Sizin var mı peki?

Var tabii olmaz mı. Başta babama. Sevgisini gösterirken cimri, öfkesini gösterirken o kadar cömert davranırdı ki, çok uzun uğraşlar verdim bunu kırabilmek için. Her girdiğim ortamda kabul görmeme kaygısı, ağzımı açsam aptal durumuna düşeceğim çekincesi yapıştı kaldı üstüme. En kötüsü de, o kadar sevgisiz büyüdüm ki, her terk edildiğimde ölüp bir süre sonra tekrar hayat döndüm. 32 yaşıma geldim ve 1 ay önce 2,5 senelik ilişkim bitti. Şirketin tuvaletinde gizlice ağlayıp, sonra çıkıp hiç bir şey yokmuş gibi espriler yapıyor, insanlarla gülüşüyorum. O yüzümdeki maske bir düşse, insan çıplak gözle bakmaya korkar içime. Hep çok merhametli, çok dengeli bir insan olmaya çalıştım. Bir tek terk edilmeye karşı duruşumu koruyamadım, çünkü o benim aidiyet duygumu yitirdiğim zamana ve dünyaya karşı barış elçimdi. Daha güzel bir hayatın mümkün olduğuna olan inancımdı ve öyle bir terk etti ki, bunu öyle yanlış bir şekilde yaptı ki, ben o 8 yaşında babasından azar işitirken, halının desenlerini izleyen savunmasız çocuğa döndüm yine. Ona olan öfkem, kırgınlığım ve bıraktığı yorgunluk sırtımda kocaman bir yük.
Çok acı bir şey. 😑
Vardı eskiden babama , anneme , abime ve çok yakın olduğum arkadaşlarıma beni hep yanlış anladılar kötü itamlarda bulundular yanlış kefelere soktular hiç bir şekilde ne istediğime önem vermediler ve hiç bir şekilde dinlemeden inanmamayı tercih ettiler eskiden kırgın ve üzgün hissediyordum ama şimdi bir bir şey hissetmiyorum
Var bayramda geldi ben kaçtım odama annemle oturdu annem. ikna edemedi beni gelmesi ozurmus yap yap essek kadar olmuş hala özür dilemiyir ama gelmesi ozurmus kabul edemem bı daha yapan bir daha yapar
Ne yaptı ki
bendende borç aldı istedim parası yokmuş vermedi 4 yıl geçti hiç bişi olmamış gibi geliyor araba almış kendine borcunu ödemiyor annemde eve gelmiş özür sayiiir diyor beni görse tekrar para ister eminim heryerde sildim bana birde trip atıyor 60 bin vermiştim türk lirası
Oha yuh araba bile almış ve borcunu vermemiş
Evetya bana param yok diyor utanmadan 60 bin pul. oldu dolar çıktı altın cikti
Annemle oturdu bende odamdan çıkmadım ahlaksız pislik herif çok sinirlendim şimdi aklıma geldi
Akrabadan uzak dur unutma sakin
Ben kimseye bu kadar buyuk bir borç vermem. Kardeşime bile. Senin iyi kalbini kullanmış.
Ben verdim alamadım birine daha verdim oda akraba alamadim
Bir kerw düştün bu hataya bir daha neden düştün ki
Akraba benim çok yakındı benim evimde büyüdü
Artık kimseye inanmiyorum
Hmm anladım. Aci bir tecrübe olmuş ama.
Evet maalesef
Var abim.. Beni hic dinlemeden kararlar verdi. Yapmadım dedim en başta o inanmadı. Herkes destek çıkarken o arkamda durmadı. 3 yıldır da görüşmüyoruz. Olsun..
Tahmin ettiğim sebepler mi acaba :/ inanılmaması çok üzücü.
Basit bir sevgili konusu aslında, cinsellik konusu aklımda bile olmayan yaşımdaydım. Şimdiden çok uzak bir konumdaydım. Sacma sapan yerlerden sacma sapan sonuclar cikardi
Anladım. Şimdi baya ilgilisin ama shsh 😂
Yapmadan yapmış sayılmaktansa yaptım denek daha iyi artık. Ben zevkime bakmayayımmı😂
Zevkler ve renkler tartışılmaz 😂
Cevap
11Cevap
şu an yok. Günümü güzelleştirmezsem, kendime kırılabilirim.
Rakı iç düzelir
Sabah sabah 😄 tek gözüm kapalı hâlâ
Akşam oldu ne sabahı
1 de kalktım
Gunaydın uykucu bey o zaman
Günaydın günaydın 🖐️
Elbetteki var. İnsanız sonuçta kırılıyoruz ama yıkılmıyoruz.
Evet bir kişiye var ama ona kalsa ben onu kırmışım der
Var elbette. Ama birine daha çok var. Hakkımı asla helal etmiyorum. Herkes yaşattığını yaşar umarım.
Hayır yok. Bır taraflarını kırdığım insanlar var 😂
Kırgınlık çok hafif kalıyor. Çok ahımı alanlar var. Sürüm sürüm sürünsünler
Hayata karşı bir kırgınlığım var. Herhangi bir insana kırgın değilim.
kırgın olduğum kimse yok..
çünkü hiçbiri hayatımda değil artık..
Evet var.. Hic gecmeyecek kadar kırgınım..
Ben de..
😒😒
Ne oldu
Öyle aklıma geldi..
Boş ver değmez
Var bu siteden de var
Hmm
Evet var. Ve son zamanlarda artiyor sayıları
Var evet.. Keyifli geceler..
Hayır yok
Var gibi de yok gibi 😏
Kime kırgındim unuttum bile🤓
Her insanın olduğu gibi benimde var
Var ama umursamıyorum artık
Var olmaz mı derdimin bir parçası
Kırlmaktan kalp kalmadı.
Saymakla bitmez.
Ee ballim çiçeklerde dalmisun
Ee ballim peteklerde balmisun
Oy oy oy oy afoyoy
Bugünde kafayı yedik
Evet var.
Türk kahvesi yap da içek be bro. Dertlendim.
Evet var.
Yok zaten kırılmak saçma direk bitiririm kınuşmam
Hayır yok
Yokk
Var ya bir sürü..
Evet var
Var birkaç kişi
Var reis..
Var.
evet
Başak burcusun demek
evet canım