Almanya’da mahkeme, hamile kalmak amacıyla erkek arkadaşının prezerva** delerek ‘sper*i çalmaktan’ hüküm giyen kadına altı ay hapis cezası verdi.

Çok yerinde bir karar. Sonuçta korunmak ve çocuk sahibi olmamak için kullanılıyor. Bu yapılan hırsızlık olduğu kadar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya da girer. İstemiyorsa istemiyordur, zorla çocuk sahibi olmaya çalışmak ne demek?
Bence bu ceza az olmuş. Bu olayın sonuncunda kadın hamile kaldı mı kalmadı mı? Bu da önemli. Hamile kalıpta adama sardıysa adamı evliliğe mecbur kılmaktan dolayı daha ağır bir ceza verilebilirdi.
Cevap
29Cevap
Bence 6 ay çok az. Adamın genlerini alarak bebek sahibi oluyor, yani hem spermi çalıyor hemde dünyaya getireceği bebeği hiç düşünmeden kendi keyfine göre böyle bir şey yapıyor. Bu olaydan dolayı dünyaya gelecek olan bebeği hiç düşünmeden sadece çaldığı sperm için 6 ceza verilmiş..
Deldiği nereden anlaşıldı
ve bunu mahkemeye taşıyıp duyuracak kadar cesareti nasıl sağladılar merak ettim 😂 ama çocuk istemeyen birini ancak ben anlayabilirim ;çok kötü bir şey yapılmış. Dayak manyağı yapardım sanırım öyle birini.
Adam kadını kullanmış kadın da son çare artık böyle bir şeye kalkışmış diye düşündüm. :))) Evlilik dışı olursa bu şeyler kadının da erkeğin de hakketiği şeyler iyi olmuş ikisine de sonlarını güzel hazırlamışlar cghjk🎈☀️
orada kullanma diye bir şey yok herkes birlikteliğini yaşıyor zaten
@fakdisistim kullanmasa evliliğe kadar beklenilirdi kesinlikle. Niye korunuyorlar madem iş ciddiye binmesin diye. İyi olmuş ikisine de sen karışma xcgh
orası avrupa çünkü orada bizim gibi ortadoğu ülkelerinin evlilik seks için değil; birbiri ile çok iyi anlaşan iki bireyin bir ömür mutlu olması için var.
canım karışmak istedi bi müsade eder misiniz bağyan hanfendicim sjsj
@FakDıSistım git kedine bak sen bak ne kadar minnoş falan fghkl
minnoş muyum gerçekteeen <3
Ahahalsnsk sperm çalmak nedir :d bilemedim doğru mu neye göre doğru:d aralarındaki muhabbeti bilsem yorum yapardım
Şimdi hamile kaldıysa çıktığında 6 aylık hamile olarak yaşantısına devam edebilir 😂 çok haklı ceza az bile
Türkle yatsaymış onun delmesine gerek kalmazdı bizimkiler delerdi 6 ay boşu boşuna içeri girmek zorunda kalmazdı ksjdkdk
Doğru karar. Kimse bilgisi ve rızası olmadan böyle bir şey yapmak istemez. Çocuk istiyor olsa zaten prezervatif kullanmaz.
Selam, Habersiz ve gizli saklı yaptığı için aldığı ceza uygun bence. Bir de ne amaçla hamile kalmak istedi o da var.
Doğru ve yerinde bir karar olmuş. Kişinin rızası olmadan kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez kişinin haklarına tecavüz etmektir yaptığı.
Ne yalan söyleyeyim burada böyle bi ceza var mı yokmu bilmiyorum ama eşimi ikinciye ikna edemediğimde benim de aklımdan geçmedi değil öyle yaparım diyordum şükür şu an o da istiyor rızası var yani😂
P**zervatifle kadının yaptığı gibi yapacaktım
Ama şu an onun da rızası var istiyor yani
Amin teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Delirmiş insanlar o artığı içine almak için plan yapmış bide zekasız.
Doğru karar.
Valla kadınlara güven olmuyor bu devirde demekki 😅😅
Deldigi nasıl anlasilmis 😃bunu yapıp itiraf edecek kadar değildir sankiii
Gün doğmuyorki; bu olaylar neden bizim başımıza gelmiyor demeyelim dsfsd :D
Terbiyesize bak cezayı az buldum
Ceza az olmuş. Böyle cadaloz & yılan kadınlar kısırlaştırılıp üremesi engellenmeli. Sperm, para avcılarına önlem alınmalı. Erkeklerin güveni kalmıyor
Cezaevinde- Ne suç işledin?- Şeyyy... (İçinden: "Ne değerli spremi varmış ya ya")
Oysaki insan bir türke rica eder seve seve yaparlar ah deli kız
Hayır şimdi ki kızlar zaten eskort genelde bence doğru yaptıkları
konuşularak halledilirdi ya
abd de sperm bank yok muydu ordan alsaymış
yazık 6 aya
Adama bir ömür yapışmanın cezası 6 ay olmamalı.
Az bile bu ceza.. Cok daha ağır cezasi olmalı
insan düşmanını yakında aramalı :)
Kızlar siz siz olun izinsiz almayın
Haketmiş az bile olmuş
Bunlar nasıl kafalar inanılır gibi değil ya
zeki bir hareket ama sonu kötü bitmiş
Daha fazla olmalıydı bunun tecavüzden ne farkı var
Gelsin bardak bardak verelim niye çalmış aaa
doğru karar kesinlikle
Gülsem miii ciddi mi olsam karar veremedim
kesinlikle doğru karar..
Nerden emin olmuslar ki