Bugün biraz dışarı çıktım, ısınan havalarda d vitamini depolarımı fulledim, benim için en büyük değişim bu idi. Kaldırım taşlarının arasında kendinden biten bir sürü papatya arasından nasibime bunlar düştü, toplayıp bir deste yaptım, baktıkça içim açılıyor. Sizinle de bu anı paylaşmak istedim. Sizlerin hayatında baharın gelmesi ile değişiklikler oldu mu? Gerçi bahar bitti yaz geldi ama bana bahar yeni geldi. ☺️
Baharın gelmesi ile hayatınızda değişiklik oldu mu?
Hayır, ben çay ya da başka bir nedenle toplamadım zaten, toplanabilen bir bitki. Dalında güzel olan laledir, bu lale gibi bir çiçek değil çok sık gür olan bir bitki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sadece içimde bir şeyler yapma isteği var
Hayır her mevsim evdeyim hayattan dışardan kopuk yaşıyorum senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum
☹️
Bu ay sanki biraz değişikliklere yol açtım. Bahar havası mi bilemem ama yolun yarısı sonuçta benim için. 😃
Libido yüksekti ama extra yükseldi onun haricinde bir şey yok.
Ora nere yaaaa maşallah
Köyüm. Teşekkürler 😊
Biraz hastalandım tek değisiklik bu oldu
Geçmiş olsun 🙃
Çok teşekkür ederim😊
Çiçek falında güzeldir
Papatya çayı da olan bir çiçek, o yüzden dalında da bıraktım kendime de topladım toplanabilen bir çiçek olduğu için
Çayına bayılırım ama şu an toplama zamanı değil ondan dedim Haziran sonrası tat ve koku bakımından çok güzel
Hayır, ben çay ya da başka bir nedenle toplamadım zaten, toplanabilen bir bitki. Dalında güzel olan laledir, bu lale gibi bir çiçek değil çok sık gür olan bir bitki.
Daha bahar gelemedi soğuk hava
Evet oldu
Olmadı
Hâlâ yağmur yağıyor