Deli gibi sigara içiyorum günlük 3 paket. Hayat çok yorucu oldu artık gerçekten canımdan bezdim. Ölmemek için direnir mi insan ya resmen ölmemek için direniyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sabahlara kadar ölülerle beraberim oarda yaşamak için dirilmek istiyorlar. Herkesin sorunu dost olmaması maneviyat yok dost olabilirz faydam dokunacaksa kadın erkek fark etmez yeterki birjne faydamız olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum her şey için 🌼
- +1 yıl
🕯️🌹🥃 rica ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılDerdin ne olursa olsun 3 paket sigara içmeyi birakmalisin sağlığından olacaksin Allah yardimcin olsun 🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin hepimizin olsun 🍀
Seni bu kadar yoran, kafanı bu kadar meşgul eden ne?
119 Yorumla
Soran+1 yılBir çok konu ve mezvu var aynı şeyleri yazmaktan da yoruldum biraz eğer bakabilecekseniz bir kac soruda özet geçtim
Soran+1 yılYaşadım acı veriyor hepsi zor oluyor aşmaya çalışıyor çabalıyorum işte
Soran+1 yılKitap okuyorum zaten yeni başladım sayılır kişisel gelişim kitapları okuyorum surekli
Soran+1 yılKoydum hepsini başladım ilk olarak terapiye başladım kitap okumaya başladim yavaş yavaş artık uğraşıyorum bir şeyler için
Soran+1 yılHepsini zamanla yapacağım inşallah isteklerim var belli başlı çizelge de hazır hatta ama arada böyle boşluğa düşüyorum istemsizce oluyor bir şarkı dinliyorum ya ya da geceleri oluyor işte
Soran+1 yılBende sizinle konuşmaktan onur ve şeref duydum iyi birisiniz 🌼 herkesin gönlündeki olsun inşallah 🍀
Soran+1 yılİnşallah sen de iyi ol 🍀🌼
Soran+1 yılÖyle deme kötü biri olduğunu düşünmüyorum ben
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılGünde 3 paketle zaten çok sürmez ölürsün. Direnmene gerek yok
035 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İnşallah diyorsa Allah korkun var. İntiharin karşılığınıda biliyorsundur. Hem ne ki seni bu kadar bunaltan. Hiç mi yardımımız dokunmaz
Soran+1 yılAllah korkum olmasa çoktan bu işi yapıp bitirmiştim aslında çok kere denedim ama artık bunu da yapmak istemiyorum bir şekilde kurtaran oluyor Allah diyor yaşa sırası değil şimdi hangi birini anlatayım hangi birine yardımcı olacaksın ki?
- +1 yıl
Dinlerim. Hiç dert değil yeterki sen anlatmak iste.
Soran+1 yıl13 yaşımda tecavüze uğradım senelerce ailemde de çok sidddet gördüm hep istenmeyen ama hep aranılan kişiydim hep dışlandım hor görüldüm kimse beni istemezdi arkadaşlarımdan hep dışlandım hatta öğretmenler bile sevmezdi beni bi ara okulda çocuğun biri beni zorla kütüphaneye götürüp m*m*lerimi ellemisti hiç unutmam bir öğretmen bana dedi ki aynı onun kiz versiyonu gibisin içimden hiç çıkmıyor bazı şeyler gerçekten çok acı veriyor hepsi
- +1 yıl
Anlattıkların gerçekten kötü şeyler ama sen tek değilsin. Binlerce insan var senin gibi. Hatta daha berbat durumlar yaşamışlar. Çoğu da kendi hayatını kurmuş hatta çoluk çocuğa karışmış. Demekki olabiliyor. İmkansız vakka değilsin.
- +1 yıl
Seni herkesin dışlaması çok normal çünkü sana yapılan kötülükler kişiliğine yansımış. Kimseye güvenmemişsin samimi olamamışsın ya da savunma psikolojisi ile sert yüzünü göstermişsin.
- +1 yıl
Ama onlar çocuklukta kaldı. Artık bir bireysin. Güçlüsün. Bi silkelensen kendine geleceksin de. Silkeleyen bir güvenilir el lazım sana
Soran+1 yılTek olmayıp binlerce insan olması daha kotu benim için bende kurtuluşu evlilik olarak gördüm evlendim ve boşanıyorum sert biri değilim çok ama insanların ufacık yanlışı beni cildirtabiliyor
- +1 yıl
Senin hiç ufak yanlışın olmuyormu?
- +1 yıl
Bizde çıldıralımmı sana o durumlarda?
Soran+1 yılOluyor olmaz mı kim dört dörtlük bu hayatta ama şöyle örnek vereyim tabak var yemek var ben yemeği döküyorum onlar tabakla birlikte yemeği de döküyorlar anlatabilmişimdir umarım etrafımdaki herkes benim ne düşünüp hissettiğimi umursamayan herkes benim sözüm geçecek benim istediğim olacak kafasında sırf sevdiğim için anlayış gösteriyorum bu sefer daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Ben seni sanırım yavaş yavaş çözüyorum. Sen şu kimsesiz dünyanda birilerini sevince kaybetmemek için çok taviz veriyorsun. Tavizi alan da sana istediğini yaptırmak istiyor. Seni yönetmek hükmetmek istiyor.
- +1 yıl
Üzüntülerin birikiyor sonra bir patlıyorsun. Pufff elinde hiç bir şey kalmamış. Yine yalnızsın
Soran+1 yılEvet tam da böyle oluyor ailem sevgilim eşim arkadaşım herkes ama herkes bu şekilde davranıyor ben kıyamıyorum ama onlar bu şekilde davranmaktan vaz geçmiyor çok konuştum ama herkes bildiğini okuyor
- +1 yıl
Sebebi sensin ama. Onlar senin hayatın değil hayatının bir parçası sadece. Parçalar eskir bozulur yenileri gelir önemli olan senin hayatın. Sen lastiği patlamış arabayı hala sürmeye çalışıyorsun. Halbuki durup Bi değiştirsen. Diğer lastikler patlamaya korkacak.
Soran+1 yılSebebi benim olmam da acı veriyor bunları yapmaya başladım ama biliyor musun hepsini yapmaya başladım ama baya zahmetli oluyor
- +1 yıl
Başlamak bitirmenin yarısıdır. Doğru yoldasın. Az daha dişini sık. Bak gör nasıl rahatlayacaksın üzerindeki yükleri atınca. Kendini bulacaksın.
Soran+1 yılRahatladım çoğu yükümü attım hatta çıktım gezdim bir nefes aldım dedim ömrümde ben böyle güzel nefes almadım ama acı veriyor işte bazı şeyler hala
- +1 yıl
Çok bunalırsan yine gel buraya dök içini seve seve dinlerim. Ama öyle intihar felan sakın duymuycam Bi daha :/
Soran+1 yılÇok bunalırsam arada yazıyorum zaten buraya burası bazıları için gerçekten bir kurtuluş gibi ne kadar cinsel sapıklar olsa da çok teşekkür ederim her şey için :) Şans her zaman seninle olsun 🍀
- +1 yıl
Ben halime şükrediyorum şans asıl sana lazım. Bende kini de al sen 🙂 acı veren şeyleri de unut demiyorum ama alış. Onlar senin gerçeklerin. Ama geleceğin değil
Soran+1 yılAlmıyım deme öyle alışmak zor biraz işte gelecek benim elimde fazlasını yapmak istiyorum artık kendim için
- +1 yıl
Yap ama kendini yormadan. Çok fazla beklenti içine girmeden. Yoksa en ufak Bi aksaklılta yine yıkılırsın. Yavaş yavaş sağlam adımlarla.
- +1 yıl
Sen başaracaksın inanıyorum sana
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten bende öyle istiyorum bir kaç hayale aldanıp gitmek sonrasında daha da kötü etkilenmek istemiyorum ilk olarak kitap ve terapiyle başladim belli başlı yol çizdim kendime zaten ama yavaş yavaş olacak şeyler hepsi
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🌼
- +1 yıl
Benden sana tavsiye spor yap. Ama kendi başına değil. Salonda. Hem disipline sokar hemde bütün negatif enerjini yorularak atarsın. Her damla terin kötü bir anın gibi düşün sen ter attıkça kötü anılarda aksın gitsin. Hıncını koşu bandından çıkar 😉
Soran+1 yılNormalde spor hiç sevmem ama o da var hedeflerim arasında kendim için yapacağım bütün herkese olan nefretimi çıkaracağım
- +1 yıl
Deminki kadınla şimdiki kadın arsında dünya kadar fark var farkındamısın 🙂
Soran+1 yılBiliyorum fark çok arada böyle boşluğa düşüyorum nerden baksan ben uzun süredir bunları düşünüyor çeşitli adımlar atıyorum aslında kendim için de çevremdeki insanlara karşı da tavrım net belli herkes şaşırıyor bana ama arada böyle boşluğa düşüyor gibi oluyorum yaşadıklarım aklıma geliyor falan
- +1 yıl
Aslında senin bize Bile ihtiyacın yok. Herşeyi kendin halletmişsin. Biz sadece boşlluktaki zamanlarında biraz motive ediyoruz 🙂 neyse içim rahatladı şimdi 🙂 sabahladığıma deydi.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum gerçekten iyi geldi biraz bunları duymak :) 🌼
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim. Boş geçirdiğim vakti değerli kıldın.
Soran+1 yılBen mi değerli kıldım? Ne biliyim böyle düşündüğünü ben düşünmezdim
+1 yılBende bu hayattan bezenlerden bezdim bi bitin artık be
00 Yorumla
+1 yılne derdin var ne yaşadın çok üzüldüm dikkatli ol inan bana canımı sıkan şeyleri sıralasam fena olursun ama alıştım işte sigarayı bırak azalt hobi bul sevdiğin filmleri izle mesela canım sıkılınca açıyorum bi bilim kurgu
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni şeyleri tekrar tekrar anlatmak zor oluyor eğer sizin için sorun değilse bir kaç soruda cevapladım özet geçtim bende çok kötü durumda değilim aslında kendim için uğraşıyor çabalıyorum ama bazen böyle özellikle geceleri bir kötü oluyorum
+1 yıl3 paket sıgara içmeye devam edersen direnmelik bi durum oluşmayacak muhtemelen. Bunun yerine sıgarayı azaltıp problemleri çözmeye odaklı olmalısın.
09 Yorumla
Soran+1 yılBuradaki görüşlere cevap verirken bile kaçıncıyı iciyorum bilmiyorum bu şu anda çok engelleyebileceğim bir durum değil
- +1 yıl
@Romeo4141 söylediğimi yap yaptığımı yapma 😅
Soran+1 yılÖyle oldu maalesef açarım bir şarkı bazen günlerce yemek yemem şu bile içmem hatta sadece sigara uyanırım direk sigara herkes içme bu kadar diyor ama elimde değil
- +1 yıl
Engelleyemiceğine inanmak çözümden kaçıştır. Kaçarak hiç bir şeyi çözemezsin.
Soran+1 yılKaçmıyorum zaten yüzleşmek için bir terspistle görüşüyorum daha yeni başladım her şeye küllerimden doğmak istiyorum ama bu içimdeki acıyı hiçbir zaman geçirmiyor
- +1 yıl
İnsanın zihiniyle aşamayacağı bir şey yoktur. Bence sen bu duruma bağlılık sağlamışsın gibi.
Soran+1 yılBağlılık sağlamış olabilirim bilmiyorum bunun için terapiste gidiyorum zaten
+1 yılBende ölmek istiyorum hayatımdan bıktım kafam bozuldu
30 YorumlaNasıl bu duruma geldin anlatırsan dinlerim
036 Yorumla
Soran+1 yılKolay olmadı tabi aslında iyiyim çok kötü de değilim ama arada bir boşluğa düşüyorum yaşadıklarım ağır geliyor canım yanıyor
Soran+1 yılSizin için zor olmayacaksa eğer bir kaç görüşte paylaştım aynı şeyleri yazmak da istemiyorum
Soran+1 yılAilem hiçbir şeyi bilmiyordu beni onunla sevgili sanıp kaç kere onun yüzünden dayak yedim söylesem de iyi şeyler olmazdı zaten terapi aliyorum bir şeylere yavaştan başladım ama bu şekilde bazen boşluğa dusebiliyorum
- +1 yıl
Eşinde bilmiyor sanırım
En güzel terapi ne biliyor musun
Türkiye'de yaparlarmi bilmem ama
Tecavüze uğramış kadınları grup şeklinde konuşturmak kendi aralarinda bu inan en büyük terapi olacak
Çocuk var mı onunla ilgilenmekte terapi gibi
Sigarayı birakanazsin en azından azalt
Yaşadıklarin ağır ve o yaşta birinin kaldıracağı bir şey değil o tramva kalıcı hale gelmiş olabilir
Sosyal faaliyetlere kermeslere katil kitap oku müzik dinle müzikte bir terapi inan
Soran+1 yılGeçmiş yaşantıyı biliyor bilmese zaten evlilik olmazdı ama boşanıyoruz şu an bir şeyler olmadı olduramadık evet bazen bende düşünüyorum kendi aralarında konuşmak iyi gelecek çocuk yok istemem de zaten eski eşim dolayısıyla istemem şiddet görecek ailesi desen ayrı bir alem azaltamam şu dönem biraz bi geçsin sonrasında azaltacagim
Soran+1 yılÖnceden çok sık oluyordu şu anda azalmalar fazlasıyla var kendim için çok şey de yaptım üstelik kitap okuyarak başladım her şeyden önce sonra bir terapi süreci başladı sonrasında hayat benim için aslında yeni başlıyor arada uyku tutmadığında vs oluyor yakında bir işe girmeyi planlıyorum zaten mecbur bu şekilde devam edemem hayatım düzene girer rahat ederim ondan sonra biraz daha
Soran+1 yılÇocuk yok kocam da değil artık eğer öyle hitap etmezseniz sevinirim boşanıyoruz dedim ya ramazan içi olduğu için bekledik bir kaç güne boşanma tam anlamıyla gerçekleşecek
Soran+1 yılAmin teşekkür ediyorum inşallah olacak arada böyle dediğim gibi anlık boşluğa düşüp geçmişe üzülüp böyle şeyler oluyor buraya yazıyorum bende sonrasında o da geçiyor iyi ki varsınız 🌼
Soran+1 yılFilm çok sevmem genellikle araştırma yapıyorum felsefe psikoloji hakkında en çok da hatta müzik zaten hiç susmaz sürekli dinlerim gezip dolaşıyorum da hatta birazdan yürüyüşe çıkacağım yeni insanlar tanımaya çalışıyorum ne kadar güvenim olmasa bile kendimi tanımak adına en çok
Soran+1 yılEvet hep merakım vardi zaten sürekli araştırır okurdum ama artık daha başka yeri benim için hepsini daha bir ayrı hevesle okuyorum
Soran+1 yılKendim varım geçmişi düşünüyorum bazen çoğu şeyi sildim attım bana hatırlatacak kıyafet bile giymiyorum hatta
- +1 yıl
Birde sana teknik önerim olacak
Boşluğa düştüğünde o an için ertele
Şöyle yani
Şu bulaşığı yikayayim oyle düşüneyim de
Şu etrafı supureyim öyle düşüneyim gibi
Boşluğa düştüğun anları reddetmeden ertele o da çabuk kurtulmana yardimci olur
Kız arkadaşın komşun varsa çaya kahveye davet et biraz konuşma ve dedikodu seni boşluktan kurtaracak
Bir ara meşgale bul
Soran+1 yılBen bunu yapmak istemiyorum bu zamana kadar böyle yaşadım zaten yüzleşmek bilmek öğrenmek istiyorum sadece terapistim inişler çıkışlar motivasyon eksikliği olacağını söyledi bana zaten bu durumlarda ne yapıyorsun ne hissediyorsun gibi sorular sordu kendimi inceliyorum aslında biraz da
Soran+1 yılÖyle tabii teşekkür ederim bu yolculukta destek çıktığın için 🌼🍀
Soran+1 yılAslında diyorum şikayet mi etsem bir şeyler için geç mi ama sonra diyorum ki Allah verir her türlü uğraşıp niye yorasın kendini
Soran+1 yılBende onu diyorum düşündüm yapmak istedim ama vaz geçtim nasıl isapatlayacagim ki kaç sene geçmiş üstünden
Soran+1 yılBilmiyorum işte büyüdüğüm yer küçük bir yerdi şu an orada değilim ama bir kaç kıza daha aynı şeyleri yaptığını biliyorum aslında toplanıp yapmak güzel olur ama kimisi nişanlı kimisi evli çoluk çocuk var
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Ama şunu soylemek isterim
Okudukça düşündükçe gezdikçe daha anlayacaksınız adam sana verdi şerefsiz
Ama sen iki bacak arasındaki organdan daha fazlasısin önce insansin ve kalbin var ruhun var ve en güçlü insan cinsisin toplumda kadına olduğundan daha fazla mana yüklüyorlar kadına iki bacak arasındaki organ gibi namusu yukluyorlar
Erkeklere yok bir baskı veya eğitim
Soran+1 yılBunun farkındayım senelerce kendimi suçladım bunun için ama hiçbir suçum yok bunu biliyorum ama erkeklere baskı fazla toplumda bunu da görebiliyorum ağlama gülme erkek dediğin böyle mi olur ama kadınlarınki daha fazla her türlü baskı vs bulunuyor iş yerlerinde bile öyle
Sakin ol kendine neden bunu yapıyorsun
030 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum acıyor kalbim canım içim her zerrem artık yaşamak çok zor geliyor
- +1 yıl
Derdini anlat kardeşim çok üzüldüm
- +1 yıl
@ismimselin aynen öyle
- +1 yıl
Hayat yaşamaya değer bi hava al duş al güzel bi yemek ye
Soran+1 yılGüçlü olmak ve haklı olmak bu hayatta en nefret ettiğim şeyler gerçekten haklı olmaktan da güçlü olmaktan da yoruldum aslında her şeyi düzene sokma yolunda ilerliyorum ama yorucu her şey çok acı veriyor her şey gerçekler acı veriyor ne biliyim
- +1 yıl
@ismimselin ne güzel konuştunuz çık bir gez dolaş bağır bağır ama bunları yapma kendine.
- +1 yıl
Biraz sal bi şey olmak zorunda değilsin düz yaşa hayat ne getiriyosa
Soran+1 yıl13 yaşımda tecavüze uğradım en çok yaralayan tabii bu oldu 3 4 sene boyunca devamlı olarak ailemden de zaten fazlasıyla şiddet gördüm yoruldum tükendim gittim evlendim simdi boşanıyorum istemiyorum kimseyi insanlara güvenim kalmadı nefret ediyorum artık her şeyden bıktım
Soran+1 yılBoşanıyorum çünkü değersizlik ilgisizlik ailesi gibi bir çok sebebi var
- +1 yıl
Kendi kendine değer vercen kardeş gerisi yalan
Soran+1 yılArtık olmayacak bu gerçekten kendim için ne yapmam gerekiyorsa bu hayatta yapacağım hedeflerim hayallerim için hiçbir şey için geç değil
- +1 yıl
Çok da takma ya lahmacun ye mesela sonra de ki sadece lahmacun ve ben başkası yalan ayaklarınla sıcak kuma bas basit şeylerden keyif al canım kardeşim düşünme
Soran+1 yılSelin yapıyorum onları başladım hepsine bomboş gezmeye bol bol nefes almaya zevk aldığım şeyler yapmaya başladım ama acı veriyor her şey bilmek gerçekler hiçbiri değişmiyor
- +1 yıl
@ismimselin ah selin ah
- +1 yıl
Bi şey hissetme düz dur hislere çok odaklamışsın, intihar edip kendini küçük duruma düşürme az silkelen
- +1 yıl
@ismimselin katılıyorum
Soran+1 yılİntihar edemem zaten annemi o durumlara sokamam bi o var ben gidersem çok kötü olur
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum
Soran+1 yılOlacağım 🍀
Soran+1 yılKadını erkeği yok ki herkes iyi olsun kimsenin hiçbir şeyinde kimsenin gözü olmasın ne biliyim zor şeyler değil aslında ama
Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Ne zamandır böylesin?
021 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun zamandır
Soran+1 yılBir çok neden var aslında yoluna koyuyorum her şeyi yavaştan ama acı veriyor çok
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim maalesef hayat yaşanması güzel bir yer olması gerekiyor sevdiklerimiz sevenlerimiz ne biliyim kırmamak zor olmamalı
Soran+1 yılElbette öyle bunun için bir çok adım attım hatta her seyi göze alarak
Soran+1 yılKeşke olsaydı
Soran+1 yılBende hep istemişimdir hatta özellikle kötü gördüğüm insanlanlarla arkadaşlık yapar onları o karanlıktan çıkarmaya çalışırdım simdi bakıyorum da hepsi boşmuş kendimi yakmişim hep
Soran+1 yılGerçekten var ve çevremde çoğu kişi böyle yorucu oluyor çok ama artık yok herkese diyorum ben gemileri yaktım eski beni hiçbiriniz bulamazsınız
Soran+1 yılEvet hayat felsefemiz bu saatten sonra böyle zaten
Soran+1 yılKeşke yapabilsem o birden olacak bir şey değil işte bende elim kolum kopmuş gibi olurum asla yedeksiz gezmem en fazla sabredebileceğim 1 saattir dahası olmaz
Soran+1 yılHiç saymadım oturup bilmiyorum
Soran+1 yılİstek atabilirim
Zorun nedir bu kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç hayatı yaşayamadım hep bir şeylerle savaşmak zorunda kaldım
Soran+1 yılFazlasıyla
Soran+1 yılBunun için yapmam gerekenleri yapmaya çalışıyorum
+1 yılNedir bu stresin kaynağı
018 Yorumla
Soran+1 yılBir çok sebebi var çok kez intihar ettim ama her defasında biri kurtardı ölemedim bu b*kan dünyada
- +1 yıl
Konuşmak ister misin belki yardımcı olabilirim bazen saplanıp kalırız önümüzdeki nş göremeyiz
Soran+1 yılÖnümdekini görmek istemiyorum daha çok ben zaten görmek bilmek acı veriyor
- +1 yıl
Nasıl ettin geçmiş olsun saçmalama ya
- +1 yıl
Sende yardım istiyorsun aslında sadece negstiflik artık döngü olmuş hiç umudun olmasa buraya yzmazdın
Soran+1 yılUmudum var aslında evet çırpınıyorum işte kendimce yorgunum çok 13 yaşında tecavüze uğradım ben 3 4 sene boyunca aynı kişiden zaten ailemden de iyi şeyler görmedim evliliği kurtuluş sanıp evlendim orada da büyük bir hayal kırıklığı yaşadım boşanıyorum işte şimdi de geçmişe dönüp bakınca onlarca şey yaşamışım görmüşüm ne biliyim bir düğüm gibi hepsi gençliğim de çocukluğum da heba olmuş hep
- +1 yıl
Psikolojik destek alıyor musun
- +1 yıl
Çok üzücüymüş ya kıyamam maddi yönden nasılsın peki
- +1 yıl
Selin misin nedin kız hesabı açmışsın erkek olarak şu kızdan uzak dur görmüypr musun zor durumda ne kötü insansın ua
Soran+1 yılEvet şu an terspiste gidiyorum 4. Gidişim olacak yakında gideceğim seansa maddi yönden pek sıkıntım yok orta derece
- +1 yıl
Ne alaka canımsın mısın kızım zaten
- +1 yıl
KardeşimAllah sabır versin duanı eksik etme düzenli destek al hayatta bazen çok zor şeyler olur ama dühyayı değiştirenler bu zorlukları görenler dir. Atatürkü düşün savaşlarda öyle iğrenç şeyelr gördü ki yurtta barış dünyada barış felsefesinde bi ülke kurdu sende senin gibi insanlara yardım edebilirsinher şey güzel olacak hayatta güzellikler de var inan şu an zor biliyorum ben anlayamam ama her şey hep aynı dozda gitmez lütfen ama iyi bir psikolağa git
- +1 yıl
Ne dedim ben de destek oluyorum allahallah
- +1 yıl
Pardon selin bi an kötü düşündüm bu kız zor durumda ya biri yanlış yaklaşsın istemedim yoksa bende iyi biri değilim ikimizde dua edelim bu kardeşe umarım en kısa sürese yüzü gülsün
Soran+1 yılGidiyorum şu an inşallah iyi gelecek bundan önce de gittim bana Allah inancın olsaydı hiçbiri başına gelmezdi dedi daha da kötü oldum hırçınlaştım kibar benden eser kalmadı Allah a inancımı bile kaybediyordum
- +1 yıl
Allah inancıyla ne alaka bu psikologlar da bizden deli ha
- +1 yıl
Psikolog çok saçmalamış o yüzden dedim bazıları çok saçma alanında uzman biri olmalı
Soran+1 yılBuldum şükür iyi birini
+1 yılbence senin ölmen gerek çünkü hayat acımasız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeki 3 paket neden
00 Yorumla
+1 yılBir umuttur yaşamak
02 Yorumla
Soran+1 yılUmut tükendi her şey bitti sabır sevgi anlayış insanlarla konuşmak bile istemiyorum artık hepsi bana yapmacık geliyor
- +1 yıl
Bu doğru
Yapmaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerdin ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBir çok derdim var her şeyi düzeltme yoluna girdim ama bu canımın acısını dindirmiyor
Cevap sahibi+1 yılSöyle bir iki
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem