Merhaba ben abimi darptan şikayet ettim saçma bir sebepten delirip darp etti bigün öldüreceğim seni tarzı tehtidler etti ben de şikayet ettim (daha öncede bıçak çekme tarzı olay olmuştu yaşım küçüktü bir şey yapmadım konu ailede kapandı) adam yaralamadan ne ceza alır bir sabıkası vs. yok ifademi alan kişilere sordum belki para cezası keserler çok bişe olmaz şikayetçi ol burnu sürtsün dediler bende şikayetçi oldum ama büyük ceza alır mı? Bir de şikayetimi geri çekebiliyo muyum jandarmada verdim ifademi polis karakolunda çekebilir miyim bilgisi olan yazabilir mi. Ben sustukça bana üstünlük kuruyor burnu sürtsün istedim ama büyük ceza alsın da istemem işten falan atılmasın.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ceza almaz boşuna şikayet etmişsin, birkaç aylığına evimden uzak bir yere çalışmaya gittim karıma ana avrat küfredip taş sopalarla eşime saldıran erkek komşu oldu ve bizde eşimle şikayetçi olduk buna rağmen yıllardır bişey olmadı ceza almadı baktık devlet adalet sağlamıyor bişey yapmıyor bunlar yine laf atıp küfredince o sırada evdeydim pompalı silahla bende onlara saldırdım banada bişey olmadı. Gangsterler gibi artık kendi adaletini kendin sağlama devri.
Anladım geçmiş olsun size de
Sağolun ve işin kötü tarafı saldırıya uğrayan eşim sonuçta bir kadındı ve bu davayı düşüren hakim savcı ikiside kadındı al sana kadın dayanışması 😂
Adalet sistemimiz mükemmel🤦🏼♀️
Zaten ülkedeki mülteciler bizlerden daha çok olmaya başladılar yakında suriyeliler afganlar bizi ülkeden kovacaklar bizde adaleti mülteci olarak başka ülkede ararız
Evet bu gidişle mülteci durumuna biz düşücez
Bak ben kürdüm bu devlete vergi ödeyip askerlik yaptım ama bikere karadenize çalışmaya gittim lazlar kürdüm diye küfredip hakaret edip dövmeye bile kalktılar. Sadece karadenizde değil İstanbul gibi bir şehirde bile hor görenler oldu, şimdide suriyeliler afganlar karadenizde ve İstanbul'da her yerdeler deniz kenarında nargile içip karı kızlarına sapıklık yapıyolar, üstelik bu devlete vergi vermeyip askerlik yapmayıp hiçbir bedel ödemeden hastanelerden tut her yere kadar ücretsiz destek alıyolar. Ben kendi ülkemde bu memlekete askerlik yaptım vergi mi verdim bedel ödememe rağmen hor gördüm hadi sıkıysa suriyeli afganlıyada yapsınlar bakalım nasılda suriyeliler bu lazların ya da diğerlerinin boğazını kesiyolar zaten adamlar kameralara çıkıp kafa kesecez diyolar ve kesiyolarda. Neyse banane zaten ülkeden bi beklentim yok iyice krize sürüklendik bende bi yolunu bulsam yurtdışına defolup gitsem. Konumuzla alakası yoktu ama ne bileyim birden dertleşmek istedim kafanı yorduysam özür dilerim. Irkçılık falan yapıyosun diyenler olursa şimdiden peşin cevap vereyim evet yapıyorum biz kürtler türkler laz çerkez ve diğerleri zar zor birbirimizle geçinip gidiyoken bide suriyeli afgan istemiyorum bizim askerler orada burada nöbet tutsunlar şehit olsunlar o suriyelilerde ülkeye gelip kafa kesicez desinler yok öyle bi dünya bi insanlarıda ırklarınıda sevmiyorum biz bize yeteriz suriyelimiz afaganımızda eksik kalsın.
Adam haklı bende trabzonluyum doğuda öğretmenlik yaptım kürtler hiç bana sen laz mısın niye türkçe konuşuyosun niye giyimin şöyle böyle demediler, oysaki memleketim trabzona bi kürt gelip kürtçe şarkı dinlesin kürtçe konuşsun şu an bile dayak yer. Ama aynı tepkiyi suriyeli afgana göstermezler. Nokta atışı yapmışsın dostum
Şu yapmaya çalıştıkları ırkçılık çok saçma sanki kendileri Türk hepimiz laz çekes kürt vs. yiz ama Türkiye cumhuriyetinde yaşadığımız için soran olursa Türküz diyoruz kendileri de laz asıllı kalkıp kürte niye hakaret ediyolar askerimizi vuran teröristle ülkemizn vatandaşı olan Türkiye'nin evladı olan Kürt arasındaki farkı anlayamayan insanlar da sokaklarda kabadayı gibi gezmesin bi zahmet aaq
Kardeş empati kurunca iyi anlayabiliyorum bende eskiden Kürtleri sevmezdim çünkü bizim karadeniz insanları büyükten küçüğe hep dolduruşa geldik önyargılı olduk bende şahsen Trabzonda kürt görürsem döverim diyordum ama doğuda görev yapınca kendimden utandım ailemden ilk defa uzakta görev yaptım ailemin yokluğunu hissettirmediler bana. Ama şu an yıl 2022 olmuş hala özellikle karadenizde önyargılı insanlar baya fazla, Kürtleri cidden sevmiyolar. Trabzona bayram için gittim Kürtlerden çok suriyeli afgan vardı kendim utandım yazıklar olsun Kürtler askerliğini yapıyor Trabzon onlarında vatanı ama bizim korkumuzdan gelemiyolar elin suriyeli afganı ise burada cirit atıyolar ve bizim milletimizde hiç bir şey demiyor. Deseler bile o suriyeliler kalkar bıçakla silahla onlara saldırır yani bide çok çirkef kişiler bunlar. İşte gerçekten yazık ya bende Trabzonumda suriyeli afgan göreceğime Kürtleri görmek isterim. Ben hiç sokakta gezerken bir Kürt tarafından acaba boğazım kesilecek mi kapkaça uğrayacak mıyım diye korkarak gezmedim ama suriyeli ve afganlar yüzünden artık sokakta gezemez olduk. burada siyaset yapmıyoruz arkadaş güzel bir noktaya değinmiş umarım bu afgan suriyeli mülteciler sayesinde Türk Kürt birbirine kenetlenir birbirinin değerini anlar birlik olurlar çünkü gerçekten yarın birgün bir savaş çıksa bu suriyeli ve afganlar daha kendi ülkelerini koruyamayıp kaçıyolar bizede faydaları olmaz yine kendi milletimiz canını ortaya koyar.
Bırak biraz içerde burnu sürtsün. Sonra gider şikayetini geri çekersin.
Alacağı para cezası olur fazlası olmaz şikayet ettiğin yere gıdıp şikayetini geri alabilirsin ama tehdit et bıdahakıne bu kadar insaflı olmam şikayetimden vazgeçmem de
Ben konuşmadım da amcamlar konuşmuş naparsa yapsın falan diye artislenmiş yüzyüze gelip de konuşabilceğimi sanmıyorum teşekkürler şikayetimi çekmeyi tekrar bi düşüneceğim
Ayril evden
Gidebileceğim yer yok babam falan ona kızdılar zaten şu an abim eve gelmiyor Haziran'da üni sınavına giricem bu yıl gitmeyi düşünüyorum
Ceza almaz
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Hapis