Birileri sizi zorla tesettüre soksa ne yaparsınız ve ya bu durumdaki birinin hissettikleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Evet bu soru nerden aklıma geldi surdan bugün halamlar gittim arkadaşımı görmek için ama ondan küçük kardeşi 17,18 yaşlarında falan bir kız ve zorla tesettüre koymuşlardı foto çekelim dedik hep bir öz güvenzilik kafasini eğme kameradan kaçma bu durum cidden beni üzdü benim arkadaşım biraz geri kafalı pek kızı anlayacak cinsten değil ama ben kıza üzüldüm zaten zorla okuldan da çıkartmislardi yani okul gitti ve kişisel olarak kendini güzel hissetme öz güveni de elinden alındı ki cidden açık çok güzel up uzun saçl güzel bir kız üzüldüm yani bir insanın bu durma düşmesine ve bu beni dinden de zihniyetten de bu namus dedikelri kadının kistlamasindan ibaret olan bacak arası sacmaligindan da bir kere daha neftet ettirdi. Her şeyi geçtim olan kıza oldu sırada yağlı bir koca?🥴
Birileri sizi zorla tesettüre soksa ne yaparsınız ve ya bu durumdaki birinin hissettikleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?