Aile & Toplum Arkadaşlar sokaktaki kedi tırmaladı beni? melis2784 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sokak kedisi tırmaladı ne yapılabilir buna arkadaşlar kolonya falan çok acır Arkadaşlar sokaktaki kedi tırmaladı beni? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne kolonyası hemen hastaneye gidiyorsun Sokak hayvanları çok tehlikeli şakaya gelmez 1 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Su tut bi şey olmaz abartmayın her şeyi yaw benim kolumu görseniz kalpten gidersiniz o zmn 0 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hastaneye git kedi psikopat sanırım ne yapmış böyle 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bişi olmaz ıslak mendil veya alkolle sil acısada belli süre yanar geçer 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merak etme hiç bir şey olmaz hiç bişey yapmana gerek yok 0 0 Yorumla
BadeYıldız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aynısı banada olmuştu, nisanda 3 doz yaptırdım, 1 ay önce tırmaladı koruman var dediler. Aşın yoksa git yaptır ne olur ne olmaz 0 0 Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sabunlu su ile yika bir şey olmaz merak etme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne kolonyası hemen hastaneye gidiyorsun Sokak hayvanları çok tehlikeli şakaya gelmez
Su tut bi şey olmaz abartmayın her şeyi yaw benim kolumu görseniz kalpten gidersiniz o zmn
Hastaneye git kedi psikopat sanırım ne yapmış böyle
Bişi olmaz ıslak mendil veya alkolle sil acısada belli süre yanar geçer
Merak etme hiç bir şey olmaz hiç bişey yapmana gerek yok
Aynısı banada olmuştu, nisanda 3 doz yaptırdım, 1 ay önce tırmaladı koruman var dediler. Aşın yoksa git yaptır ne olur ne olmaz
Hastaneye gitmelisin kuduz felan olur
Acile gidin pansuman yapsın.
Sabunlu su ile yika bir şey olmaz merak etme
Acile gitsene hastalik bulasirr
orayi yika cabuk
o kıllar ne ıyy
Doktora git
Dur elini yalayacam