Eskiden sadece piskopatlar dövme yapardı.
O algı bir türlü değişmedi kafamda ki İzmir 'de şok olmuş durumdayım. A'dan Z'ye herkes dövmeli burada.
O algı bir türlü değişmedi kafamda ki İzmir 'de şok olmuş durumdayım. A'dan Z'ye herkes dövmeli burada.
Çoğu gevşek, işsiz güçsüz, aile bağları zayıf tipler. Dikkat çekip yakışıklı/güzel görünmeye çalışıyor. Ama tabi çoğu bence böyle, elbette aklı başında işinde gücünde sağlam tipler de olur arada.
Bizim burası da o konuda İzmir gibi. Bütün gun kafelerde boy gösteriyor tipler. Nereden geriliyor bu değirmenin suyu diye insan düşünüyor. Zira gittikleri mekanlarda bir çay 8-10 lira.
Maalesef korkunç bir şekilde yayıldı artık bu dövme işi
Sakızın ucindn çıkan yapıştırma şeyleri ike çocukken zihinleri hazırladılar sanırım...
Erkeği kadını yok
Korkunç bir salgın gibi yayıldı artık.
Tiksiniyorum
İtici buluyorum
Beni gördün biliyorsun düz bir adamım kendimde sevmem dövme yaptıranda bana itici gelir lakin karışmam tepki vermem çünkü herkesin kendi zevki kendi seçimi kendisini ifade etme biçimi diye bakarım
Cevap
4Cevap
Her tarafına boş yer bırakmayacak kadar çok yaptıranlardan hoşlanmıyorum. Anlamlı özel 1-2 tane olunca hoş oluyor.
Önceden öyleydi. Artık dövme özenti haline geldiği için inancı olmayan, görüntüsünden hoşlanan herkes yaptırıyor.
Hayır öyle durmuyor Abartılmadığı müddetçe güzel bile bence
Niye ki. Bende de var. Bütün arkadaslarimda hemen hemen dövme var. Cok siradan bence.
İzmirde yaşayan biri olarak z kuşağı öyle
Psikopatlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum bence çok hoş dövmeli erkekler çekici geliyor bana..
yani yüzünde felan veya boynunda varsa psikopat derim ama kolda varsa sorun yok bence
Hayır, aksine çok çekici gelenleri var
Yok dövme ile psikopat diyemem
alakası yok pskopatlıkla herkesın kendı tercıhı boynunada yapar kolunada yapar
Benim gözümde psikopat değil özentiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?