Bi anaokulunda çalışıyorum. Beni yoran şey çocuklar veya kurum değil ama veliler cidden yormaya başladı. Birkaç gündür bu tarzda 10 dan fazla mesaj aldım. Sınıfta 2 tane suriyeli öğrencim var. Bu konuşma da 20 dakika önce yaşandı
Böyle düşünen sığ beyinlerin çocukları şu şekil büyüyor,. Anne ve Babasının istemediği şeyleri yapıyorlar istemediği çocuklarla arkadaşlık yapıyorlar ve istemedikleri maddeler kullanıyorlar. Zaman onları pişman edecektir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım pişman olmazlar ama 5 yaşındaki çocuklara yaptıkları hiç insani değil. Ailelerinden ne duyuyorlarsa artık kimse oynamıyor suriyeli öğrencilerle. Neden bizi sevmiyorlar diye soruyor çocuğum da. Annesini babasını suriyede bombardımanda kaybetmiş. Teyzesiyle buraya kaçmışlar. İki taraf da haklı.
Psikopatlar ya deli olacam 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 ulan çocuğu dışlatmak nee
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çocuklarımızın gelecekteki düşmanları dedi bir velim 2 suriyeli öğrencim için. İçişleri bakanı değilim, polis değilim, kanunu ben koyamam. Ama sesleri bana çıkıyor.
Veliler haklı ne diyorlarsa yap kime acıyıp misafir ettiysek başımıza ekşidi tıpkı halepçeden gelen kürtler gibi bunlarda zamanı gelince bize zarar verecek