Bu gün antalyada modellik seçmeleri vardı. Sabah 9'dan akşam 4'e kadar bekledim ve buna değdi çok şükür 🙏☺Kurallar gereği bu numaralı oversize'ı giymek zorundaydım 😅 başka bisey bulamadın mı demeyin!İçeriye girdim mülakatı gectim ve Trendyol ortağı bir şirket influencer'lık teklifinde bulundu ve ayriyeten Adanadaki Sinerji Casting modellik ajansı deneme için teklifte bulundu.
şu an çok mutluyum 😊😊😊 iyi ki varsınız KS halkı seviliyorsunuz 😘
Benim eski kız arkadaşım bile bu fotodaki bu kıza bin basar Yazık şu modellik ajanslarını getirdikleri hale bak. Bir sürü taş gibi on numara kız dolanıyor sokaklarda, buna rağmen 1.85 boyundaki erkek baş karakterin yanında 1.55 kız koyuyorlar çirkin kız koyuyorlar…
Tamamen torpil bu işler. Şu kızın ajanstan içeri girememesi lazım…
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoğun bir kıskançlık sezdim 😎 klasik türk insanı kudurun!
Tebrikler fakat daimi bir yapılabilecek bir iş olarak görmüyorum. En azından eline para geçecek en azından damlayacak bir gelirin olacak sevindirici gene tabi
Kız fotanda hayal ettimmde ekrana yakıştirdım seni senden yetenek varsa biraz çok iyi oyuncu da olur ajanslara yazılmaya devam et lütfen sürekli hedefini yükselt
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben milyoner falan olmak istemiyorum 😅 sadece bi işim olsun istiyordum. Yorumun için teşekkürler 😊 ederim 😘
Keşke akademik bir başarıyı tebrik edip kutlasaydik. İlk gördüğümde sporla alakalı bir şey sandım. Ama maalesef değilmiş.
Tanıtim mankenlerin kadınlığı ticarette kullanan sapıkların işi olarak görüyorum ben.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akademik başarılar afedersiniz ama bir halta yaramıyor! Ben ziraat mühendisliği tarım ekonomisi okudum. Kabul iyi bir ortalamam olmadı 3,02 gno. Bizim bölüm birincisi kız 3,69 gno ile mezun oldu a101de çalışıyor. Kısacası akademik başarı bu ülkede değer görmüyor!
Bölüm dandik değil yaşadığımız ülke ve yöneticiler dandik! Bana aynı parayı verseler ben modellik yerine mühendisliği secerdim. Modele verdikleri paranın 4te1 ini bile 16 yıl okumuş mühendise vermiyorlarsa sorun bende mi?
Sanki ajansın içindesin 😂 kulaktan dolma bilgilerle bence fazla konuşma! Türk halkı vesvesecidir 😒 hasettir! Bilgin olupta konuş ki diğerlerinden farkın olsun...
Tebriks 🎉🥳 biseler sormak istiyorum ayıp olmazsa influencer olarak ne kadar teklif ettiler? Bende influencer olucam 16000 takipçim var. Ne kadar kazanırım?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tatlım teşekkürler 😘
Öncelikle aylık sabit 5000tl ve story ve ya postlarda tanıttığım her ürün için 300tl + paylaştığım linkden satın alandığı zaman %2 komisyon alıcam 😊