlıklarını sevgilisini yapmış düzenini kurmuş
Benim kimseyle yapacağım hicbisey yok bazıları dalga geçiyor hiç sevgilin olmadı mı içine kapanık eziksin ozguvensiz asosyalsin diyorlar
Hayattan hiçbir umudum beklentim kalmadı
Bazen olsem daha iyi diyorum nedensiz yaşam mı olur , bu durum düzelmez gibi
Askere henüz gitmedim üniversite okumadım
Bilmiyorum ne yapsam hiç moralim yok
Bitmisim ben abi 😔
Şimdi 21 yaşıma gelcem ne bı kıza açıldım ne de sevgilim oldu karşı cinsle alakam yok
Hayatım ev iş arası iş olmasa hep evdir ailem muhafazakar sayılır çok çekingen yetiştim küçükken düğünlerden kacardim kalabalığı hiç sevmezdim misafirliğe gitsem kalmazdım ağlardım gidelim diye
Şimdi büyüdüm herkes sosyal çevresini arkadaşlıklarını sevgilisini yapmış düzenini kurmuş
Benim kimseyle yapacağım hicbisey yok bazıları dalga geçiyor hiç sevgilin olmadı mı içine kapanık eziksin ozguvensiz asosyalsin diyorlar
Hayattan hiçbir umudum beklentim kalmadı
Bazen olsem daha iyi diyorum nedensiz yaşam mı olur , bu durum düzelmez gibi
Askere henüz gitmedim üniversite okumadım
Bilmiyorum ne yapsam hiç moralim yok
Bitmisim ben abi 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne