Merhabalar benim ablam dün evlendi. 2 sorun var 1. babamın durumu iyi değil ama benim babam biraz da sorumsuz biri 2 aydır para ayarla düğün için bilezik alır takarsın diyorduk son güne kadar biryerden borç aldım alacağım deyip durdu alamadı son gün amcam kendi takacağı gram altını vermiş babama sen tak diye annemede dayılarım para vermiş sende bunu takarsın ayıp olmasın falan diye. Herneyse dayımlar para vermeden önce annem gidip ablamın görümcesinin kolundaki bilezikleri görüp onlardan birini istemiş biz şimdi göstermelik takalım sen alırsın diye ( bence annemin yaptığı gamsızlık biliyorum ama annem yani onu böyle kabul etmeye çalışıyoruz) herneyse annem kadından bilezik falan istemiş kadında vermemiş doğal olarak hatta gelin odasına gelip bize anlattı anneniz istedi bende kızdım vermedim kusura bakmayın falan dedi. Eniştem çok saf iyi bir insan kendi kardeşine babamı falan savundu nerden bulsunlar falan diye yani eniştemden yana sorun yok. Fakat 1. sorun şu ablamın görümcesi biraz kurnaz biri ileride ablbir sorun olduğunda bunu ablamın ya da bizim yüzümüze vurabilir.
2. sorun şu benim kıyafetimi ablamla kardeşim seçti kıyafetin arkası ve kolları açıktı sırtım kollarım falan hep göründü benim baba tarafıda böyle dinine bağlı kapalı insanlar o yüzden düğünde garip garip baktılar. Ben zaten Allaha inanmıyorum fakat ahlaki olarak öyle giyinmeyi sevmiyorum zaten ama düğün için giydim ve akrabaların o bakışlarına maruz kaldım.
Dünden beri içimi dökemedim burada anlatmak istedim.
2. sorun şu benim kıyafetimi ablamla kardeşim seçti kıyafetin arkası ve kolları açıktı sırtım kollarım falan hep göründü benim baba tarafıda böyle dinine bağlı kapalı insanlar o yüzden düğünde garip garip baktılar. Ben zaten Allaha inanmıyorum fakat ahlaki olarak öyle giyinmeyi sevmiyorum zaten ama düğün için giydim ve akrabaların o bakışlarına maruz kaldım.
Dünden beri içimi dökemedim burada anlatmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer