Serotonin (mutluluk) hormonum neden bu kadar az salgılanıyor gibi geliyor bana?

Merhaba,
20 yaşındayım ve Kayseri'de yaşıyorum ben böyle bir illet bir şehir görmedim buradan tüm Kayseri'nin ve kayserililerim *MK kusura bakmayın ama hayatımda ne kadar geri kafalı, eğitimsiz, yobaz, cahil insan varsa bu şehirde tanıdım şuraya bir sayfa küfür sigdirabilirim o kadar doluyum neyse benim meseleme gelelim ailem gittikçe yaşlanıyor gibi geliyor bana ve hayatım iyice boka batmaya başlıyor şehirde sosyallik filan yok *MK şehrin çoğunluğunu yaşlı nüfus oluşturuyor burası iyice Suriye bağlarına dönüştü kimse ama kimse beni siklemiyor! afedersiniz ama artık ruhen tamamen ölmeye başladım dayanamıyorum annem babam çok yabancı gelmeye başladı içimde hala ama hala sevilmeyi bekleyen ve bir okadarda m saf ve tertemiz bir kalpli bir küçük kız çocuğu var ben kendimi ne kadar masum olduğumu biliyorum evliliği düşünmüyorum tek başıma bu şehri param olursa terk ederim bu durum devam ederse eğer LÜTFEN KIZ ÇOCUKLARINIZI! İHMAL ETMEYİN ONLAR BAŞKALARINDA SEVGİYİ ARAMASIN EN ÇOK ONLARA SEVGİ VE İLGİ VERİN.
Serotonin (mutluluk) hormonum neden bu kadar az salgılanıyor gibi geliyor bana?